• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Çalışkan yapımız bugün öne çıkacak FİLİZ ÖZKOL

Çalışkan yapımız bugün öne çıkacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.10.2009, 00:00
Bugün somut olaylar ön plana çıkacak. Olaylara belli bir mantıkla yaklaşıyor ve her şeyi incelemek istiyoruz. Detaycı ve kuruntulu olacağız. Çalışkan yönlerimiz önem kazanacak. Hiç yakınmadan çalışacağımız bir gün. Çevremize karşı takındığınız tavırlar sitem edici tarzda olacaktır. İç disiplinimizin güçlü olduğunu iş yaşantımıza yansıtabileceğiz. Esnek çalışanlar zaman kaybına uğramak istemiyorlarsa, belli kuralları denemek zorundalar. Yaşamımızı kolaylaştıracak ip uçlarını yakalayacağız.
Bugün doğanlar; kendilerine güvenleri sonsuz kişilerdir. Hedefleri doğrultusunda yaşadıkları için, çevreden aldıkları tepkiler karşısında çok çabuk sinirlenebilirler. Karşı cins üzerinde cazibeleri çok etkindir. Sıradışı ilişkiler yaşamaktan hoşlanırlar. Bazen kibirli davranışlar gösterebilirler. Uzun vadeli planlar yapmaktan hoşlanmazlar. Enerjilerini çevreleriyle paylaşmasını bilen özel kişilerdir. Hatalı dostluklardan sakınmalıdırlar. Hitap etme yetenekleri çok iyidir. Edebiyat ve sanat ağırlıklı konularla ilgilenirlerse, yaşamda başarılı olurlar. Duygusal, konuşkan, kararsız ve sempatik bir yapıları vardır.

KOÇ:
Bugün müdahaleci yönlerinizi kullanmalı ve yanlış giden işlerinizi hızlı bir şekilde düzeltmelisiniz. Çalışma hayatınızda baskıya gelemiyor, özgürlüğünüzü kısıtlayacak hareketlere tahammül edemiyorsunuz.
BOĞA:
Siz güçlü savaşların insanı olduğunuz için, bugünkü sorunların üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Rakiplerinize dikkat etmelisiniz. Sevdiğiniz kişinin sosyal yaşantısını kıskanmakla hata ediyorsunuz.
İKİZLER:
İş yaşantınızda ortaya çıkan pürüzler, canınızı sıksa da dostlarınızdan destek görerek bu durumu kolayca artıracaksınız. Randevularınızı ertelememeli, fırsatları anında değerlendirmelisiniz.
YENGEÇ:
Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız duygusal problemlere artık son vermelisiniz. Kıskançlığınızı daha farklı bir şekilde ifade etmelisiniz. Bugün, daha dayanıklı olduğunuzu fark ediyorsunuz.
ASLAN:
Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün.
BAŞAK:
Ay'ın olumlu etkisini hissediyorsunuz. İşinizde yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı kendi tarzınıza göre değerlendirmek isteyeceksiniz. Ölçülü davranışlarınız, sizi her konuda farklı kılıyor.
TERAZİ:
Ele aldığınız konularda, yenilgiye tahammülünüz yok. Sevdiğiniz işleri yapmaktan hoşlanıyor ve pes etmiyorsunuz. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı artıracaksınız.
AKREP:
Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda değişikliklerin arifesindesiniz. Planlarınızı yaparken, partnerinizin fikirlerini de almalısınız.
YAY:
Bugün sorumluluklarınızla ilgilenin. Hayal gücünüz yoğun ve rüyalardan çok etkileniyorsunuz. Biraz düşünürseniz, gündüz saatlerinde kafanızı meşgul ettiğiniz konuları silemediğinizi göreceksiniz.
OĞLAK:
Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Hedeflerinize ulaşmayı bir kariyer meselesi haline getirdiniz.
KOVA:
Bir konuda yapacağınız subjektif değerlendirmelerinizle çevrenizi etkileyeceksiniz. Hareketli ve yerinde duramayan kişiliğiniz; işinizle ilgili konularda sizi bazen gergin yapıyor.
BALIK:
Bugün çevrenizle iletişim konusunda yoğunluk yaşayacaksınız. Sizden beklentileri olan kişiler olacak. Onlara kendinizi ispat etmek için, ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA