• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Akıllı ol hocam METİN GÖKALP

Akıllı ol hocam

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.09.2015, 00:00
Maç başlamadan, Galatasaray'ın iki dezavantajı vardı bana göre... İlki; kötü başlangıçtan dolayı yaşanan huzursuzlukların, Hamza Hoca'nın artık burnunun direğini sızlatması! İkincisi ise; Hakan ile Semih problemi! İkisi de karakter olarak iyi çocuklar ama, kaç yıldır birbirlerine yabancılar ve bir türlü aynı dili konuşamıyorlar her nedense(!) Hani büyüklerimizin bize ezberlettiği, 'İti an, çomağı kap!' veciz sözü var ya, tam bu sorunları kafamda tek tek irdelerken, Semih Kardeş'in kademe hatasından veya Muhammed'i arkasında unutmasından demeliyim, 'şok!' golü görüverdik GS ağlarında! Yani Muslera o an, önünde oynayanların yedi sülalesine küfür etse, hiçbirinin dönüp de, yüzüne bakmamaları lazım! Her iki ekibin harcadığı paralara göre karşıdan bakarsak Galatasaray, Vakko... Gaziantepspor'sa, Perşembe Pazar'ı konumunda! Biri çıksın desin ki, bu fikrinde yanlışsın!

Yenilen golden sonra jetonlar düşmeye başladı ve Galatasaraylı kardeşler, hücum etmeyi akıllarına getirdiler. Koskoca ilk yarıda geliştirdiği üç atağın birinde, Podolski ile ancak, beraberliği yakaladılar. Dün akşama ilişkin, sahanın her yerini adım adım adımlayan, çok fazla top kazanmasının yanısıra, oyunu basite indirgeyen ve müthiş paslar atan o 'Rodrigez' denilen çocuğun güzelliklerinden bahsetmezsem, günaha girerim. Aferin O'na.. Sayesinde orta alan toparlandı ve hiçbir katkısı gözükmemesine rağmen, Umut'tan gelen golde de, kendisine verdim, en büyük payeyi... Ölücem arkadaş(!) İşler, böyle bir ekip karşısında, ne güzel yoluna girmiş, tıkır tıkır giderken, hangi akla hizmet, sahanın en iyilerinden Yasin'i oyundan almak? Keza, bana göre Podolski'yi? Galibiyet, elbette güzel... Kutlanmalı... Ancak yaptığım tüm ikazlar, yarınlar için Hoca'm, yarınlara!!!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA