• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Nice yıllara 'Saçar'lar

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.10.2009, 00:00
Sizinle bu köşede tekrar beraber olduğumuz için çok mutluyum. New York'a minik bir seyahat yaptım, ki önümüzdeki hafta sizinle güzel hatıralarımı paylaşacağım. Döner dönmez İstanbul'da Bekir Saçar'ın evlilik yıldönümü partisine Neslihan Yargıcı (Erkan Özerman'ın Sylvie Vartan galasına beraber çalışmalar yapıyoruz.) ile birlikte katıldım. Dilruba Sarıyer'den Ertekin'e kadar herkes oradaydı. Geceyi gazeteci arkadaşları ve İstanbul'un sevilen kişileriyle paylaştı Bekir... Menü, müzik, ambians çok güzeldi. Bekir ve güzel eşi misafirlerle tek tek ilgilendi. Kendilerine mutlu yıllar diliyoruz.

Hızlı döndüm
İzmir'e gelir gelmez can arkadaşım Aysel Uysaler ve Gelgör çifti beni En Velo'ya davet ettiler. Muhteşem bir kız şarkı söylüyordu. Epey kalabalıktı. Bu sezon En Velo'da sahne almaya devam edecek olan güzel sesli ve oldukça sempatik kızımız Başay'a başarılar diliyoruz. En Velo her zamanki gibi kaliteli, pırıl pırıldı.

Lavanta, Alsancak ve Ortaköy'de
Çeşme'den tanıdığımız Lavanta, bilmiyorum haberiniz var mı İstanbul Ortaköy'de nefis bir restoran daha açtı. Ve de çok çok güzel bir kitleye hitap ediyor. Ben de İzmir'e gelmeden öğlen yemeğimi orada Neslihan'la yedim. Tabii ki Çeşme hatıralarımız canlandı. Lavanta hakkında bir haberim daha var. Bu hafta Alsancak'ta çok güzel ve sıcak dekoruyla yeni yani üçüncü yerini açıyor. Bence burası hepsinden de güzel olacak. Küçük bir sır vereyim bugünden itibaren ben de Alsancak Lavanta'da sizlerle beraber olacağım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI