• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Tüm Yay’lar için değişim zamanı FİLİZ ÖZKOL

Tüm Yay'lar için değişim zamanı

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Yaratıcı yönlerimizle yeteneklerimizi paylaşım içinde karşı tarafa sunarken, kendimizi çok daha özgür ve romantik hissedeceğiz. Duygusal konular ön plana çıkacak. Yeni başlangıçların söz konusu olduğu, aşk konusunda koşulların uygun olduğu bir gün. İsteklerinizde belirgin bir artış var ve kendinizle ilgili farklı aşamalar kaydediyorsunuz. Çocuklarla ilgili güzel paylaşımların söz konusu olması yaşam performansınızı olumlu etkiliyor. Karşı cinsle aranızda, sezgiye dayanan bir duygusal gelişme söz konusu. Ani gelişen sosyal olaylara karşı hazırlıklı olun.

BUGÜN DOĞANLAR:

Sakin ve düzenli yapılarının altında heyecanlı ve atak bir kişilik gizlerler. Hayatı iyimser yaşamalarına rağmen, çoğu kez felsefi düşünce ile hareket ettikleri için, çevrelerine şaşırtıcı bir tablo ile çıkarlar. Yargılama yetenekleri güçlüdür. Çalışkan, hırslı ve keskin bir zekaya sahip oldukları için, yaşamda başarılı olmak için her türlü nedenleri vardır. Duygusal yaşamları oldukça karışıktır. Kendilerini denetlemek zorunda kaldıkları zaman, sinirli ve asabi olurlar. Aile bağlarına önem vermelerine rağmen yaşamda yalnız yaşamak zorunda kalabilirler. Egoları çok yüksek olduğu için, kendilerinden başka hiç kimseye güvenmezler.

KOÇ:
Duygusal hatalar yapmaya müsait bir döneminiz. Karşı cins ile olan ilişkilerinizde, ani gelişen duygularınız sizi yanıltabilir. Hiç istemeseniz de kıskanılacak ve tenkit edileceksiniz.

BOĞA:
Baskıya ve yönlendirmeye gelemiyorsunuz. Bugünlerde topluma ters gelebilecek denenmemiş kulvarlarda kulaç atacak ve kendinizi farkınızla ispat etmek isteyeceksiniz. Cildinize özen göstermelisiniz.

İKİZLER:

Sosyal yaşantınızın sunacağı fırsatları derin duygularla pekiştireceksiniz. Partnerinizin maddi olanaklarını sizin için kullanmasıyla mutlu olacaksınız. Size üzen bir olayı unutmanın tam zamanı.

YENGEÇ:

İçsel kavgalarınızı bir an önce bırakın. Alışkanlıkların size vereceği zararlar karşısında önleminizi almalısınız. Duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını zorlayabilirsiniz.

ASLAN:
Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak. Onun istekleri sizin tarzınıza ters düşebilir. Olayları kafanızda fazla büyütüyorsunuz.

BAŞAK:
Bugün, aklınıza güveniyor ve çevrenizin telkinlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Aşırı hassas yapınızla çok etkileniyorsunuz.

TERAZİ:

Çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bakış açısı ile yaklaşacaksınız. Kendi düşüncelerinize fazla değer veriyor olmanız yüzünden olayları abartıyorsunuz.

AKREP:
Ay, yakın ilişkilerinizi denetlemenize neden oluyor. Bugün inatçı bir tavır sergiliyorsunuz. İsteklerinizde diretmeniz hedeflerinize belirginlik getirecek. Yaratıcılığınız bugün güçleniyor.

YAY:
Ay, iş ilişkilerinizi yeniden ele almanıza neden olacak. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacaksınız. Bugün iletişimde yeni metotlar denemelisiniz. Değişim başlıyor.

OĞLAK:

Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor ve kafanızda mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Sizi yakından tanıyanlar için farklı birisiniz. Onları çelişkiye düşürmekten hoşlanır gibi haliniz var.

KOVA:

Kişiselliğinizi vurgulayan işlerden zevk aldığınız için cüretkar davranabilirsiniz. Etkilemek istediğiniz kişileri kendinize mıknatıs gibi çekiyorsunuz. Olumlu davranışlarınız size avantaj sağlayacak.

YAY:

Siz olaylara duygusal yaklaşmanıza rağmen, ilişki içinde olduğunuz kişilerin farklı bir mantıkla yaklaşmaları bazı isteklerinizin gecikmesine ve olayların yavaşlamasına neden oluyor.

OĞLAK:
Enerjinizi dostlarınızdan aldığınız destekle büyütecek ve işinize sarılacaksınız. Bugün yeteneklerinizi ortaya koyan işler yapmak istiyorsunuz. Epeydir görmek istediğiniz dostlarınızı arayabilirsiniz.

KOVA:
Bugün, yeteneklerinizi kolaylıkla sergileyecek, isteklerinizi kolaylıkla çevrenize kabul ettireceksiniz. Yeni denemelere hazır olmalısınız. İşinizi özveriyle yapmanın zevkini biliyorsunuz.

BALIK:

İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Bugün, her hırsınızı ön plana çıkarıyorsunuz fakat ihtiyatlı olmanız gerekiyor. Akıllı olmak zorundasınız.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA