• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yenilikçi yönleriniz ön plana çıkıyor FİLİZ ÖZKOL

Yenilikçi yönleriniz ön plana çıkıyor

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.05.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Yoğun enerjimiz ve güçlü egolarımız ortaya çıkacak. Başlattığımız işleri tamamlama fırsatı bulacağız. Kaliteli işler peşinde koşarak verimimizi arttırma çabası içinde olacağız. Sosyal çalışmalarımız hızlanacak. Telefon görüşmelerimiz artıyor. Grup faaliyetlerine katılacağız ve arkadaşlarımızla birlikte ortak organizasyonlar yapacağız. Kazançlarımıza yeni kaynaklar ilave etmek isteyeceğiz. Yenilikçi yönlerimiz ortaya çıkacak. Fakat girdiğimiz topluluklarda tartışma konusu yaratmaktan kaçınmalıyız. İddiacı tavırlarımızdan vazgeçmeliyiz. Toplumsal olaylar ve yardım derneklerin çalışmaları gündem kazanacak.

BUGÜN DOĞANLAR:

Arkadaşlık ve dostluk kavramları çok önemlidir. Toplum ilişkilerine saygı gösterirler. Sezgileri ve altıncı hisleri çok gelişmiştir. Zamanı en iyi şekilde kullanmak isterler. Çalışma içgüdüleri çok yüksektir. Çevrelerinde daima üstün ve başarılı olmaktan hoşlanırlar. Oldukça çekici ve cazip kişilerdir. İstedikleri kişileri kendilerine bağlama konusunda ustadırlar. Kıskanç bir yapıları vardır. Sevdikleri kişileri çok fazla sahiplendikleri için, birlikteliklerinde sorunlar çıkabilir. Yaşamlarında cinsellik önemli bir rol oynar. Hayatı sorgulayarak yaşarlar. Kaliteli ve güzel yiyeceklerden hoşlanır ve lüks yaşamayı severler. Ayrıntılar konusunda oldukça dikkatli ve titiz davranırlar. Özgürlüklerini kullanamazlarsa huzursuz ve kaprisli olurlar. Genellikle kişisel rahatlıkları ile ruhsal yaşantılarında paralel gelişir.

KOÇ:
Ailenizin rahatlığı için yapamayacağınız hiçbir şey yok. Sevdikleriniz söz konusu olduğu zaman, tüm zamanınızı onlara harcayabiliyorsunuz. Bugün evinizle ilgili değişimler söz konusu olacak.
BOĞA:
İçsel dengelerinizin çok önemli olduğu bir gün. Derin düşünüyor ve duygusal beraberliklere ihtiyaç duyuyorsunuz. Yaratıcılığınızı yanlış kullandığınız zaman huzursuz ve mutsuz olabiliyorsunuz.
İKİZLER:
Özgürlük ruhunuz atağa kalktığı zaman, çevrenizdeki bağları kopartacak şekilde fevri davranışlarınız, partnerinizi zor durumlarda bırakıyor. Bugün enerjinizi dengeleme konusunda zorluklar yaşıyorsunuz.
YENGEÇ:
Duygusal ilişkilerinizi kendi tarzınızda yaşamak istiyorsunuz. Bugün, düşünceleriniz doğrultusunda sabit tavırlar içinde olmanız partneriniz açısından olumsuz olabilir. Olumsuzluğunuzu yenebilirsiniz.
ASLAN:
Yaşamınızla ilgili sorgulamalarınız hiç bitmiyor. Ailevi sorunlarınızın gündeme gelmesiyle kendinizi yalnız ve savunmasız hissedebilirsiniz. Kuruntulu ve alıngan davranmakla kendinizi boşuna üzüyorsunuz.
BAŞAK:
Arkadaşlarınızı tenkit etmeden önce düşünmeli ve kendi isteklerinizi yeniden gözden geçirmelisiniz. Hatalarınızın altında yanlış yargılarınız var. Çevrenizde sinirli ve huzursuz bir hava estiriyorsunuz.
TERAZİ:
Yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için yaratıcılığınızı niteliğinize uygun kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz. Finans konularına temkinli yaklaşmanızın nedeni, maddi kayıplardan korkuyor olmanız.
AKREP:
Enerjinizin yoğunluğu karşısında bocalamak istemiyorsanız, duygu ve düşüncelerinizi dağıtmayı öğrenmelisiniz. Bugün ruhsal bir dinginliğe ihtiyacınız olacak. İdeallerinizden taviz vermek istemeyeceksiniz.
YAY:
İçinizdeki dürtüler sizi yanlış yönlendiriyor. İsteklerinizdeki artış, geçici duygulara neden olabilir. Yönetici burcunuz Venüs karşıt burcunuzda ilerlerken, yönetici ruhunuzu olumlu etkiliyor.
OĞLAK:
Yakın dostlarınızın fikirlerine ihtiyacınız olacak. Onlarla birlikte ortak çalışmalar içinde olsanız bile, siz kendi düşüncelerinizin savunucusu olarak kimseye taviz vermek istemiyorsunuz.
KOVA:
Çevre ilişkilerinizin yoğun ve aktif olduğu bir gündesiniz. Kardeşlerinizle yapacağınız işbirlikleri ve kısa yolculuklar gündeme gelecektir. Onları hoşnut etmek sizi de mutlu ediyor.
BALIK:
İsteklerinizi yaşama geçirmek için, uygun bir gün. Hızlı düşünüyor ve planlarınızı güçlü bir şekilde yaşama geçirmek istiyorsunuz. Düşündüğünüz şeyleri gerçekleştirmek için bazı yolculuklar yapacaksınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA