• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Taraflı yorumlar ve eleştiri alabiliriz FİLİZ ÖZKOL

Taraflı yorumlar ve eleştiri alabiliriz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 30.09.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Özellikle toplumda yanlış gelişen durumlar söz konusu olduğu zaman tepkiselliğimizi ortaya koyacağımız bir gün olacak. İdealist ve kişisel düşündüğümüz için yanlış yorumlar ve tenkitler de alabiliriz. Başlangıçlar yapmak için olumlu bir gün. Uzun süredir dargın olduğumuz dostlarımızı arayabiliriz, köprüleri kendimiz atabiliriz. Yaratıcılığın ve sanatsal olayların yoğun olduğu bir günün içindesiniz. İçimizdeki enerjiyi dengeleme konusunda zorluklar yaşayabiliriz. Algılama gücümüzü ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacağız. Sanatçıların ve dansçılar için oldukça güzel bir konum. Meslekleriyle ilgili güzel başarıları yakalayabilirler.

BUGÜN DOĞANLAR
Zeki bir insan olmasına rağmen, birçok konu üzerinde tembellik yapması, zararlara uğramasına neden olur. Bu tembelliğinin asıl nedeni; çevresindeki dostlarına karşı güveninin fazla olmasıdır. Kalbinin sesini dinleyen özel kişilerdir. Özgürlükleri her şeyden önemlidir. Yaşamlarında marjinal ve özgün kişilikleri ile her konuda farklılıklarını ortaya koyarlar. Sanatsal konularda alışılmışlığını dışında olmalarından dolayı, rutin yaşayan kişiler tarafından tepki alırlar. Hiçbir şeye aldırmazlar. Duygularını hiç kimseyle paylaşmak istemezler.

KOÇ
Kardeşlerle birlikte ortak kararlar almak için, uygun bir dönem. Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak.
BOĞA
Arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir gün olacak. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin.
İKİZLER
Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Bazılarının birliktelikleri kimlik kazanacak. Aşk ve iş hayatınızı karıştırmamalısınız.
YENGEÇ
Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Duygusal hayatınız oldukça dalgalı.
ASLAN
Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Bu anlamda katılacağınız aktivitelerde yeni kişilerle karşılaşacak, duygusal açıdan etkilenebileceğiniz anlar yaşayacaksınız.
BAŞAK
Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün içindesiniz, fakat iş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Bilmediğiniz konuları araştıracaksınız.
TERAZİ
Bugün öncelikle duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. Pratik ve hızlı düşünceler içinde olacağınız için amaçlarınıza uygun hareket edeceksiniz.
AKREP
Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bugün bir karmaşa içinde olacak fakat düşüncelerinizi iyi bir süspansiyon yapacaksınız. Gizli planlara dikkat.
YAY
Duygularınızdaki artışlar yüzünden oto kontrol sınırlarınız denetlemek zorunda kalacaksınız. Zihninizde yer edinen konumlara ulaşmak için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz.
OĞLAK
Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Sakin ve sessizce hedeflerinize yaklaşıyorsunuz. Üstünlük duyguları içindesiniz.
KOVA
Gerçek dostlarınızla birlikte olmak size müthiş bir keyif verirken, birlikte çalıştığınız kişilerin size olan sevgileri ve ilgileri hoşunuza gidecektir. İstenemeyen harcamalar var.
BALIK
Yanlışlıkları düzeltmeniz zamanınızı aldığı için, kendi işinizi kendiniz takip etmek istiyorsunuz. Sakin yapınızın altında yatan fırtınaları, hiç kimse görmek istemiyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA