• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hobilerimize zaman ayıracağımız bir gün FİLİZ ÖZKOL

Hobilerimize zaman ayıracağımız bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.06.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün idealler ve yolculuklar gündeme gelebilir. Yeniliklere açık olacağız. Yapmayı planladığımız değişimleri başlatabiliriz. Kazançlarımızı artırma konusunda zevkli konulara odaklanacağız. Kendimizi geliştirecek hobiler bulacağız. Entelektüel yönlerimiz ön plana çıkarken, sanatsal olaylar, konferanslar, paneller günlük yaşantımızı işgal edecek. Birçok dostumuzu ziyarete gideceğiz. Konuşmalarına güvendiğimiz kişilerin fikirleri bize ilginç gelecek.

BUGÜN DOĞANLAR:

çok fazla seyahat ederler. Sıradışı ilişkiler yaşamaktan hoşlanırlar. Bazen kibirli davranışlar gösterebilirler. Uzun vadeli planlar yapmaktan hoşlanmazlar. Enerjilerini çevreleriyle paylaşmasını bilen özel kişilerdir. Hatalı dostluklardan sakınmalıdırlar. Hitap etme yetenekleri çok iyidir. Edebiyat ve sanat ağırlıklı konularla ilgilenirlerse, yaşamda başarılı olurlar. Duygusal, konuşkan, kararsız ve sempatik yapıdadırlar. Uzun süreli ilişkilerden kaçınırlar. İkna kabiliyetleri çok güçlüdür. Yaşamda başaramayacakları iş yoktur. Derin fakat bir o kadar pratik zekaya sahiptirler.

KOÇ:
Düşüncelerinizi yeniden mercek altına alacaksınız. Bulunduğunuz topluluklarda kendinizi ifade etmeyi yeğlemelisiniz. Çeşitli organizasyonlara katılarak, enerjinizi ortaya çıkaracaksınız.
BOĞA:
Birtakım sırlarınızı kimseyle paylaşmıyorsunuz. İş yaşantınızda yaratıcılığınızı kullanarak olayları yönlendirebiliyorsunuz. Yapmanız gereken, sakin düşünerek olayları kısa sürede toparlamak.
İKİZLER:
Bugün, birçok konu karmaşık bir şekilde karşınıza çıkabilir. Bugüne sığdırmak istediğiniz planlarınız var. Zamanı doğru kullanmak için, sakin düşünerek seçimlerinizi özenle yapmalısınız.
YENGEÇ:
İsteklerinizde değişim yaşarken, karşı tarafın duygularını da düşünmek zorundasınız. Yaşamınızda oluşan aksilikler karşısında huzursuz olmanız için bir neden yok. Sosyal yaşantınızda sakinliğe ihtiyacınız var.
ASLAN:
Çevresel ilişkilerinizde şartlandığınız kurallarınızı bir kenara iterek, daha özgürce konuşabilir ve davranabilirsiniz. Ani değişimler size iyi gelecek. Sınırlarınızı kendiniz belirlemelisiniz.
BAŞAK:
Eleştirici yönleriniz yüzünden, aşkta zor günler yaşayabilirsiniz. Alınganlığınız, kişiliğinizin parçası haline geldi. Egolarınızın başınıza iş açmasını istemiyorsanız, kendinizi dizginlemelisiniz.
TERAZİ:
Bugün, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız. Ailenizle ilgili sürpriz olaylara hazırlıklı olmalısınız.
AKREP:
Kişisel kazançlarınızı genişletmek için yeni fırsatlar arıyorsunuz. Karşınızdaki kişilerin size sağlayacağı avantajları düşünmeli ve bu alışverişlerde kurallarınızı kendiniz koymalısınız.
YAY:
Bugün enerjinizi arkadaş çevrenizde daha belirgin bir şekilde ortaya koyuyorsunuz. Dostlarınızla birlikte alacağınız ortak kararlar, her iki tarafı da memnun edici sonuçlara neden olacak.
OĞLAK:
Ay'ın konumu, meraklı yönlerinizi ortaya çıkarıyor. Kendinizi sorgulayabilir ve çevrenizde gelişen bir çok olayın, nedenini araştırabilirsiniz. Yeni hedefleriniz için önünüzü açmalısınız.
KOVA:
Dostlarınızdan alacağınız destek, sizin için motivasyon kaynağı olacak. Sevdiklerinizle kişisel ilişkilerinizde mükemmel gelişmeler söz konusu. Her türlü sürprize hazırlıklı olmanızda yarar var.
BALIK:
Mesleki anlamda yaratıcılığınız tartışılmaz. Arkadaşlarınızı ve dostlarınızı aramak için çeşitli fırsatlar yaratacaksınız. Bugün ailenizden alacağınız haberler sizi oldukça mutlu edecek.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA