• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Arkadaşlarımızla ortak çalışmalar yapabiliriz FİLİZ ÖZKOL

Arkadaşlarımızla ortak çalışmalar yapabiliriz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.09.2009, 00:00
Bugün mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Yapacağımız çalışmaları geliştirmek istiyor ve yeni projelere kendimizi hazır hissediyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte ortak çalışmalar içinde olacağız. İkili ilişkilerimizde geleceğe yönelik kararlar alabiliriz. Bugün yaşamı sorguluyoruz. Kamu olaylarında farklı sunumlar gündeme gelecek. Kararlı düşünmenin artılarını zaman bize olumlu bir şekilde gösterecektir.
Bugün doğanlar; değişken gibi görülmelerine rağmen, içsel olarak sabit düşünürler. Kuşkucu ve kuruntuludurlar. Düşüncelerini açıklarken ketum davranırlar. Huzursuz ve kaprisli günlerinde yanlarına kimseyi yaklaştırmak istemezler ve yalnızlığı tercih ederler. Gizli ve zor konular ilgilerini çeker ve her konuda bilgi sahibi olmak isterler. Pratik ve gerçekçi çalışmalara yatkındırlar. Özel yaşantıları karışık olur. Edebiyat alanında yetenekleri sayesinde isim olmaya adaydırlar. Fazla duygusal sayılmazlar. Zevkleri duygularına değil, mantıklarına dayanır. Sevdikleri kişileri sık sık arayıp sorma özellikleri vardır.

KOÇ:
Ay' dan aldığınız etki yüzünden alıngan ve sorgulayıcı oldunuz. Entellektüel çevrelerde bulunmanız bakış açınızın genişlemesine sebep oluyor. Bugün sosyal ilişkileriniz yeni bir boyut kazanacak.
BOĞA:
Uzun süredir kafanızı kurcalayan, işinizin kanuni boyutuyla ilgili bazı detayları daha da ciddi düşünmeye başlamalısınız. Bugün bu konuda, çalışma arkadaşlarınızdan veya yakınlarınızdan bilgi alabilirsiniz.
İKİZLER:
Yaşamı iki ayrı uçlarda yaşayan çok az kişi vardır. Çevrenizdeki kişiler bu özelliğinize artık alıştılar. Hareketli yapınız herkesin başını döndürüyor. Özellikle sevdiğiniz kişi sizden yana oldukça dertli.
YENGEÇ:
Evinizle ilgili yenilikler yapmayı çok seviyorsunuz. Fakat, maddi anlamda düşündüğünüz, bir adım sonraki sınırlayıcı etkenler sizi frenliyor. Bugün, enerjinizi harcarken dikkatli olmalısınız.
ASLAN:
Bugün yaşadığınız olaylara duygusal yaklaşarak, çevrenizi şaşırtacaksınız. Aslında sözcüklere hiç ihtiyacınızın olmadığı bir gün. İçinizde sebebini tahmin edemediğiniz korkularınız var.
BAŞAK:
İş yaşantınızda değişen tablolar sizi de etkilemeye devam ediyor. Çevre koşulları yüzünden şartlarınızı yeniden yapılandırıyorsunuz. İş yaşantınızda yaşadığınız olaylar sizi yeniden motive etti.
TERAZİ:
Şansınıza fazla güveniyor ve olayları kendi akışına bırakıyorsunuz. Bugün işlerinizi kendiniz takip ederseniz karlı çıkacaksınız. Çalışma temponuzun yoğun oluşu sizi sıkmamalı.
AKREP:
Kendinizi çok enerjik hissedeceğiniz bir gün. Fakat, böyle günlerde bazen ipin ucunu kaçırıyorsunuz. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla aranızda geçen olaylarla ilgili duyacağınız şeyler sizi şaşırtmasın.
YAY:
Duygusal ilişkilerinizde daima aranılan bir kişi olarak kalacaksınız. Geçmişin eski anıları artık sizi rahatsız etmemeli. Bugün Ay'dan aldığınız etkiler yüzünden, gereksiz alınganlık gösterebilirsiniz.
OĞLAK:
Eskimiş fikirlerden vazgeçmelisiniz. Bugün bazı koşulların değiştiğini kabul etmeniz zaman alacak. Aslında siz de değişiyorsunuz. Yaşadığınız duygusal gerilimler sizi daha da güçlü kıldı.
KOVA:
İş yaşantınızda olayları gereğinden fazla büyütüyor olmanız, sizin suçunuz. Aksilikler yüzünden, her an kayıplarınız olabilir. Mesleki konularda iddialı olduğunuz bir gün içindesiniz.
BALIK:
Karar vermeden önce dikkatli bir şekilde düşünün. Ancak, çok da fazla incelemeyin, çünkü önünüze çıkan fırsatı kaçırabilirsiniz. Sabır gerektiren tüm işler gelip sizi buluyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI