• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yenilikler ve farklı fikirler öne çıkacak FİLİZ ÖZKOL

Yenilikler ve farklı fikirler öne çıkacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.04.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Toplumsal skandallar için uygun bir gün. Birçok dostluğu olumsuz duygular tehdit edebilir. Yöneticiler için de gergin bir gün. Değişim gereken yazılımlar gündeme gelecek. Kazançlarımızla ilgili sorunlar, özellikle vergi mükellefleri için, sıra dışı problemler güncellik kazanacak. Verilmiş sözlerin yerine getirilmesi gerekecek. Yenilikler ve marjinal düşünceler ön sıralarda yerini alırken, sanatçılarımız ve aktrislerimiz cesur itirafları ile boy gösterecekler. Radyo ve televizyon olaylarında karşıt düşünceler ve çarpışmalar söz konusu. Açık oturumlar güncellik kazanacak.

BUGÜN DOĞANLAR:
Özgürlük duygularını kullanamazlarsa huzursuz ve kaprisli olurlar. İlgi çekici ve güzel yüzleri vardır. Mimiklerini çok iyi kullanırlar. Azimli ve çalışkandırlar. Duyuları çok fazla gelişmiştir. Özellikle gözlemciliği çok iyidir. Kararlı, aktif, dışa dönük, bağımsız ve ben merkezci yapıları vardır. İdeallerine bağlıdırlar. Detaylarla uğraşmak hiç hoşlarına gitmez. Duygularda kalıcılık yerine değişkenliği tercih ederler. Geçmiş duyguların onları rahatsız etmelerine izin vermedikleri için, çevreleri tarafından soğuk bir kişilikle suçlanabilirler. Amaçlarına uygun hareket eden gerçekçi kişilerdir. Giyim ve kuşam konusunda son derece zevkli olup, seçkin bir zevke sahiptirler. Girdikleri ortamlarda gözlerin kendilerine çevrilmesine neden olmalarına karşın, bu olayı son derece doğal karşılarlar. Geniş bahçeli ve büyük ve aydınlık evlerden hoşlanırlar ve iyi bir aile reisi olurlar. Meslek seçimlerinde de, titiz davranırlar.

KOÇ:
Bugün Ay'ın bulunduğu konum, sizi olumsuz etkiliyor. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Sınırlarınızı zorluyorsunuz.
BOĞA:
Kendinizi ifade ederken, karşı tarafın da sizi onaylamasını beklemeniz bazen hata olabiliyor. Bugün, yanlış anlaşılmak istemiyorsanız, hiç kimsenin kişiliğine eleştiri getirmemelisiniz.
İKİZLER:
Gücünüzün yüksek oluşu ve maddesel konularla ilgili çabalarınız sizi olumlu etkiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla tartışma yaratacak konulardan uzak kalmalısınız. İstenmeyen durumlara hedef olabilirsiniz.
YENGEÇ:
İçsel huzurunuzu manevi bir şekilde hissetmek, çevresel koşullarınızın olumlu olmasıyla paralel ilerliyor. Bugün, ailenizin ihtiyaçları karşısında sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Sabırlı olmak zorundasınız.
ASLAN:
Duygularınız ve mantığınız arasında gerekli köprüyü kurma çabası içinde olsanız bile, hata yapmanıza engel olamıyorsunuz. İsteklerinizi yeniden gözden geçirirken, geçmişteki değer yargılarınız sürekli değişiyor.
BAŞAK:
İyi niyetli olmak çoğu kez işe yarıyor. Bugün Ay, kombinasyon burcunuz Balık'ta ilerlerken, içsel duygularınızda zengin bir performans sağlıyor. Sizi tanıyanlara olumlu örnek oluyorsunuz.
TERAZİ:
Gözünüzü zirvelere dikmenize rağmen, kararsızlıklarınız yüzünden, yaşantınızda bazı gecikmeler yaşıyorsunuz. Toplumsal yaşantınızda güven duygusunun çok önemli olduğunu, çevrenize ispat etme çabasındasınız.
AKREP:
Ay, kombinasyon karşıt burcunuz Yengeç'te ilerlerken, havai ve uçucu yönlerinizi vurguluyor. Bugün, birçok aktiviteye katılacak ve ilginç fikir ve tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz.
YAY:
Partnerinizle ortak çalışmalara girmeden önce, kendinize biraz daha zaman tanımalısınız. Sabit düşüncelerin kişisi olarak, onun değişen fikirlerine karşı, olumsuz bir tavır almanız mümkün.
OĞLAK:
Çevrenizde daima akıllı kişiler olsun istiyorsunuz. Bugün, kişisel kazançlarınızla ilgili değişimler söz konusu olabilir. Duygusal anlamda güvene ihtiyacınız var ve bunu maddesel destekle kazanmak istiyorsunuz.
KOVA:
Bugün, kişisel özelliklerinizi vurgulayan tavırlarınızı denetlemek zorundasınız. Özgürlükçü ve değişken yapınızı olumlu kullandığınız zaman, çevrenizle anlaşmanız daha da kolaylaşıyor.
BALIK:
Gücünüzü ve enerjinizi kişisel ilişkilerinizde kullanmak için, uygun bir gün olmasına rağmen, her konuda temkinli olmalısınız. Kendinizi sorgulamamalı ve olaylara akılcı bir şekilde yaklaşmalısınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA