• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Aile köklerinizde sorunlar yaşanacak FİLİZ ÖZKOL

Aile köklerinizde sorunlar yaşanacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.09.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Eğer bir aile şirketimiz varsa, motivasyon açılımı ve yeni projelerin güncellik kazanması söz konusu olacak Yatırım konusunda sabit ve mantıklı kararlar alacağız. Bazılarımız için emlak alış ve satışları ile ilgili aktiviteler hız kazanacak. Eğer evinizle ilgili farklı bir değişim yaşamak istiyorsanız, her türlü tadilatı bugün başlatabilirsiniz. Kitapçıların ve yayın evlerinin rafları aşkı anlatan kitaplarla süslenecek. Yargı organların gündem kazanacağı bir gün. Toplumsal olaylar beklenmeyen nedenlerle ortaya çıkacak ve kafaları karıştıracak. Birçok ailede sorgulama söz konusu. Ailesel köklerimizle ilgili bazı problemler gündeme gelecektir. Yardımlaşma konusunda gerekli tavizleri vermek zorunda kalacağız.

BUGÜN DOĞANLAR

Sanata tiyatroya ve edebiyata özel ilgi duyarlar. Gelişmiş bir yazı kabiliyetleri vardır. Duygu ve düşüncelerini çok güzel ifade ederler. Sahiplenme duyguları çok gelişmiştir. Parayı lüksü ve rahatlarını çok severler. Sorumluluk duyguları oldukça önemlidir ve bu , çevrelerinin güvenlerini kazanmışlardır. Aşk yaşantıları oldukça karışıktır. Maddi evlilik yapabilir ve sonra da mutsuz olurlar. Artistik yetenekleri çok gelişmiş olduğu için de mesleklerini bu yönde geliştirmeleri ve değerlendirmelidirler. Sanata ve edebiyata karşı ilgileri yoğundur.

KOÇ

Mars'ın Akrep'te ilerlemeye devam ediyor. Değişimlerden fazla etkilenmeyecek, daha kararlı davranacaksınız. Bazı gecikmeler size olumsuz yansıyabilir. Bugün çevrenize hakim olabilirsiniz.
BOĞA
Bilinçaltınızda geliştirdiğiniz farklı olma isteğini, geleneksel yapınızdan dolayı bir türlü yaşama geçiremiyorsunuz. Bugün, sezgilerinize güvenebilirsiniz. Barsaklarınıza dikkat edin.
İKİZLER
Sık değiştirdiğiniz yaşam rutinleriniz nedeniyle çevrenizde anlaşılması zor bir kişiliksiniz. Sınırlarınızı zorlamayı sevdiğiniz halde bir takım olumsuz olaylardan çabuk etkileniyorsunuz.
YENGEÇ
Bugün partnerinizle olumlu iletişim içinde olmanız sayesinde aldığınız ortak kararları yaşam geçirme konusunda daha inatçı olacaksınız. İçsel enerjinizi sevdiklerinize yansıtacaksınız.
ASLAN
Hedefiniz belli ve siz amacınıza adım adım yaklaşıyorsunuz. Güneşin çevresel ilişkilerinizde verdiği güç ve sağlam bir akılcılıkla, engeller karşısında pes etmiyorsunuz.
BAŞAK
İş yaşamınızda fazla tedirgin davranıyorsunuz. Bugün, toplumsal ilişkilerinizde, girişimci yönlerinizi ön plana çıkaracak ve duygu paylaşımlara yer verecek bir tutum izleyeceksiniz.
TERAZİ
Enerjinizi yaşama geçirmek istiyorsunuz, fakat farklı tereddütleriniz var. Patik zekanız sayesinde, olayları kısa sürede toparlayacak ve istediğiniz şekilde rayına oturtacaksınız.
AKREP
İletişim konusunda gerekli her türlü donanıma sahipsiniz. Bugün, hayal gücünüzü kullanarak isteklerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz.
YAY
Duygusal konularda bazı fanatik düşüncelerinizin esiri olabilir ve eskiye özlem duyabilirsiniz. Özellikle sevdiklerinizle paylaşmanız gereken çok şey var. Daha esnek olun.
OĞLAK
Bugün Ay'ın konumu, parasal konularda istediğiniz duygusal tatminleri gündeme getirecektir. Yaşantınızla ilgili ihmal ettiğiniz konuların güncellik kazanması, size sorumluluk getirecektir.
KOVA
İkili ilişkilerinizde yaşadığınız çelişkiler sizi zor durumda bırakacaktır. Düşüncelerinizi açıklarken, karamsar davranmayı bırakın ve her zamanki akılcı bir yaklaşımı seçin.
BALIK
Çevrenizin sorunlarıyla uğraşacağınız bir gün. Kardeşler ve yakın akrabaların sizden destek beklemeleri sonucunda, özel işlerinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Yaşama pratik bakın.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI