• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Öfke nöbetlerinden uzak kalmaya çalışın FİLİZ ÖZKOL

Öfke nöbetlerinden uzak kalmaya çalışın

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.09.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Özgürlüğün, duygusallığın ve enerjinin bileşkesinin sentez oluştuğu bu günde, kişisel amaçlar toplum hizmetinde kullanılacaktır. Yolculuklarla ilgili projeler gündemi meşgul edecektir. Toplumsal yargılanmalar için bir sürü neden ortaya çıkacak. Olayları incelemek ve sonuca gitmek için gerekli doneler kullanılacaktır. Enerjisini dengeleyen ve küçük öfke nöbetlerinden uzak kalmayı başaranlar için oldukça yoğun bir gün. Duygu patlamaların zarar vereceğini bilirlerse hata yapma olasılıkları ortadan kalkacaktır. Hastaneler ve kapalı ortamlar için yeni düzenlemeler söz konusu olacak. Bazı yeniliklere açık bir gün. Farmakoloji konusunda yeni buluşlar gündeme gelebilir.

BUGÜN DOĞANLAR
Gözlemcilikleri çok güçlü olduğu içinde çoğu kez görüşlerine başvurulur. Yaşamı farklı yönlerden irdelemekten hoşlanırlar. Gelişmeye açık gibi görünseler de tutucu olduklarından dolayı, pek fazla insanlara yakın olmaktan hoşlanmazlar. Genelde fikirlerini kendine saklayan kişilerdir. Karşılaştırma ve üretme onların sık yaptığı hareketlerden biridir. İstedikleri konuda başarı kazanırlarken ilgisiz kaldığı olaylarda tamamen nötr davranırlar. Araştırmaya yönelik çalışırlarsa başarı oranları yükselir.

KOÇ
Bugün iş konusunda gerilemeler mevcut.. Durum değerlendirmesi yapmalı ve kendi olanaklarınızı ve ihtiyaçlarınızı asgariye indirmelisiniz. Karşınıza bir çok fırsat alternatifleri çıkacak.
BOĞA
Yakın çevrenizde sizinle aynı düşünceye sahip kişilerin enerjisinden faydalanabilirsiniz. Çevrenizde cazibeli hava estireceksiniz. Herhangi maddesel bir yatırımınız varsa beklemelisiniz.
İKİZLER
Kariyerinizi geliştirmek için önemli fırsatlarınız var. Yükseliyor ve kariyerinizi genişletmek amacı içindesiniz. Katılacağınız davetlerde farklı kişilerle konuşmak sizi olumlu etkiler.
YENGEÇ
Harcamalarınızın artışı sizi üzmek yerine sevindirecektir. Pahalı kıyafetler alıyor ve gösterişli ortamlara hazırlanıyorsunuz. Çevrenize kendinizi doğru bir şekilde sunacaksınız.
ASLAN
Aşk yaşamınızda karşılıklı etkileşimler konusunda derin algılamalar içinde olacak, her şeyi olduğundan farklı yönleriyle değerlendirecek ve düşüncelerinizde yoğun bir karmaşa meydana gelecek.
BAŞAK
Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz.
TERAZİ
Paranızı harcarken dikkatli olun ve küçük detaylardan uzaklaşmayın. Yeni projelendireceğiniz çalışmaların alt yapısını kurarken, düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemeyeceksiniz.
AKREP
Hiç kimsenin cesaret edemeyeceği riskleri göze alacaksınız. Cazibe sınırlarınızın oldukça yüksek olması sosyal ve kariyer gelişimleri de beraberinde getirecek. Cildinize özen gösterin.
YAY
Katılacağınız toplantılarda, doğru kişilerle tanışacaksınız. Yüksek mevkide bulunan güçlü kişilerden destek olacaksınız. İkna kabiliyetiniz artıyor. Uykusuz kalmayın.
OĞLAK
Paraya karşı ilginiz artacak. Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız. Zihinsel yorgunluk söz konusu.
KOVA
Yardım etme duygunuzun yoğun olmasından dolayı gizli kalmasını istediğiniz yapıcı faaliyetlere de katılabilirsiniz. Sosyal ve aşk ilişkilerinizle yeni durumlarla karşılaşacaksınız.
BALIK
Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecekler. Aşk yaşamınızda görmezlikten geldiğiniz konular sorun haline gelebilir. Geçmişte yaşadığınız bir ilişki tekrar gündeme gelebilir.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA