• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Maddi konularda sabit düşünmekten vazgeçin FİLİZ ÖZKOL

Maddi konularda sabit düşünmekten vazgeçin

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.09.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Aşka dayanan duygularımızın atağa kalkmasıyla kendimizi enerjik ve güçlü hissedeceğiz. Yaşantımızdaki kişilerle ortak aktivitelere katılacağız. Sosyal statümüzle ilgili yapılanmalar söz konusu. Başkalarının işimize karışmasından rahatsız olacak, hatta bazı konularda inatçı davranacağız. Bugün, maddi konularda sabit düşünmekten vazgeçmeliyiz. Kamu olaylarında farklı sunumlar gündeme gelecektir. Kararlı düşünmenin artılarını zaman bize olumlu bir şekilde gösterecektir. Arkadaşlarımızla tartışma yaratacak konulardan uzak kalmalıyız. Bulunduğumuz ortamlarda farklı fikirlerin ortaya çıkmasıyla, bazı istenmeyen durumlara hedef olabiliriz. İçsel huzurumuzun manevi bir şekilde hissetmek, çevresel koşullarımızın olumlu olmasıyla paralel ilerliyor.

BUGÜN DOĞANLAR

Kendilerine çok güvenirler. Zihinsel aktiviteleri çok yüksektir. Sorumluluklarınızdan asla korkmazlar. Büyük tutkuların kişileridir. Karşı cins üzerinde etkileri oldukça yoğundurlar. Kişisel özgürlükleri çok önemli olduğu için asla geleneksel yaşamazlar. İnsanları olduğu gibi kabul etmesini öğrenmedikleri için soğuk ve bencillikle suçlanabilirler. Müzikten, sanattan ve edebiyattan zevk almasını bilirler.

KOÇ
Bugün, bulunduğunuz ortamlarda kendi düşüncelerinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz. Kendi kararlarınızı kendiniz vermek isteyebilirsiniz. Akılcı tavırlarınızla çevrenize örnek olacaksınız.
BOĞA
Bugün, arkadaşlarınızla sağlam ilişkiler içinde olacaksınız. Karşılıklı fikir çarpışmaları yaşanarak, yeni düşünceler gündemde olacak ve size gelecek olan tekliflere olumlu yaklaşmak isteyeceksiniz.
İKİZLER
Çevrenize karşı atılımcı davranışlarınızla dikkat çekmeyi bildiğiniz için herkes sizden farklı şeyler bekliyor. Sevdiklerinizin yaşamı kolaylaştırıcı davranışlarda bulunmak sizi mutlu kılıyor.
YENGEÇ
Ay'ın bulunduğu konum sayesinde düşündüğünüz konuları pratiğe dökerek isteklerinizi yeniden gündeme getireceksiniz. Çevrenizle işbirliği içinde çalıştığınız zaman iş veriminizde artışlar gözleniyor.
ASLAN
İnanmadığınız şartları değiştirmek adına, olumlu çabalar harcamanız kolay bir olay değil. Farklı davranış biçimlerinden olumsuz etkilenmek istemiyorsanız, baskıcı düşüncelerden vazgeçmelisiniz.
BAŞAK
Maddesel isteklerinizin önünüze çıkacak olan fırsatlarla paralel ilerleyeceğini unutmamalısınız. Sorunlarınızla baş başa kalmaktan korkmamalı ve çıkış yolları bulacağınızdan emin olmalısınız.
TERAZİ
Yaşam kalitenizde belli bir ortalamanın altına düşmek istemediğiniz için dostlarınızı bu yönde seçmek istiyorsunuz. Yaratıcılığınız konusunda kendinize güven duygunuz oldukça olumlu gelişiyor.
AKREP
İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken önemli bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Bugün, arkadaşlarınızın size önerecekleri fikirlerden yola çıkıp kendinize daha çok zaman ayırmalısınız.
YAY
Hırslı yönlerinizi, çevresel değişimlerle birleştirmelisiniz. Arkadaşlarınızın zeki olmasından hoşlanıyor ve akıllıca seçimler yapıyorsunuz. Partnerinizle aranızda romantizm dolu dakikalar yaşayacaksınız.
OĞLAK
Grup çalışmalarını sevdiğiniz halde bugün bireysel davranmaktan kendinizi alamayacaksınız. Oysa üstün nitelikli kişilerden öğrenmeniz gereken çok şey varken, istekleriniz konusunda diretmeler yaşıyorsunuz.
KOVA
Geçmiş deneyimlerinizden yola çıktığınız zaman, daha az hata yaptığınızı bildiğiniz için kişisel isteklerinizi arka plana atabiliyorsunuz. Gelişimlerin doğru yönde ilerlemesine sevineceksiniz.
BALIK
Toplumsal olaylarda zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik sizi bekliyor. Bugün çevrenizi denetlemekten vazgeçmelisiniz. Daha esnek olmaya çalışmalısınız.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA