• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ELİF AKTUĞ

Çölaşan ve Özkök program yapsın

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.09.2016, 00:00

Haberleri, haber ve tartışma programlarını kendine göre bulmadığı, öğrenecek şeyi olmadığı gerekçesiyle izlemediğini yazan Emin Çölaşan; meğer evlilik programları müptelasıymış.
Müptela derken abartıyorum sanmayın, kaçırmadan izlediğini ve programların hepsini takip ettiğini de belirtmiş yazısında.
Kafa dağıtmak için iyi yöntem aslında.
Ancak görünen o ki, Çölaşan bu programları çok ciddiye almış; üşenmemiş analiz yapmış. Öğlen ve öğleden sonra kuşağının uzun süredir başrolünü üstlenen ve reyting listelerindeki yerini hiç kaybetmeyen evlenme programlarının sunucularına fazla para kazandıkları için yüklenmiş.

BİRİ İZAH ETSE YA!

Çölaşan, o kadar işinin arasında ne ara bu işlere kafa yoruyor diye sormayın. Ben bu yazısından sonra bir hayli sevindim doğrusu. Çünkü anlamadığı işin sadece siyaset olduğunu düşünüyordum. Gördüm ki, izlediği basit eğlence programlarını bile anlayamıyor, yorumlayamıyor. Eh, nasıl olur da ülke gündemini anlar, nasıl olur da insanını tahlil eder?
Geçen sezon ara verilen dizilere, programlara kaldığı yerden devam ediliyor ya, Emin Bey anlayamamış durumu. Evlilik programları da tıpkı diziler gibi, biri anlatsa da sevabına, elbette kurgu ve müthiş bir emek/çalışma var. Elbette katılanlar özene bezene seçiliyor ve elbette programda reyting olsun diye türlü numara yapılıyor.
Çok ilginç karakterler var programlarda, Emin Bey müthiş bir buluş yapmışçasına "Aynı kişiler yine ekranda, tanıyorum yüzlerini" demiş. Zaten mantık bu, aykırı tipler maaş alarak hatta, ekranda yer buldu, buluyor, bulacak da.

RÜYA İKİLİ OLABİLİRLER

Dünya televizyonlarında da böyle ya, realty şov diye bir format var. Program başlayana kadar adını duymadığımız insanlar dünya çapında tanınıyor ve fenomen oluyorlar. Şaşırmasına şaşırdığım Çölaşan, bence bu yıl bir miktar haber programlarına yönelsin, farklı fikirleri, görüşleri dinlesin; aa daha iyi bir fikrim var, bir evlilik programına katılsın. Eski arkadaşı Ertuğrul Özkök, Seda Sayan'ın programına konuk olmuş ve güzelce övmüştü kadın kuşağındaki programları. O dönem Özkök için de şahane bir fikrim vardı, kadın programı yapsın demiştim. Hala da direniyorum fikrimde, aa zihnim açıldı birden, Çölaşan ve Özkök birlikte de olabilirler.
Neden olmasın? Ekran bu tarz bir çılgınlığı kaldırır mı bilemem, ama izlerim. Net...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA