• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başak’lar kararlar  alırken dikkat etmeli FİLİZ ÖZKOL

Başak'lar kararlar alırken dikkat etmeli

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün maddesel konularda iş birliği içinde olduğumuz kişilerin olumsuz davranışları ile karşılaşabiliriz. Mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Yapacağınız çalışmaları geliştirmek istiyor ve yeni projelere kendimizi hazır hissediyoruz. Yaşam kalitemizi yüksek tutmak isteyeceğiz. Arkadaşlarımızla birlikte ortak çalışmalar içinde olacağız. İkili ilişkilerinizde geleceğe yönelik kararlar alabiliriz. Bugün yaşamı sorguluyoruz. Kararlı düşünmenin artılarını zaman bize olumlu bir şekilde gösterecektir.

BUGÜN DOĞANLAR:

Özgürlüklerini kullanmak için hiçbir fırsatı kaçırmazlar. Bireysel yaşamaktan hoşlanırlar. Çok ince, sempatik ve iyi yürekli kişileridir. Neşeli ve yaşam zevki ile dolu oldukları için, dost çevreleri oldukça geniştir. Bulundukları alana kendi damgalarını vuran marjinal ve sanatçı özellikleri vardır. Özel yaşantıları karışık olur. Uzak mesafeler, onların mistik duygularını ortaya çıkarır. Duygusal yolculuklara yatkındırlar. Başkalarına ters gelen şeyler onlar için son derece doğaldır. Enerjik yapılarını her alanda belli ederler.

KOÇ:
Ailenize karşı derin duygular içindesiniz. Onların her türlü sorununu yüklenmenize karşın, bazen karşılığını alamıyorsunuz. Bugün, kişisel zevkleriniz çok önemli. Kendinize yöneleceksiniz.
BOĞA:
Çevrenizdeki olanakların farkındasınız. Fırsatların ayağınıza gelmesini istiyorsanız, biraz da siz çaba göstermelisiniz. Bugün yaratıcılığınızı kullanarak başarı grafiğinizi yükselteceksiniz.
İKİZLER:
Çevrenizden destek aldığınız zaman kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Birlik ve beraberlik duygularınız oldukça yoğun. Ay burcunuzda ilerlerken, karşılıklı ilişkilerinizde çatışmalar yaşayabilirsiniz.
YENGEÇ:
Parasal sorunlarınızı yakınlarınızla paylaşacaksınız. Her şeyin farklı yönlerini irdelemeye kalkarsanız, elinizdeki olanakları kaybedebilirsiniz. Kazançlarınız konusunda kimseye söz vermemelisiniz.
ASLAN:
Ortak çalışmalar konusunda farklı düşünceler içinde olabilirsiniz fakat daha net olmayı denemelisiniz. Geleneksel kişilerle birlikte geçmiş olayları konuşmaktan zevk alacağınız bir gün.
BAŞAK:
Duygusal anlamda çabuk etkileniyor ve hızlı karar alıyorsunuz. Huzursuz ortamlardan uzak kalmayı başarabilirseniz, kendinizi çok iyi yansıtabileceksiniz. İş birliği içinde hareket etmelisiniz.
TERAZİ:
Siz kendi değer yargılarınızın dışında hareket emekten hoşlanmıyorsunuz. Bazı dış etkenler, sizin enerji gücünüzü etkiliyor. Eleştiriye gelemeyen yapınız yüzünden çevrenize aykırı düşüyorsunuz.
AKREP:
Dengeli davranmaya çalışırken, maddi konularda yanlışlık yapabilirsiniz. Finans konuları ile ilgili değişik düşüncelere sahipsiniz fakat, aklınızdan geçenleri paylaşma konusunda çekimser davranıyorsunuz.
YAY:
Bugün hızlı hareket ediyor ve yeteneklerinizi sergiliyorsunuz. Hafızanızı kullanacağınız için, haksızlıklar karşısında tepkili olabilirsiniz. Fazla hareketli olmaktan yorgun düşüyorsunuz.
OĞLAK:
Kaliteli yaşamı sevdiğiniz için, seçimlerinizi bu yönde kullanıyorsunuz. Bugün birçok çalışma içinde olmanıza rağmen, iyimserliğinizden ödün vermeyişiniz, çevrenizde merak konusu olabilir.
KOVA:
Kafanızda her zaman, uğraştığınız işin dışında henüz kendinizin de somutlaştıramadığı başka işlere yönelmek var. Mantıklı davranmakla kazanacaksınız. Hedeflerinize günbegün yaklaşıyorsunuz.
BALIK:
Duygusal konularda beklediğiniz şartların gelişmesi biraz da sizin davranış biçiminizle ilgili gelişiyor. Sıra dışı konuşmalar ilginizi çekse de, olayların fazla içinde bulunmak istemiyorsunuz.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI