• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Harcamalarda dikkatli olmamız gereken bir gün FİLİZ ÖZKOL

Harcamalarda dikkatli olmamız gereken bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.06.2010, 00:00
Alışveriş isteğimizdeki artış nedeniyle, gereksiz şeyler satın alabileceğimiz bir gün. Dikkatli olmalı ve harcamalarımızı denetlemeliyiz. Sosyal hayatımızın daha hareketli olduğu bugün, eve kapanmak istemeyeceğiz. Uzakta oturan yakınlarımızı ziyaret edeceğiz. Partnerimizle kıskançlık problemleri yaşayabiliriz. Sindirim sistemi hastalıklarının söz konusu olacağını düşünerek, beslenmemize özen göstermeli ve zehirlenmelere karşı tedbirimizi almalıyız. Doğayla iç içe yaşamak isteyebiliriz.
Bugün doğanlar; evlerine ve ilişkilerine bağlıdırlar. Sakin ve telaşsız kişilerdir. Alışkanlıklarından taviz vermeyen geleneksel tavırlarıyla tanınırlar. Güçlü bir irade ve yoğun bir enerjiye sahiptirler. Girişimcilik yetenekleri ile ticaret dünyasında başarılı olurlar. Lüks istekleri nedeniyle savurganlık yapabilirler. Estetik ve güzellik anlayışları son derece gelişmiştir. Bu nedenle yaşadıkları her yerde uyum ve denge ararlar. Eşlerini seçerken, entelektüel olmasına dikkat ederler. Olaylara ketum bir şekilde yaklaşır ve sonuca gitmekten hoşlanırlar. Meslek seçimlerinde de titiz davranırlar.

KOÇ:
Bugün, mal alım satımından kaçınmalı, risklerden uzak durmalısınız. Kazanç sağlamak için normal zamanlardan daha fazla çaba göstermek zorunda kalacaksınız. İş konusunda hırsınız artacak.
BOĞA:
Aşkta isteklerinizi karşı tarafa benimsetme konusunda pürüzler yaşayabilirsiniz. İlişkinizi dengelemek zorundasınız. Kıskançlıklar söz konusu olacak. Sevgilinizle güç savaşına girebilirsiniz.
İKİZLER:
Eşinizin değer görmesi kıskançlık duygularınızı körükleyebilir. Sizin için önemli bir gün. Aşk hayatınızda otokontrollü gitmenizde fayda var. Bazılarınız, yaşça büyük kişilerden etkilenecek.
YENGEÇ:
Ciddi bir ilişki için öncelikle sabra ihtiyacınız olacak. Maddi konularda biraz gerilemeler olabilir. Özellikle arkadaşlarınızdan beklediğiniz desteklerin gecikmesi moralinizi bozmamalı.
ASLAN:
Aşk gezegeniniz sizi romantik ve çekici yapacak. Gizli kapaklı olaylardan uzak kalmalısınız. Kıskançlıklar ve tutkular ön plana çıkıyor. Eşinizden büyük destek göreceksiniz.
BAŞAK:
Manevi duygularla hareket edeceğiniz için, başarıyı kolayca yakalayacaksınız. Bugün, güçlü kişileri kendinize çekeceksiniz. Sosyal yaşantınızda önemli kişilerle tanışma fırsatı yakalayacaksınız.
TERAZİ:
Bu dönem, eğlenceli ve sosyal ortamlarda bulunacaksınız. Tarzınıızn dışına çıkmayarak akıllı ve kaliteli kişilerden alacağınız destek, sizi önemli konumlarda başarılı kılacak.
AKREP:
Maddi açıdan her şey yolunda. Kariyerinizle eviniz arasında mekik dokuyorsunuz. Eşyaları yenileyebilir, ev ve emlakla uğraşabilirsiniz. Paranızı ihtiyaçlarınız için harcamak sizi keyiflendirecek.
YAY:
Kazançlar konusunda tüm olanaklar sizi destekleyecek. İş hayatında terfi veya maaş yükselmesi gibi sizi motive edecek olaylar yaşayabilirsiniz. Doğru ve mantıklı kararlarla olumlu adımlar atacaksınız.
OĞLAK:
Bugün, enerjiniz oldukça yüksek seyrediyor. Duygularınızı istediğiniz gibi yönlendirecek ve aşkı kendinize çekmeyi başaracaksınız. Yatırımlar konusunda yeni bir yapılanma yoluna gideceksiniz.
KOVA:
Yeniliklere ihtiyacınız yok. Çünkü mevcut durumunuz size geçen aydan süren parasal gelirlerinizin devamını sağlamak adına kazançlarınızı destekliyor. Sahip olduğunuz malların değeri artacak.
BALIK:
Ailenizin maddi kazançlarınıza katkısı olacak. Aşk yaşamınız tüm yaşam parametrelerinizin önüne geçecek. Kendinizden yaşça büyük kişilerden etkileneceksiniz. Evlenmek isteyenler için uygun bir dönem.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA