• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Başak’lar bugün sabırlı olmalı FİLİZ ÖZKOL

Başak'lar bugün sabırlı olmalı

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.12.2010, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün bilinçaltımız karışık olacak. Duygusal tepkileri bir kenara bırakıp mantıklı ve akılcı yaklaştığımız konularda daha başarılı adımlar atacağız. Bugüne kadar yaptığımız çalışmaları geliştirmek istiyor ve yeni projelere kendinizi hazır hissediyoruz. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak için çalışacağız. Bu konuda arkadaşlarımızdan da yardım alabiliriz. İkili ilişkilerde olumlu gelişmeler söz konusu. Çiftler, geleceğe yönelik kararlar alabilirler. Akşam saatlerine doğru güzel sürprizler bizi bekliyor.

BUGÜN DOĞANLAR:
Özgürlüklerini korumak ihtiyacındadırlar. İlişkilerinde aradıkları özellikleri bulurlarsa, hiç çekinmeden evlenirler. Çevrelerinde örnek kişi olmalarına rağmen, onların yaşamla ilgili gizli güvensizlikleri vardır. Aile yakınlarına düşkün olmalarına rağmen, kendi düşüncelerine uymayan konularda ketum ve tepkisel tavırlara girebilirler. Mimiklerini çok iyi kullanırlar. Yardımsever ve iyilik dolu bir kalpleri vardır. Değişik ortamlardan hoşlanırlar. Dostlarına çok bağlıdırlar.

KOÇ:
Düşündüklerinizi gerçekleştirmek için, bazı güçlü dostlara ihtiyacınız olacak. Çevrenizin ilgisi size motivasyon veriyor. Uyum içinde olacağınız bazı kişilerin fikirleri sizi oldukça mutlu edecek.
BOĞA:
Bugün Ay sizi destekliyor. Değişimlerden hoşlanmadığınız için, gelen teklifleri değerlendirirken, tereddütlü davranıyorsunuz. Sabırsız dostlarınıza artık bir şans vermelisiniz.
İKİZLER:
Sınırlarınızın üstünde sorumluluk alıyor ve sonra da kapasitenizin üstünde çalışmak zorunda kalıyorsunuz. Bazı farklı ortamlar içinde olacak ve enerjinizi yükselteceksiniz. Gelişim içindesiniz.
YENGEÇ:
Sevdiklerinizin duygularını yoğun hissettiğiniz için, onların isteklerini önceden sezebileceksiniz. Planlarınızı gerçekleştirmek için, her türlü enerji potansiyeline sahipsiniz.
ASLAN:
Duygu ve mantık dengenizi kurmak için üstün çaba gösteriyor ve kişiliğinizden taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün değişik kişilerle konuşmaktan hoşlanabilirsiniz. Duygusal güvene ihtiyacınız var.
BAŞAK:
Partnerinizle aynı şeyleri söylemenize rağmen, birbirinizi yanlış anlıyorsunuz. Sakin davranmalı ve sabırlı olmalısınız. Sözlerinizi yerine getirmelisiniz. Bugün geçmişin hesabını yapabilirsiniz.
TERAZİ:
İşin kolayına kaçmadan sorunları çözmek istediğiniz için zaman kaybedebilirsiniz. Partnerinizle güçlü bir çekim gücü içinde olmanız aynı zamanda bir güç birliği oluşturmanıza sağlıyor.
AKREP:
Eski olayları gündeme getirmek için acele etmemeli ve duygularınızı sınamalısınız. Sezgilerinizin çok güçlü olduğu bir gün ve her konuyu derinlemesine çözüyorsunuz. Takdir ediliyorsunuz.
YAY:
Doğru zamanların kişisi olmak sizi farklı yapıyor. Duygularınızda yenilenmeler söz konusu ve kendinizi rahat hissetmeli ve tepkilere hazır olmalısınız. Kendinizi savunma konusunda başarılısınız.
OĞLAK:
İş birliği içinde olacağınız kişilerin üzerinizdeki etkisine dikkat etmelisiniz. Yanılmalar söz konusu. Yeni başlayan dostlukların kısa sürede şekil değiştirmesi sizin lehinize gelişen bir durum.
KOVA:
Yüzeysel konuları düşünmek zorunda kaldığınız zaman huzursuz oluyorsunuz. Amacınızdan saptırılmak ve olaylara tepkisiz kalmak sizi yorabilir. Huzursuzluktan uzak kalmak size iyi gelecek.
BALIK:
Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Bugün, kısa yollarla ilgili beklentilerinizden istediğiniz sonucu alabilirsiniz. Detaycı yönlerinizin ağır bastığı bir gün. Arkadaşlarınızla ortak iş yapacaksınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA