• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yöneticiler için kritik bir gün FİLİZ ÖZKOL

Yöneticiler için kritik bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.05.2010, 00:00
Bugün, toplumda ses getiren olayları yargılamak isteyeceğiz. Bazılarımız düşüncelerimizi fütursuzca savunurken, arkadaşlık ilişkilerimizi organizasyon çalışmaları ile pekiştireceğiz. Bugün, sosyal yardım derneklerinin çalışmalarına katılabiliriz. Sanatsal olaylar hızlanıyor. Sinema, tiyatro ve benzeri aktivitelere ilgi duyacağımız bir gün. Sanatın her türlüsü marjinal boyutlarda gündemi meşgul edebilir. Astrologlar, medyumlar ve psişik konulara ilgi duyanlar için, yine hareketli günlerden biri. Yönetici pozisyonunda olanlar için, önemli ve kritik bir gün.
Bugün doğanlar için, aile değerleri her şeyden önce gelir. Ateşli bir mizaçları vardır. Çocukları ile ilişkileri kuvvetlidir. Enerji ve iradeleri sayesinde sporda başarılı olurlar. Endişeli yapıları, iş yaşantılarının en belirgin özelliğidir. Kızdıkları zaman gözleri hiçbir şeyi görmez. Yaşlılık yıllarında güvende yaşamak istedikleri için paralarının çoğunu gayrimenkullere yatırırlar. Çalışkan ve sistemli yapılarıyla, bulundukları yerlerde gerekli düzeni sağlamasını iyi bilirler. Verdikleri sözleri yerine getirme konusunda son derece titiz davranırlar.

KOÇ:
Güneş'in İkizler burcuna geçmesi, kişiselliğinizi ortak ilşkilerinizle güçlü bir şekilde birleştireceğinizi gösteriyor. Hırslarınızın dorukta olduğu bir gün. Planlı ve disiplinli hareket edeceksiniz.
BOĞA:
Ay öğleden sonra, karşıt burcunuzda ilerliyor ve enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Çevrenizdeki kişileri olumlu etkiliyorsunuz. Bugün katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz.
İKİZLER:
Yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor. Masraflarınızı kısarak, işinizle ilgili projelerinizi genişletebilirsiniz. Bütçenizde yeni düzenlemelere gereksinme duyacaksınız. Manevi anlamda güçlü ve enerjiksiniz.
YENGEÇ:
Çevresel koşulların değişken olması, kararlı bir rota çizmenizi engelliyor. Sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olan iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz.
ASLAN:
Kişisel yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı riskleri göze alarak, ortaya çıkaracaksınız. İyi niyetli yaklaşımlarınızdan dolayı siz kazanacaksınız. Ancak biraz sabırlı olmayı öğrenmelisiniz.
BAŞAK:
Bulunduğunuz ortamlarda kendi düşünceleriniz doğrultusunda hareket etmek istiyorsunuz. Entelektüel davranışlarınız sayesinde, istediğiniz kişilerin dikkatini çekme konusunda zorlanmayacaksınız.
TERAZİ:
Davranışlarınızla çevrenizde farklı olmayı başarıyorsunuz. Yaşadığınız alınganlıkların temelinde, olumsuz düşünceleriniz yatıyor. Bugün bazı değişimlere hazır olun. Şartlarınızı zorlayacaksınız.
AKREP:
İçsel enerjinizin oldukça yüksek oluşu, baskıcı davranışlara karşı tepki oluşturmanıza neden oluyor. Bugün karar verme konusunda zorlanabilirsiniz. Taviz vermek istemiyorsunuz.
YAY:
Aldığınız her türlü sorumluluğu yerine getirme konusunda başarılısınız. Meslek yaşantınızla ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Size olumlu katkıları olacak başlangıçlar gündeme gelecektir.
OĞLAK:
Duygusal konulardan etkilenecek ve arkadaşlarınızla güçlü bağlar içinde olacaksınız. Grup çalışmaları için uygun bir gün. Koşulların sizden yana olması ile birçok fırsat kendiliğinden oluşacak.
KOVA:
Bugün daha temkinli olmalısınız. Maddi konularda güvensiz bir tablo çiziyor ve her şeyin denetiminizden geçmesini istiyorsunuz. İstediğiniz konuma gelmek için daha sabırlı olmayı denemelisiniz.
BALIK:
Mesleğinizde ilerlemek istiyorsanız, duygusal davranmaktan vazgeçmelisiniz. İçinde bulunduğunuz sosyal çalışmalar, yeteneklerinizi ortaya çıkarmanıza yardım ederken size duygusal tatmin sağlıyor.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA