• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sürpriz karşılaşmalar bugün bizi şaşırtabilir FİLİZ ÖZKOL

Sürpriz karşılaşmalar bugün bizi şaşırtabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.08.2009, 00:00
Bugün yeni iş girişimleri bizi bekliyor. Yargılama yeteneğimiz güçleniyor. Derin sezgilerimizi daha da yoğunlaştırarak belki de, şimdiye kadar hiç denemediğimiz konularda çığır açacağız. Yöneticiler için iyi bir gün. Eski alışkanlıklarımızı terk edebilir ve çevremizi şaşırtabiliriz. Çocuklarla ilgili aktivitelere katılabiliriz. Duygusal konularda yenilikler bizi bekliyor. Bazılarımız beklenmeyen karşılaşmalar yaşayacağız.
Bugün doğanlar; son derece etkileyici bir kişiliğe sahiptirler. Sevimli ve çekici mizaçları sayesinde birçok değerli dosta sahip olurlar. Hayatı keyifli yaşamaktan hoşlanırlar. Sosyal yaşamlarında güçlü bir mevki arayışına girebilirler. Aşk yaşantılarında sağlamcı davranırlar. Gizemlilik ilgilerini çeker. Hırslı ve derin kişilerdir. Bazı hedeflerini gizli tutmaktan hoşlanırlar. Doğuştan aristokrat bir havaları vardır. Alıngan ve hassas oldukları için, ikili ilişkilerinde sürekli saygı ararlar. İleri yaşlarda politika ile uğraşabilirler.

KOÇ:
Yaşam savaşı verilen her bir sürecin nihai anlamda kilitlenebildiği tek bir yer var. Kendi sağlığımız. Koşulların sürekli şarj makinesi gibi çalıştığı günlük hayatın stresini atabilmek için, hoş sohbet ortamlar bir yere kadar sizi götürebiliyor. Oysa, kendi öz benliğinizle baş başa kalarak sağlayabileceğiniz gürültüsüz bir dinginliğe ihtiyacınız var.
BOĞA:
Zaman içinde edindiğiniz deneyimlerinizi bir yapı taşı gibi kullanarak yükseliyorsunuz. Bu nedenle; nerede gerekli bağlantıları yapacağınızı, insanlarla olan ilişkilerinizin hangi ortamlarda avantaja dönüşeceğinin bilincindesiniz. Bu bilincin içeriğine, gerçek anlamda ve çok hızlı bir şekilde kendinizi ifade edebilme yeteneğinizi de katmalısınız.
İKİZLER:
Kısa bir zaman dilimine özel anlık bir konu gelişirken, stratejik öneme sahip ve gününüzün büyük bir kısmını ayırdığınız bazı işleri göz ardı edebiliyorsunuz. Anlık hobiler niteliğinde bakmanız gereken bu tür anlarda dikkatli olmazsanız, idari kararların önemli olabileceği maddi bir konuda paylaşım sorunları yaşayabilirsiniz.
YENGEÇ:
Dost çevresinde yaptığınız sohbetlerde, keyif alınarak dinleniyorsunuz. Fakat konusu edilen bazı güncellikler sizin ilgi alanınız dışına taşabilir. Bu tür durumlarda; fikir yürütmeniz mutlak şekilde gerekiyormuş gibi, kendiniz koşullandırmayın. Öylesine yaptığınız konuşmalar daha sonra spekülasyon konusu oluyor.
ASLAN:
Çalışma hayatınız ile neredeyse iç içe giren özel yaşamınızı değerlendirirken biraz felsefi gözlüklerle olaylara bakmaya çalışın. Israrla "ben olmazsam, olmaz" diyen insanlardan sonra da, olamayacağı iddia edilen konularda yaşam devam etmiştir. Bu nedenle; ipler elinizde olmasa da, çok sesliliğe karşı yaklaşımlarınızı daha ılımlı hale getirmelisiniz.
BAŞAK:
Sevdiğiniz kişi ile ilgili konularda mantığın yerini ve dozajını iyi ayarlamalısınız. Çünkü, öyle yanıtlar veriyorsunuz ki, bir an donup kalıyor. Yaşamda kurulan sistemin maddi temeller üzerinde inşa edildiği bir gerçek, fakat ortaya çıkması beklenen olguların niteliğine de karar veren mekanizma; sizin isteğinizin dışında şekilenecektir
TERAZİ:
Her konuda mantığın getirdiği alternatifleri en iyi şekilde birbirleri ile birleştirebilen siz; işinizle ilgili meydana gelebilecek gecikmede, tepkisizliğine yol açacak çevre etkileşimlerinden uzak kalın. Çünkü, insanlara verdiğiniz güven duygusu; karşılıklı olarak oto kontrol mekanizmasının ihmal edilmesine neden olabiliyor.
AKREP:
Maddi konularda günlük akışın getirdiği çıkmazlarda, içinde bulunulan durum ne gerektiriyorsa, onu yapıyorsunuz. Tevazu içinde hislerle hareket ettiğiniz zaman, hiç arzu etmediğiniz sonuçlara varabiliyorsunuz. Bu konuda; daha önceden sizi tanıyanların herhangi tepkisi de yok. Sevdiğinizin ilgilendiği alanları konu ederek tartışma yaratmayın.
YAY:
Maddi konulardaki değerlendirmeleriniz son derece göreceli. Bir an değerli olan meta, başka bir zaman gözünüzde değerini yitiriyor. Bu fevriliğinizden şikayetçi olan partnerinize hak vermelisiniz. Direk olarak sizin performansını yansıtacak konu ile ilgili olarak, gerekli ihtimamı göstermediniz. Oysa, ilgili kişiyle yüzleşmeliydiniz.
OĞLAK:
Duygusal yaşamınızda ciddi, nazik ve entelektüel bir kişiye özlem duymanız gerekmiyor. Çünkü, siz bu konuda gerekli esnekliği gösterip, eleştiri mekanizmasını çalıştırmazsanız, istediğiniz olumlu tepkileri yakalayabileceksiniz. Çalışma arkadaşlarınızla yakaladığınız uyum bugün sizi motive ederek, performansınızı uç noktalara çekecek.
KOVA:
Hislerinizi; sık sık kaybolma tehlikesi yaşadığınız geniş bir dünyaya yayarak yaşama yerine, daha mütevazı ve dar bir alanda ifade etmeye çalışsanız, mutlu olduğunuz anların sayısı daha da artacaktır. Bu durumda karşılıklı iletişimlerinizde, iki taraf olarak yaşadığınız hayal kırıklıklarınızda azalacak, maddi tasarruflarınızda artacaktır.
BALIK:
Asıl zor olan konunun; iki kişinin bir araya gelebilmesini sağlayacak yeterli koşulları yaratmak olduğunu biliyorsunuz. Bu nedenle aşırı tavizkar tutumlar içinde bulunuyor ve his dengeleriniz alt-üst oluyor. Bugün, sonucu maddi çıkarlarınıza kadar uzanan bir konuşma içinde bulunabilirsiniz. Tatlı-sert bir kararlılık içinde olun.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA