• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yapmayı planladığınız değişimleri başlatın FİLİZ ÖZKOL

Yapmayı planladığınız değişimleri başlatın

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.09.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Bugün yuvamıza dönük çalışmalarda başarıya ulaşabiliriz. Yapmayı planladığımız değişimleri başlatabiliriz. Kazançlarımızı arttırma konusunda zevkli konularda odaklaşacağız. Kendimizi geliştirecek hobiler bulacağız. Dostluklarımıza daha fazla özen göstereceğiz. Sabit değerlerimizi korurken, farklı konularda da çalışmalarımızı ortaya koyacağız. Gezi programları ve kısa mesafeli yollar gündeme gelecektir. Uzun süredir görüşemediğiniz dostlarımızı arayabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR
Algılamaları güçlüdür. Duygusal sevimli ve insancıldırlar. Kolay etki altına kalırlar. Aşkı tutkulardan çok akılcılıkla yaşar. Evlilik konusunda sorumluluk almaktan çekinirsiniz. Ağır bedensel işleri ve yaşamın güçlüklerini sevmezler. Arkadaşlık ve dostluk onlar için çok önemlidir. Geleceğe güvenle bakmak isterler. Paranın gücünü kullanarak, güvenlikte olma duygularını tatmin ederler. İnsan ilişkilerinde çok başarılıdırlar ve herkesle kolayca iletişim kurarlar. Kararlı görüntülerin altında yumuşak ve duygulu yürekleri vardır ve çok çabuk kırılabilirler. Lüks ve konforları için her türlü imkanlarını kullanırlar. Ev yaşamlarına önem verdikleri için aile değerleri her şeyden önce gelir. Ateşli bir mizaçları vardır. Ç

KOÇ
Duygu derinliğinizi her zaman ortaya çıkarmaktan hoşlanmadığınız için, sizi yanlış tanımalarına neden oluyorsunuz. Bugün, güçlü sezgileriniz sayesinde, yaşamın gizemliliğini araştırmak istiyorsunuz.

BOĞA
Çevre ilişkileriniz güçleniyor. İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destek, yaşadığınız iletişim sorunlarınızı çözüyor.

İKİZLER
Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bu günde yeniliğe açık olmanıza rağmen, çevrenizi istemeden yargılayabilirsiniz. Birkaç işle birden ilgilenebilirsiniz.

YENGEÇ
Uzun vadeli işlere girmek istiyorsunuz. Kariyerinizle ilgili önemli gelişmeler devam ediyor. Çevre şartlarınızı değiştirme yönünde, olumlu keşiflerde bulanacaksınız. Bugün işe odaklaşacaksınız.

ASLAN
Bugün ruh sağlığınız için evinizi ön plana çıkarmalı ve kariyerinizle ilgili çalışmlarınızı ertelemelisiniz. Kendinize güvenmeyi seviyorsunuz. Enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlar var.

BAŞAK
Bugün gergin olduğunuz anlarda, hızla size rahatsızlık veren düşünceyi veya ortamı terk etmelisiniz. Satürnün geri hareketinden faydalanabilirsiniz. Ciddi sözler vermek için biraz beklemelisiniz.

TERAZİ

Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz.

AKREP

İlişkilerinizde kalıcı duygular beklerken, yaşam standardı olarak yüksek olanaklara sahip ilişki fırsatları kolluyorsunuz. Riskler size yakışıyor ve bu atılımlardan alınızın akıyla sıyrılıyorsunuz.

YAY
Duygularınızı karşı tarafa yansıtmanın yollarını arıyorsunuz. Bugün, yapmanız gereken tek şey, eski dostlarla bir araya gelmek ve anılarınızı tazelemektir. Nostaljik olaylara zaman ayırın.

OĞLAK
Maddi açıdan ilginç bir gündesiniz. Paraya karşı ilginiz artacak.Para kazanma konusunda iddialı bir tutum izlemeniz sizi şanslı kılacaktır. Bir bakıma kendi şansınızı kendiniz yaratacaksınız.

KOVA

Siz özenli duygusal ilişkilerden hoşlanıyor ve dostluklarınızı da bu yönde seçiyorsunuz. Gireceğiniz topluluklarda duygusal ve romantik ilişkiler yaşayabilirsiniz.

BALIK

Duygu değişimleri yaşamak sizi agresif yapabilir. Bugün, karşı cinsle aranızda önlenemeyen bir çekim oluşacak. Önemli olan ne istediğinizi bilmeniz ve bu konularda göstereceğiniz azimdir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA