• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
‘Hainlere’ kapaktır METİN GÖKALP

‘Hainlere’ kapaktır

metin.gokalp@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.05.2016, 00:00
Ellerini, uçurumun kenarına sıkı sıkı geçirmiş, paçalarından alaşağı etmeye çalışan onlarca 'cehennem zebanilerinden(!)' kendini kurtarmaya çalışan esas oğlana benzetiyorum Beşiktaş'ı! Fütursuz, haysiyetsiz, namussuz ve cibiliyetsizce saldırıyorlar(!) Hiç bıkmadan ve de usanmadan...
Otuz küsur hafta geçilmiş tam şampiyonluk maçının arefesinde, TFF'ye bağlı Dopingle Mücadele Kurulu'ndan birkaç 'mikser!', antrenmanı basıp, birkaç futbolcudan doping örnekleri istiyor. Bakar mısınız, olayın vehametine? Böyle bir uygulamadan, haberi olmadığı söylenen Futbol Federasyonu'nun açıklamasınının hemen akabinde, istifalarını sundu, bu 'Mahşerin Üç Atlı'sı(!)' Son 'domino taşı' koyulacakken çelme takıp devireceksin, ondan sonra da, 'volta' ha? Ne ala memleket! Buram buram 'leş!' kokan kirliliği ve de vıcık vıcık olmuş bu şahsiyetsizliği, 'İstifa etmişlerdir!' diye, geçiştiriyor Federasyon(!) Hayır efendimmmm!.. Bir birey olarak bu tezgahı kuranların telefon konuşmalarını, kimlerle gezdiklerini, kimlerle yediklerini içtiklerini ortaya çıkarmak adına, devletimin bütün birimlerini göreve çağırıyorum! Hem de, tez geçmeden! BJK'lilerin kursaklarında bırakmak için yapılan şu operasyon da, her türlüsünden 'adalet' adına, kendi gırtlağına takıverdi kılçığı o operasyoncuların(!) Önce; geldiğinden beri eleştirdiğim Mercello'dan özürle başlayayım lafa... Böylesi bir önemli günde görev O'na yazılmış ki, tabelayı ikileyen ve Osmanlı'nın gardını düşüren ayaklar, Marcello patentliydi dün akşam... Bir tarihe imza attı ve ailesiyle birlikte yıllarca övünecektir kardeş... Helal-hoş olsun... Ki şampiyonluk, Beşiktaş'a da... Ancak; ilginç çıkışlarıyla, haftaya adını yazanlar... Sözümona, 'doktor!' kimliği taşıyan ve de 'saygın!' kartvizitleriyle ortalarda dolaşan 'elit!' kişiler... Onları yakından tanıyıp, takipçisi olmalıyız... Beşiktaş'ın 'Şampiyonluğu' kapak olsun onlara.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA