• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başak’ler bugün gizemli olacak FİLİZ ÖZKOL

Başak'ler bugün gizemli olacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Sıcak ve girişken yapımız ön plana çıkıyor. Romantik yönlerimiz daha belirgin hale geliyor. Süregelen bir ilişkimiz varsa, partnerimizle ortak zevklerimizi birleştirebileceğimiz bir gün. Toplumda, gücü elinde bulunduran ve ağırlığı olan mesleklerde çalışanlar pozitif olaylarla karşılaşacaklar. Yöneticiler için iyi bir konum. Eski alışkanlıklarımızı terk edebilir ve çevremizi şaşırtabiliriz. Bazılarımız eşlerinden ve birlikte çalıştığı kişilerden önemli destekler alacaklar. Gücümüz yenileniyor.

BUGÜN DOĞANLAR:
Mücadele güçleri çok yüksektir. Kıskançlık konusunda aşırıya kaçabilirler. Gelecekle ilgili yatırımcı bir kafa yapıları vardır. Bulundukları şartları çok çabuk değerlendirirler. Fiziksel özellikleri son derece çarpıcıdır. Meslek seçimlerinde kendi üstünlüklerini ortaya koyacak işler yaparlar. Fırsatları değerlendirme konusunda oldukça beceriklidirler. Anlaşılmayan kişi olmaktan çok çekinirler ve konuşmamayı tercih ederler. Daima toplumda güçlü olan eşleri seçerler. Gizli bir kariyer tutkuları vardır. Çocuklarla arası daima iyidir. Kendilerini hiç kimseyle kıyaslamaktan hoşlanmazlar ve bu tür rekabet ortamları onları çok sinirlendirir.

KOÇ:
Ay kombinasyon burcunuzda ilerlerken, kendinize her zamankinden fazla güveniyorsunuz. Duygusal yaşamınızı renklendirmek isteyebilirsiniz. İlişkilerde, yapıcı paslaşmalar söz konusu olacak.
BOĞA:
Adımlarınızı sağlam atıyor ve en küçük detayları bile ustaca değerlendiriyorsunuz. Toplumda gücünüzü yansıtabilecek çalışmalarla çevrenizi etkileyebilirsiniz. titiz yapınız başarınızın garantisi.
İKİZLER:
Derin duygular içindesiniz. Zekanızı ve iletişim konusunda becerinizi maddesel konularla bütünleştirmek isterken, aile içi olayları da göz ardı etmeyerek, onların da fikirlerini alacaksınız.
YENGEÇ:
Toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygu paylaşımlara yer verecek bir tutum izleyeceksiniz. Ailenizi ilgilendiren bir olayla ilgili çözüm arayışına gireceksiniz.
ASLAN:
İçinize kapanarak bazı şeyleri görmezlikten gelebilirsiniz. Baskı altında tuttuğunuz gizli enerjinizi kişisel hobilerinize aktarmak istiyor ve bu alanda sizi ifade eden çalışmalara yöneliyorsunuz.
BAŞAK:
Bugün, duygusal yaşamınızı özellikle gizli tutmak isteyeceksiniz. Sizin özel dostluğunuza önem veren yakınlarınız için de sır olabilirsiniz. İsteklerinize yeni bir yön verme ihtiyacı içindesiniz.
TERAZİ:
Bugün iletişimle ilgili bazı pürüzler yaşayabilirsiniz. Ay'ın konumu, sizi duygusal konularda hassas yaparken, olaylara yaklaşım tarzınızı farklı kılıyor. Yaratıcılığınızı coşkuyla sunacaksınız.
AKREP:
İlişkilerinizi olumlu bir şekilde götürmeyi iyi biliyorsunuz. Bugün birçok olaya şahit olacak ve yaptığınız işi pozitif şekilde sonuçlandıracaksınız. Fevri hareketlerden uzak kalmaya özen göstermelisiniz.
YAY:
Bugün yapacağınız her türlü aktiviteye duygusal performansınızı aktaracaksınız. Aşk yaşantınızın oldukça renkli geçeceği bugün, ani tartışmalardan uzak kalmayı da başarmalısınız.
OĞLAK:
Bireysel enerjiniz yükselirken zihinsel potansiyeliniz de ortaya çıkıyor. Düşüncelerinizi aktarma konusunda son derece rahatsınız. Konuşmalarınızla, herkesi etkiniz altına alacaksınız.
KOVA:
İsteklerinizi karşı tarafa kabul ettirme konusunda zorlanıyorsunuz. İkna savaşları vereceğiniz bugün, karşı tarafın yaratıcı yönlerini ortaya çıkaracak ve olayları lehinize çevireceksiniz.
BALIK:
Siz olağanüstü fikirlerin kişisisiniz. Ancak bugün, parasal konularda fikrinizi söylerken çekimserlik duyabilirsiniz. Karşınızdaki kişilerin size iyi niyetle yaklaşımlarında emin olmalısınız.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA