• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Alışveriş için uygun bir gün FİLİZ ÖZKOL

Alışveriş için uygun bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.10.2009, 00:00
Bugün parasal değerlerimiz ön plana çıkıyor. Uzun süredir satın almak istediğimiz bir eşya varsa, bu dönemde almalıyız. Ailemizi ilgilendiren konular gündeme gelecektir. İdeallerimizi sevdiklerimizle birlikte ortaklaşa geçekleştirebiliriz. Bazılarımız yatırım konusunda şanslı olacaklar. Parasal kazançların olumlu geliştiği bir gün. Sevdiklerimiz adına geçekleştireceğimiz aktiviteler bizi meşgul edecek. Organizasyonlar, açılışlar ve davetlerin gündem kazanmasıyla yaşantımız renk kazanacak. Bugün öfkemize hakim olmalıyız.
Bugün doğanlar; güvendikleri kişilere yardım etmeyi sevmelerine rağmen, inanmadıkları ve tembel olduklarını bildikleri kişilere karşı soğuk davranırlar. Onların dinlenme biçimi bile başkalarına yorucu gelebilir. Yaşamda ayrıntılar arasında boğulma riskleri hep vardır. Böyle anlarda bile, yaptıkları işlerde gelişigüzel şeyler bulunabileceğini kabul etmezler. Genellikle kendilerini hiç kimseye kullandırtmazlar, sınırlarını belirleyerek 'hayır' demesini bilirler. Tutumlulukları bazen pintilik derecesindedir. İçli dışlı olmayı sevmedikleri için, soğuk ve mesafeli bir görünüşleri vardır.
KOÇ:
Kariyerinizde değişimler görünürken, iş nedeniyle yer değiştirmeniz gerekebilir. İş veriminizi yükseltmeye yönelik çabalar içinde olacaksınız. Başlangıçlar yapmanız sizin için uygun olacaktır.
BOĞA:
Yıllardır unuttuğunuz bazı olayların yeniden gündeme gelmesi, belki de çözümlenmesi gereken olaylara yeniden ayna tutacak. Bu dönem varlıklı kişiler ilginizi çekecek. Geçmişin sorunlarına takılmamalısınız.
İKİZLER:
Bugünlerde iş çevreniz genişleyecek. Gelirleriniz artacak, fakat tüm bu çabalar sizi de yoracak. Ortaklıklar iş ve kariyer, yaşamınızda önemli bir yer alacak. Ekip çalışmalarına önem vereceksiniz.
YENGEÇ:
Çekim gücünüz çok yüksek. Girdiğiniz ortamlarda gözlerin üzerlerinize çevrilmesine alışmış olduğunuz bir gerçek. Seyahatlerin getirdiği avantajları bu dönemde iyi kullanmalısınız.
ASLAN:
Sağlam ve kalıcı çalışmalar içindesiniz. Çevrenizin olanakları sizi destekleyecek. Arkadaş çevrenizle iş ilişkilerinizi olumlu pozisyonlarla birleştireceksiniz. İş yaşamınızda önemli değişimler olacak.
BAŞAK:
Eski olayların artık sizi yıpratmasına izin vermeyeceksiniz. Güçlü motivasyonunuzun sizi olumlu etkileyeceği bir gerçek. Çevrenizde iyi bir konumda olan bir kişiden etkileneceksiniz.
TERAZİ:
Uzun süredir beklediğiniz terfinin aniden gerçekleşmesi söz konusu. Çevresel faktörler sayesinde güçleneceğiniz işler peşinde koştururken, sosyal kişiliğiniz sağlam temeller üzerine boy verecek.
AKREP:
Yaşam kalitenizi yükseltecek sağlık aktiviteleri size iyi gelecektir. Girdiğiniz topluluklarda tartışmalardan uzak kalmalı, stresi üzerinize çekmemelisiniz. Arkadaşlarınızı yargılamadan dinlemelisiniz.
YAY:
Romantik düşlerinizin gerçekleştiğini görmek, size mutluluk verecektir. Ailenize yakın arakadaşlarınızdan size sempatisi olan kişilerden evlilik teklifi alabilirsiniz. Sorumluluklarınız artıyor.
OĞLAK:
Sosyal hayatınızda kısa mesafeli yolların size sağlayacağı olanakları değerlendireceksiniz. İş yaşamınızdaki tecrübelerinizin birikiminde oluşan yaratıcı düşünceler, yeni projeleri gündeme getirecek.
KOVA:
İlişkilerinizde yaratıcı ve kavrayıcı davranarak, dostluklarınızı olumlu bir enerjiye döndüreceksiniz. Sosyal hareketlenme size cazip gelmeye başlayacak. Düzenli beslenmeli ve uykunuza dikkat etmelisiniz.
BALIK:
İş hayatınızdaki aktivite, birçok aşk fırsatını da beraberinde getircek. Karşınıza çıktığında, geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA