• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İlişkilerde gizli çapkınlıklara dikkat FİLİZ ÖZKOL

İlişkilerde gizli çapkınlıklara dikkat

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 01.05.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün, kişisel cazibemizi ve seksapel yönlerimizi vurgulamalıyız. Sosyal yaşantımızda farklı bir imaj yaratarak, dostlarımız arsında özel bir konumda olacağız. Olaylar hep güzellikten yana olacak. Kişisel olaylarımızda kendimizle ilgili duygu karmaşaları yaşayabiliriz. İkili ilişkilerimize dikkat etmeliyiz. Bazılarımızın gizli çapkınlıkları söz konusu olacak. Planladığımız işleri sıkı bir şekilde takip etmemiz gereken bir gün. Unutkanlıkların ve küçük ihmallerin bize vereceği büyük kayıplar konusunda temkinli olmalı ve hiçbir işimizi şansa bırakmamalıyız. Düşüncelerimizi başkalarıyla paylaşırken dikkatli olmalıyız.

BUGÜN DOĞANLAR:

Araştırmacı bir ruha sahiptirler. Çevre ilişkilerinde güvenilir bir kişilik olmalarına rağmen, seçici özelliklerinden dolayı kolay arkadaş edinemezler. Seçici kişilikleri yüzünden çevrelerinde zor insan olarak tanınırlar. Toplumsal olaylarda kariyerleriyle ön plana çıkmasını bilirler. Yakın çevrelerinde sevgilerini göstermekte zorlanabilirler. İş disiplinleri mükemmeldir. Çevrelerine davranış biçimleri etkileyici ve büyüleyicidir. Etraflarında daima etkili dostları olacaktır. Ayni çerçeve içinde bulundukları insanlarla olan uyumları; onlar için bir yaşam tarzıdır. Özellikle; yapılan aktivitelerin önde gelen kişileri ile, dürüstlük temelinde sürdürdükleri iyi ilişkiler, onları stratejik anlamda ön planda tutar. Karşı cinsle olan ilişkilerinde, mantık yürütemediği zayıf anları olabilir.

KOÇ:
Uranüs değişimlerinden etkilenmemeniz mümkün değil. Mars yapıcı yönlerinizi ortaya çıkarırken daha cesur olmanızı sağlıyor. Yardım kuruluşlarının faaliyetlerini destekleyici çalışmalar yapacaksınız.
BOĞA:
Çevresel koşullarınızı olumlu değerlendirmek için uygun bir gün. Yenilikler için destek almak zorunda değilsiniz. Mükemmel bir tekniğiniz var. Çevrenize üstünlüğünüzü ispat edeceksiniz.
İKİZLER:
İş konusunda kendinizi yeniliklere hazır hissediyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızla ortak kararlar alabilir ve eski şartlarınızı düzeltme yoluna gidebilirsiniz. Koşullandırılmış şeylerden nefret ediyorsunuz.
YENGEÇ:
Yaşantınızı sadeleştirmek adına verdiğiniz tavizlerden kendiniz de sıkılabilirsiniz. Bugün, aile içi birliktelikler önem kazanacak. Onların beklentileri ve sizin istekleriniz yanı noktada buluşabilir.
ASLAN:
Yaşamı kendi kurallarınıza göre değerlendirdiğiniz için, ani gelişen olaylar karşısında bocalayabiliyorsunuz. Bugün, hisleriniz ve sezgileriniz arasında seçim yapmak zorunda kalabilirsiniz.
BAŞAK:
İsteklerinizi yaşama geçirdiğiniz zaman keyfinize diyecek yok. Bugün, partnerinizle karşılıklı iletişim içinde olmanız nedeniyle gününüz iyi geçecek. Harcamalarınızı dengelemek zorunda kalabilirsiniz.
TERAZİ:
Çekiciliğinizi ve yaratıcılığınızı kullanmak için her türlü donanıma sahip olmanıza rağmen, kendinizi mutsuz etmek için adeta çabalıyorsunuz. Partnerinizin üzerinizde iddia etmesine izin vermek istemeyeceksiniz.
AKREP:
Bugün, yapmak istediğiniz bir çok iş varken, yaşadığınız karmaşaya bir açıklık getirmek zorundasınız. Karşılıklı görüşme içinde olduğunuz kişileri sürekli denetleme huyunuzdan vazgeçemiyorsunuz.
YAY:
Kişiliğinizde sürekli değişimler söz konusu. Duygusal ilişkilerinizde, partnerinizle aynı enerjiyi yakalamadığınız zaman, huzursuz ve kaprisli olabiliyorsunuz. Bugün, onun isteklerine saygı göstermelisiniz.
OĞLAK:
Karşınıza çıkacak fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmelisiniz. Alacağınız haberleri olumlu bir şekilde kendi tarzınıza göre yönlendirebilirsiniz. Açılımlar için farklı şeylere ihtiyacınız var.
KOVA:
Kısa yollar ve beklentilerinizde değişimler için uygun bir dönem. Güneş, Boğa Burcunda ilerliyor ve gerekli enerjinizi arttırıcı etkeni size sunuyor. Çevrenizdeki olayları takip etme konusunda zorlanabilirsiniz.
BALIK:
Bugün, olaylara duygusal yaklaşıyorsunuz. Çevrenizdeki kişilerin anlamsızlıklarına kızıyor ve bazı konuları kafanızda fazla irdeliyorsunuz. Abartma konusunda aşırılığa kaçabilirsiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA