• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BESİM KAZADO

Tanıdığım en mert insan...

besim.kazado@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.03.2011, 00:00
Şu satırları size Avusturya'dan yazıyorum. Uludağ'a yeni telesiyej bakmaya geldik. Birkaç saat içinde 3 ülkeye uğradık. Geçtiğimiz yollarda köy ve kasabalara bayıldım. Pırıl pırıl dağ yamaçlarına kurulmuş bu yerleşim bölgeleri size gel de ömrün uzasın diyor. Aklıma Reyhan'ın sahiplerinden Ali'nin devamlı gitmemi önerdiği doğduğu yer Hemşin geldi. Bu yıl Allah sıhhat verirse ilk işim Hemşin'e gitmek... Eminim en az bu Avusturya, İtalya, Almanya dağ kasabaları kadar güzel ve sıhhate faydalıdır.

MÜHİM BİR VAZİFE
Hafta arası size bol bol bahsedeceğim buralardan. Geçtiğimiz hafta İstanbul'a gittim. Çok mühim bir vazife için. Yıllardır tanıdığım ve çok sevdiğim birine... Bodrum'da hayat arkadaşı Derya'nın ısrarı ile beni çok üzen bir tatil köyünden anı kararla ayrıldığımda zoraki bir dinlenme için gittiğim otelinde beni karşıladı bu değerli kişi. "Yahu ufak ufak bir şeyler yap, bu yaz geçinir gideriz" dedi. Ben abarttım 'İbo show'u havuza alalım dedim. Çekimler buradan yapılsın dedim. o da 'Bir şartla her şovda sen de 'tıpatıp show'u yapacaksın' dedi. İnanın bizim grubun en büyük yılı oldu. Ardından İzmir Fuarı. Her program 2-3 gün sürerken bizimki 14 gün ful geçti.

NE GÜZEL FUARDI

Hiç unutmam Hande Yener'i davet etmiştik İbo Şov'a, ona da teklif etti ve Hande fuarda buldu kendini. Neşe içinde geçti fuar maceramız. Kendisi ile devamlı dağda olsun, Kıbrıs'ta olsun (Kaya otellerinde Ajdam ile düğüne katılmıştı, o günden sonra Kaya Artemis'in imparatoru oldu), İstanbul, Antalya'da olsun, televizyon programlarında olsun her ama her yerde ne sevgiden ne de saygıdan kusur ettik karşılıklı. Her zaman "Kendi otelimde bana ne yüzüme gülen fos çıkanlar oldu. Bunların aksi 1-2 kişi varsa biri Besim'dir dedi.

TÜM ÜLKEYİ ÜZDÜ

Ailesini, sanatını, mertliğini özetle kendisini çok sevdiğim İbrahim Tatlıses başına gelen bu olayla benim gibi tüm ülkeyi çok üzdü. Ben de soluğu hastanede aldım. Hayatımda böyle mahşeri bir kalabalığı ancak filmlerde gördüm. Bu sevgi seli ile İbrahim'imiz iyileşir inşallah ve de eskisinden de daha iyi bir şekilde sevenlerine döner. Size oralardan resim, giren çıkanların adlarını yazacak değilim. Maksat o çok üzüntü içinde olan ailesine, yakınlarına kuvvet vermek, TV ekranlarına çıkıp doktorun dediklerini tekrarlamak değil... Allahtan şifa diliyorum.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA