• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İşinize karışılmasından hiç hoşlanmıyorsunuz FİLİZ ÖZKOL

İşinize karışılmasından hiç hoşlanmıyorsunuz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.06.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Emlak ve ev kiralamak isteyenler için, keyifli bir gün. İş potansiyelini arttırıcı performans panelleri ve değişik bilgi konferansları gündem kazanacaktır. Popüler olayların gündeme gelmesiyle, toplumda hareketlenme olacaktır. Arkadaş toplantıları ve birçok organizasyon çalışmalar yapılacaktır. Sanatsal olaylar ortaya çıkacaktır. Sosyal statümüzle ilgili yapılanmalar söz konusu. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Bugün, maddi konularda sabit düşünmekten vazgeçmeliyiz. Kamu olaylarında farklı sunumlar gündeme gelecektir. Kararlı düşünmenin artılarını zaman bize olumlu bir şekilde gösterecektir.

BUGÜN DOĞANLAR:
Edebiyata müziğe ve sanata düşkün kişiler olup, sözlerini esirgemeyen yapıları ve her alanda sivrilikleri ile göz dolduran, yaşama son derece anlamlı ve eğlenceli bakan kişiliklerini sevmemek mümkün değildir. Gizemlilik ilgilerini çeker. Hırslı ve derin kişilerdir. Bazı hedeflerinizi gizli tutmaktan hoşlanırlar. Platonik aşk hikayelerini açıklamaktan sakınırlar. Ruhani yönlerini oldukça güçlüdür. Doğuştan bir aristokrat havaları vardır. İletişim konularında başarılı performans sergiledikleri için, birlikte çalıştığı kişilerin yaratıcı yönlerini çıkarmalarına özen gösteririler. Girişimcilik ve iş yetenekleri sayesinde, ticaret dünyasında isim yapabilirler. Yakın akraba ilişkilerinde yapıcı ve birleştirici bir özellik taşırlar. Herhangi bir konuyla ilgili olarak başına gelen olaydan sonra, çıkarılabilecek en iyi dersi alır. Bundan sonra benzeri olaylarda tedbiri elden bırakmaz. Etkileyici fikirlerine, özensizliğini katmazsa son derece başarılı olurlar

KOÇ:
Kişisel isteklerinizle karşı tarafı etkiniz altına alacaksınız. Direttiğiniz konularda başarılı olacaksınız. Bugün, toplumsal olaylara ağırlık verip, özel yaşantınızla ilgili sorunları atmak isteyeceksiniz.
BOĞA:
Yaşamınızla ilgili yeni bir başlangıç arifesinde olmanıza rağmen, duygusal konulardan uzak kalmaya çalışıyor ve mantıklı olaylara ilgi gösteriyorsunuz. Bugün Davetlerle yaşantınız renk kazanacak.
İKİZLER:
Sizi sıkan olaylarda kendinizi bir türlü soyutlayamadığınız için, enerjinizi kullanırken, aşırı uçlarda dolaşıyorsunuz. Kıvrak zekanızdan hiçbir şeyin kaçmayacağını biliyorsunuz.
YENGEÇ:
Fikir tartışmalarından uzak kalmak istemeyişinizin nedeni, aklınızı ve fiziksel enerjinizi doğru kullanmak adına başkalarına örnek olmak istiyorsunuz. Gizli bir üstünlük duygusu ile şaşırtabiliyorsunuz.
ASLAN:
Hırslı yönlerinizin çıkış yapacağı bir gün içindesiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı yönleri ilginizi çekiyor fakat onlara paye vermemek adına susmayı tercih ediyorsunuz. Başlangıçlar için uygun gün.
BAŞAK:
İçine kapanık bir tablo çizerek, sevdikleriniz için merak konusu olacaksınız. Sürekli yoğun bir tempo içindesiniz ve bir çok işi, zincirleme başarmak gibi, bir zorunluluğunuz yok.
TERAZİ:
Bugün oldukça romantik duygular içindesiniz. İçgüdülerinizin sizi yanlış yönlendirmesini istemiyorsanız, sizi bulunduğunuz ortama sürükleyen nedenlerin altını çizmelisiniz. Aşk ve sosyal yaşamınızı karıştırmayın.
AKREP:
Yakın ,ilişkilerinize kapalı ve çekimser bir şekilde bakıyorsunuz. Şüpheci yaklaşımlarınız yüzünden, günlük rutin işleriniz aksayabilir. Bugün size anlatılan hiçbir şeye inanmak istemeyeceksiniz.
YAY:
Çevresel faktörlerden kaynaklanan, oluşumlar sizin için önemli olacak. Karşılıklı fikir çatışmaları yaşayacağınız bu gün. Finans konularını kendi lehinize çevirecek gerekli donanıma sahipsiniz.
OĞLAK:
Ay, çevresel ilişkilerinizde sabit değerlerin ortaya çıkmasını sağlıyor ve yapıcı beraberlikler içindesiniz. Bugün enerjinizi etrafınıza yansıtabilecek ve karşılığını alacaksınız. Performansınız yükseliyor.
KOVA:
Kendi gücünüzün farkındasınız ve bu özelliğinizi daha da katlayacak ilişkilere ihtiyaç duyuyorsunuz. Ay, idealleriniz konusunda unuttuğunuz değer yargılarını tekrar gündeme getirecek.
BALIK:
Tüm hafta boyunca kişisel savaşlarınız çok fazla oldu ve çevrenizde bozulan ilişkileri düzeltme konusunda arabuluculuk yapmak zorunda kaldınız. Yardımseverliğiniz, bazen sizin aleyhinize gelişiyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA