• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İzmir Cup iyi yolda NECDET KESTELLİ

İzmir Cup iyi yolda

necdet.kestelli@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 08.07.2015, 00:00
Tenis, özel ve başka sporlarla pek mukayese kabul etmeyen bir spor dalı... Bu yüzden turnuvaları da özelTurnuvaları büyüdükçe, ilgi de artıyor bu spora. Tenis stadyumları futbolun stadyumları yanında çok küçük kalsa da tribünler doldukça, tenisçilerin de, tenis severlerinde yüzü gülüyor. Seyirci çoğalması aslında sponsorların gösterdikleri ilgi ve verdikleri destekle ilgili çoğunlukla.. Örneğin İzmir Cup... İlki 2008 yılında Azmi Kumova'nın federasyon başkanlığı döneminde İzmir-Örnekköy UTEM'de yapılmaştı. Toplam 64 bin euro toplam ödülü vardı. İşte İzmir'in adını taşıyan bu ATP Challenger turnuvası 8 yılda sürekli büyüdü. Bu yıl ana sponsoru Folkart İzmir Cup adıyla sahne alacak olan İzmir Cup 19-27 Eylül tarihlerinde arasında seyircileri yine mest edecek... Ve inşallah bu sene Marsel İlhan'ı şampiyon olarak alkışlayacağız.

Türkiye-Belarus

Razaman Bayramı'nda oynanacak Türkiye-Belarus Davis Kupası müsabakası biletlerinin satışa çıkar çıkmaz tükendiğini duyduk. Ne güzel bir haber: Ülkemizde ve seyircimiz önünde oynanacak 3 günlük böylesi önemli bir spor şöleninde takımımıza büyük destek şart olduğuna göre KOZA WOS arenada tribünlerin dolacağını şimdiden öngörebiliriz.

İpek'ten yine zafer

Fransa'nın Belçika sınırına yalın Denain ilçesinde düzenlenen 25 bin dolar ödüllü ITF turnuvasında, milli oyuncumuz İpek Soylu, Belçikalı Elise Mertens ile beraber oynadığı çiftlerde, toprak zeminde zafere ulaştı. Soylu ve Mertens e 9. çiftler şampiyonluğuna ulaştı. Alkışlıyoruz

Bursa'da heyecan

Bursa'daki Podyum Tenis Kulübü, 4 Temmuz'da başlayan ve önümüzdeki Pazar günü sona erecek olan 50 bin dolar ödüllü toprak kort, Bursa Cup ITF Kadınlar Turnuvası'na ev sahipliği yapıyor. Turnuvaya milli oyuncularımızdan Çağla Büyükakçay, İpek Soylu, Pemra Özgen, Melis Sezer, Başak Eraydın ve Ayla Aksu ana tablodan girdi. Oyuncularımıza üstün başarılar diliyorum.

Alkışlar Berfu'ya


Wimbledon juniorlar kategorisinde ülkemizi temsil eden genç oyuncumuz Berfu Cengiz'i kutluyoruz. Berfu, rakibine 6/1-7/6 (8-6) yenilmiş olsa da çok iyi mücadele etti, ikinci sette hiçbir servisini kırdırmadı ve gelecek için çok ümit verdi. Harikasın Berfu


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA