• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hayaller gerçek olsa GÜRKAN ERTAÇ

Hayaller gerçek olsa

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.09.2017, 00:00

F.Bahçe'nin, Alanyaspor'u deplasmanda yenmesi önemli ama camiada kulübü seven herkesin yeşil ışık yakacağı bir "Gelecek haritası" yayımlandı. Buna göre 6 ay sonraki kongrede eğer Aziz Yıldırım vize verirse (Şimdiye kadar vermedi) Ali Koç, Sadettin Saran, Acun Ilıcalı ve Yıldırım'ın yönetiminden Ozan Balaban'ın katılacağı süper bir yönetim göreve gelecek ve sıkı durun daha da önemlisi kulübün sembolü Alex, tam yetkiyle futbol direktörlüğüne getirilecek.
Ali Koç yönetimi Fenerbahçe'ye Barcelona sistemini oturtmak istiyor. Hatırlayacağınız gibi Barça, Johann Cruyff'a takımı teslim etmiş bir dünya markası yapmasını sağlamıştı. Ali Koç yönetiminin pembe hayalleri inşallah gerçek olur.

Alanya'da şahlanış

Alanyaspor maçı F.Bahçe maçı için "Hayata dönüş" niteliği taşıyordu.
Bir yenilgi halinde daha 5.haftada G.Saray'dan , bugün Konyaspor'u yendiği halde Beşiktaş'tan 8'er puan geri kalınacak, iki takıma birden doğan büyük handikapı kapatmak zorlaşacaktı. Üstelik, "Bu sezon F.Bahçe'den cacık olmaz" diyen dedikoducuların ekmeğine yağ sürülecekti.
Ancak Fenerbahçe'de dün eksiklere rağıen bir silkiniş, bir ezikliklerden kurtulma çabası vardı. Fransız yıldız Valbuena her zaman olduğu gibi sorumluluk alarak oynadı, "Ben bu takımı sırtlarım" dedi. İlk goldeki ortası nefisti, ayrıca iki gole imza atarak takımın şahlanışının kahramanı oldu. Hollandalı Janssen ise Kanaryalar'da aranan golcüydü. Dünya starı (!) diye transfer edilen ve her sezon 6 milyon Euro'yu cebe indirip hem randıman vermeyen ve de müzmin sakatlığıyla kahreden vatandaşı Robin Van Persie'nin aksine dün hem güzel bir gol attı, hem de penaltı yaptırarak takımının galibiyetinde önemli rol oynadı. Mehmet Ekici, uzun süren bir sakatlıktan sonra sonradan oyuna girerek takıma katkı yapacağını gösterdi. Alanya galibiyeti önümüzdeki hafta Kadıköy'de Beşiktaş'ı yenersen anlam taşır. Vagner başrolünde golcü bir takım olarak tanıdığımız Alanyaspor defans hatalarına mutlaka çözüm bulmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA