• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Koç’ların ketum olacağı bir gün FİLİZ ÖZKOL

Koç'ların ketum olacağı bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.08.2011, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Çevremizde akıllı ve duygusal kişilerle yapacağımız ortak çalışmalar, ufkumuzun genişlemesine neden olacaktır. Yardım kuruluşlarının ve çeşitli misyonerlik çalışmalarının önem kazanması söz konusu. Hastanelerin çalışma sistemleri ile yenilikler gündeme gelecek. İlaçlara ve uyuşturuculara karşı hassasiyetimiz artıyor. Bazı yasa dışı örgütlerin çalışmaları ortaya çıkarken, birçok yolsuzlukların da önlemi alınacak. Ortaklar arası görüş farklılıklarından dolayı sürtüşmeler ve bazı sözleşmelerin iptali gündeme gelecek. Kardeşlerle ilgili yapıcı çalışmalar ve işbirlikleri gündem kazanacaktır.

BUGÜN DOĞANLAR:

Yeni fikirlere açık kişilerdir. Hızlı düşünürler ve kararlarını çabuk verirler. Özgürlüklerinde sınır tanımayan davranışları karşısında, çevrelerinden tepkisel yorumlar alsalar bile, onlar aldırmamayı başarırlar. İlgi çekici kişilerdir. Özellikle mimikleri çok güçlüdür ve konuşurken gözlerini çok iyi kullanırlar. Farklı bir misyonları vardır. Yaratıcı ve sanatsal yeteneklerini çok iyi kullanan kişilerdir. Çabuk karar vermeleri erken yaşta evlenmelerine neden olur. Dış görünüşleri neşeli ve pozitiftir. Yakın akraba ilişkilerinde yapıcı ve birleştirici bir özellik taşırlar. Amaçlarından sapmadan çalıştıkları için, her zaman çalışkanlıklarıyla övünebilirler. Partnerlerini fazla benimsedikleri için, çoğu kez güzel fakat inişli çıkışlı bir duygusal hayatları olur.

KOÇ:
Düşüncelerinizi içinizde saklamak yerine paylaşmaya özen göstermelisiniz. İlişkinizde kişisel davranıyorsunuz. Partnerinizin değişik düşünmesinden ve sizi yanlış algılamasından çekiniyor olabilirsiniz.
BOĞA:
Düşüncelerinizi değiştirmekten hoşlanmadığınız için, sizi zorlayan nedenlerin sorumlusunun yine kendiniz olduğunuzun farkında değilsiniz. Hatalarınızı sonradan anlamanız bir şey ifade etmiyor.
İKİZLER:
Problemlerinizi abartma konusunda aşırıya kaçabilirsiniz. Bugün maddi dengelerinizi gözden geçirmeden önce mantıklı bir şekilde durum değerlendirmesi yapmalı, öfkenize hakim olmalısınız.
YENGEÇ:
İnançlarınızdan ödün vermeden yaşamak istiyor olmanız bazıları için ütopik olabilir. Sabırlı davranırsanız, zorlukların üstesinden geleceksiniz. Mesleki başarınızı kendi çabalarınızla sağlıyorsunuz.
ASLAN:
Sorumluluklarınızın farkında oluşunuz sizi güçlendiriyor. Bugün, görev bilinciyle hareket ediyor ve yoğun bir tempo içinde çalışıyorsunuz. Gün içinde kısa molalar vererek, dinlenmeyi ihmal etmeyin.
BAŞAK:
Bugün güven duygusuna çok ihtiyacınız var. Motivasyon konusunda biraz zorlanabilirsiniz. Özellikle gün içinde derin bir yalnızlık duygusuna kapılabilir ve kendinizi çevrenize kapatabilirsiniz.
TERAZİ:
Bugün seçimlerinizi yaparken, adil olmaya özen gösteriyorsunuz. Yaşamınızda istediğiniz gerçek değerlerin size ulaşması hep özel çabalarınızla gerçekleşiyor. Düş kırıklıklarına aldırmamayı öğrendiniz.
AKREP:
Duygularınız gittikçe derinlik kazanmaya başlıyor. Bugün, sevdiğiniz kişinin size olan davranışlarından kuşku duyabilirsiniz. İsteklerinizi baskı altında tutuyor, kıskançlığınızı gizliyorsunuz.
YAY:
Maddi kaygılarınızın artacağı bir gün. Masraflarınızdaki artışın nedeni biraz kendi hatanız. Bugün alışveriş yaparken, bütçenizi aşabilirsiniz. Sevdiğiniz kişinin baskısı sizi rahatsız edebilir.
OĞLAK:
Atılım yapmayı istediğiniz konularla ilgili gelişmelerin şartları kendiliğinden oluşacak. Ayağınıza gelen şansı kullanmak için tereddüt yaşamak yerine, bir an önce girişimciliğinizi göstermelisiniz.
KOVA:
Şartlarla ilgili değişimler canınızı sıkabilir. Aykırı davranmak yerine temkinli olmalısınız. Taraf tutmak size çevre kaybettirebilir. Özgür konuşmak her zaman olumlu sonuç vermiyor. Dikkatli olun.
BALIK:
İlişkilerinizde hassas olduğunuz bir gün. Çevrenizin yardımına ihtiyaç duyabilirsiniz. Bugün Ay'ın konumu, çalışma evinizi olumlu etkiliyor. Düşüncelerinizi değiştirmek yerine sebatkar davranmalısınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA