• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Öfkemizi kontrol etmemiz gerekecek FİLİZ ÖZKOL

Öfkemizi kontrol etmemiz gerekecek

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.10.2009, 00:00
Tekstil ürünlerinin piyasaya çıkması ile yeni anlaşmalar ve açılışlar yapılacak. Birçok sanatçı yeni iş anlaşmaları yaparak, yeni projelerle ortaya çıkacak. Özel baloların ve resepsiyonların gündem kazanmasıyla, gözler basına çevrilecek. Bugün duygularımıza hakim olmasını bilmeli ve öfkemizden sakınmalıyız. Birçok yazar ve şair için güzel bir gün. Duygular her ortamda eleştiriye açık olacak. Paylaşımdan hoşlanacağımız bu günde çevremiz daima kalabalık olacak. Konuşurken güzel bir dil kullanacağız. Hareketlerimiz ahenkli ve güzel olacak.
Bugün doğanlar; yaratıcı ve işlek bir zekaya sahiptirler. Hisleri çok kuvvetlidir ve çok çabuk olaylara hakim olurlar. Meraklı yapıları olmadığı halde, öğrenmek istedikleri konularda çok çabuk bilgi sahibi olurlar. İkna edilmesi çok zor kişilerdir. Ortaklıklar konusunda son derece dürüst olan bu kişiler, hem kendi paralarını hem de partnerlerin paralarını ustaca yönlendirir ve yönetirler. Halkla ilişkiler konusunda başarılı ve aktiftiler. Yabancı kültürlere ilgi duydukları için, seyahat etmeyi, dünyanın çeşitli yerlerindeki kültürleri incelemeyi severler.

KOÇ:
Sabah saatlerinde sinirli davranışlar gösterebilir, size söylenen her şeyi ters algılayabilirsiniz. Bazı dostlarınızın kalbini kırma ihtimaliniz yüksek. Öğleden sonra sakin halinize döneceksiniz.
BOĞA:
Ay, öğleden sonra sizi daha olumlu etkilemeye başlayacak. Yaratıcı ruhunuzun dizginlenmesine gelemiyor, gün içinde değişimler gösteriyorsunuz. Partnerinizin düşüncelerine ilgi göstermelisiniz.
İKİZLER:
Çevrenizde ilginç gelişmelere tanık oluyorsunuz. Bazı kişilerin fikirlerine sıcak bakacak ve yeni oluşumlara kendinizi hazır hissedeceksiniz. Partnerinizin sizi kısıtlamasına izin vermemelisiniz.
YENGEÇ:
Çevre ilişkilerinizde gücünüzü gösteremediğiniz zaman, huzursuz ve agresif oluyorsunuz. Bugün çalışma yaşantınızda açılımlar söz konusu. Kariyerinizle ilgili bazı ön görüşmeler yapabilirsiniz.
ASLAN:
Maddi konularda gücünüzü biliyorsunuz. Yaratmayı seviyor ve yenilikleri araştırmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün prensiplerinizi zorlamadan bazı işbirliklerine kendinizi açık hissedeceksiniz.
BAŞAK:
Düşündüklerinizin yaşamdaki yerini alması için yaptığınız sosyal çalışmalar, olumlu sonuçlar veriyor. Kişisel özgürlüğünüz için, rakiplerinizin hakkınızdaki düşüncelerine önem vermelisiniz.
TERAZİ:
Birlikte olduğunuz kişi ile karşıt düşünceler içinde olabilirsiniz. Maddi konularda isteklerinizi ona belirtmelisiniz. Partnerinizin üzerinde etkisini biliyorsunuz. Onun fikirlerini sizin için önemli.
AKREP:
Partnerinizin hakkınızdaki düşüncelerine değer vermelisiniz. Karşılıklı bazı çatışmalar içinde olabilirsiniz. Sosyal ilişkilerinizi dengede tutmak için yaptığınız fedakarlıklara açıklama getirmelisiniz.
YAY:
Ay duygularınızı iyice karıştırmış durumda. Sıkıntılarınızı yenmek için ruhunuzun yenilenmesine ihtiyacınız var. Maddi konuların dengelenmesi konusunda bugün oldukça başarılı olacaksınız.
OĞLAK:
Yapacağınız görüşmelerde, sizi ikna etmek zorundalar. Partnerinizle, ailenizin arasında kalabilecek davranış biçimlerinden uzak kalmalısınız. Geleneksel yapınız duygusal problemlere neden olabilir.
KOVA:
Özgürlük duygunuzun önemli olması kişisel ilişkileriniz için engel teşkil ediyor. Ay'ın bulunduğu konum, yaratıcı gücünüzü artırıyor. Bugün partnerinizin de fikirlerine ihtiyaç duyabilirsiniz.
BALIK:
Öğle saatlerinden sonra hoş saatler geçireceğiniz kişilerin yaratıcı konuşmaları motivasyon gücünüzü artıracak. Uzun süredir aklınızda olan ve bir türlü yaşama geçiremediğiniz olaylar gündeme gelecek.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA