• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Rüya gibi bir düğün

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.10.2009, 00:00
Cumartesi gecesi İstanbul'a geçtim. Yılın düğünü denecek bir geceye katıldım. Yakın arkadaşım Oya Aslan'ın yakışıklı oğlu Murat Aslan ile Beyza Aslan'ın Four Seasons'da yaptıkları düğün daveti muhteşemdi. Havuz kenarı (ki sigara severler tarafından devamlı ziyaret ediliyordu) Tayland'da süper lüks bir mekanı anımsatıyordu. Nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydı. Şahitler ise Mehmet Ağar ile Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dı. Neşeli ortamda final Başbakan'ımızın yeni çiftten üç çocuk sözü alması ve hanımlar sahip çıkar düşüncesiyle evlenme cüzdanını gelin hanıma teslim etmesi ile yapıldı.
Bini aşkın elit konuk, muhteşem bir dekorla süslenmiş salona alındı. Bu arada tüm salonun halıları ve saten duvar kaplamalarını Oya Aslan'ın yaptırdığını duydum. Mönü çok özeldi.
Başbakan, eşi ve yakınları ikinci yemek servisinde ayrıldı. Bu arada masa üstü süslemelerinin harika olduğunu da iletmek isterim.
Oya Aslan, gelinlik ve bir çok konuğun kıyafeti Nur Yerlitaş'a aitti ve muhteşemdi.
Konuklar arasında gözüme çarpanlar Cünnet Süzer, Özben Önal, Selhan Aloğlu, Bahar- Ozan Şer, Ralph Tezman, Metin Şen ve eşi, Ömer Karacan, Ceyla Gölcüklü, Siren Ertan ile eşi Gökhan Çarmıklı Serdar Bilgili v.s... Saymakla bitmez. Gecenin ilerleyen dakikalarında dev sahnede Kenan Doğulu nefis bir konser verdi. Konser değil de yüzlerce kişi sahnenin önünde evlerinde Kenan'ı dinler gibiydi. Gelin ve damata mutluluklar diliyoruz ve bu gece için çok teşekkür ediyoruz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI