• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Advocaat gitsin artık GÜRKAN ERTAÇ

Advocaat gitsin artık

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.05.2017, 00:00

Tribünler her zamanki gibi bomboş.
Yönetim telaşa düşmüş kupadaki bilet fiyatlarını düşürmüşler, eskiye göre neredeyse bedava. Ama ne yapsanız nafile. Advocaat'ın dümenindeki bu takımın sergilediği futbol işkencesine kimse gelip de zamanını öldürmez. Hollanda Milli Takımının başına geçiyormuş hazret, güle güle. Ben Hollandalıların ipleri onun eline bırakacağından da pek emin değilim. Ruud Gullit var yanında. Anlaşılan işi o götürecek, Advocaat da konu mankeni. Ama o suçlu değil... Haftalardır son dakikada, uzatmada kazanılan komik puanlara, kadro salatasına böbürlenmesine sessiz kalan Yıldırım Yönetimi suçlu.
Karavayev diye bir Ukraynalı'yı aldılar 2 milyon Euro ödediler, adam haftalardır onca sakat, cezalı var, kadroya bile giremiyor. Siz oturaklı yönetim olsanız sormaz mısınız Advocaat'a, "Yahu bu adam nerde? Biz ona bu kadar para saydık.
Günah değil mi? Ya satalım, ya da inatla forma girmiyorsa ağır para cezası verelim" demez mi? Van der Wiel için de drurum öyle. "Oynamak istemiyorum, moralim bozuk" diyor, nedir karşılığı? Avrupa'da bir başka takımda yapabilir mi?

Yedekleri çıkarsa...

Advocaat dün Antalya'ya da harika (!) bir 11 çıkardı. Herkesin umursamaz hareketleri nedeniyle "İlişkisi kesilmeli" dediği Emenike'yi Sow'la birlikte çift forvet oynattı. Ve Emenike lauballiği ve kaçırdığı gollerle yine saç baş yoldurdu, tepki topladı. Salih Uçan maç boyu iki top atacak diye sahada, dün onu da yapamadı..
Sow sadece yürüdü. Bu üçlü defansif yönleri zayıf olduğu için Antalya orta sahayı yürür gibi geçti. Ve Deniz cezayı kesti. Charles, Volkan'la başbaşa bacak arası atmak için duraklayınca Fener ikinci golden kurtuldu. Bu Fener'e gelenlere bir hal oluyor. Öve öve bitiremediğimiz Jermain Lens de bunlara uydu, eski randımanından çok uzak. Yedek kulübesine bakıyoruz Volkan Şen, Robin Van Persie, Stoch ve Aatif. Bu dörtlüyü oynat, sana maçı alsınlar..Neticede Antalyaspor haklı bir galibiyet aldı. Bu F.Bahçe ile G.Saray bu perişan halleriyle UEFA Kupası'na katılma vizesi alabiliyorsa yazık Türk Futboluna. Süper Lig'imizi Dünya ligleri içinde zirveye oturtanlar, utanmalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA