• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İlişkilerimizde mesafeli olmamız gereken bir gün FİLİZ ÖZKOL

İlişkilerimizde mesafeli olmamız gereken bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Planlarımızı gizli tutmak isterken, yaşamımızla ilgili önemli kararlar alabiliriz. Sabırlı ve dayanıklı olacağımız gün içinde, karşılaşacağımız olaylar karşısında takınacağımız tavırlar önem kazanacak. Kişisel ilişkilerimizde mesafeli ve temkinli olmalı ve çıkarlarımızı gözardı etmemeliyiz. Duygusal konularda sorunlar yaşayabiliriz. Kıskançlıklar söz konusu olacak. Bazı duygu kavgaları gündeme gelecek. Bugün, korkularımızla başa çıkmayı öğrenmeliyiz. İçinde bulunduğumuz şartları yeniden düşüneceğiz. Sınırlarımızı bilmek isteyebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Yaşamı çözmeye çalışan ilginç ve sorgulayıcı fikirleri, onları arayışlara yöneltir. Bu nedenle, bulunmak istedikleri ortamlara kolaylıkla adapte olurlar ve insanların kolayca paylaşımlarda bulunabildikleri kişiler olurlar. Bu da onlara iyi bir prestij ve konum sağlar. Estetik yönleri çok gelişmiş olduğu için, dizayn gerektiren işlerde başarılı olurlar. Temkinli ve yaşamda güven arayan kişilerdir. Çalışkan, sitemli yapılarıyla, bulundukları yerlere gerekli düzeni sağlamasını iyi bilirler. Yalan söylenmesinden ve verilen sözlerin yerine getirilmemesinden olumsuz etkilenir ve aynı kişiye ikinci bir şans vermekten sakınırlar. Doğru düşünür sağlam karar verirler. Olağanüstü taklit etme kabiliyetleri vardır.

KOÇ:
Ay zıt burcunuz Terazi'de ilerlerken, duygusal ilişkilerinize hareket kazandıracak. Sosyal yaşantınıza farklı bir canlılık getirmek isteyişinizin tek nedeni, çevrenizle bütünleşme isteğiniz.

BOĞA:
Bilinçaltı düşüncelerinizin sizi farklı yönlere sürüklemesine izin verdiğiniz müddetçe birtakım karasızlıklar yaşamanız olağan. Maddi konularda imkansız olabilecek durumları hedefliyorsunuz.

İKİZLER:
Ay'ın bulunduğu konum, yakınlarınızla ilişkilerinizin daha da pekişmesine neden olacak. Yollar ve eğlencelerin önem kazanacağı bir gün. İçgüdüleriniz bugün mükemmel şekilde çalışıyor.

YENGEÇ:
Duygusal yaşantınızda arzularınız ön planda olacak. Yaşadığınız olayları, derin bir şekilde ele alıyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, aile ve yuva evinizi olumlu bir şekilde etkileyecek.

ASLAN:
Duygusal değişimlere açık bir gün içinde olmanıza rağmen, bilinçaltınızda sizi sıkan düşüncelerinizden bir türlü kurtulamıyorsunuz. Partnerinizle gireceğiniz ortamlarda gelgitler yaşamanız mümkün.

BAŞAK:
Bugün, araştırmacı yönünüz ortaya çıkacak. Ay'ın konumu, maddi kaygılarınızın sizi rahatsız edebileceğini gösteriyor. Sorumluluklarınızın bilincinde olmanıza rağmen, bazı şeyleri aşamıyorsunuz.

TERAZİ:

Kendinizin çizerek ortaya koyduğu sistemlerin, pratik yaşama uyarlanması, sizi başarılı ve mutlu kılıyor. Duygusal konularda çatışmalar yaşayabilirsiniz. Özgürlük tutkunuz partnerinizi üzüyor.

AKREP:
Partnerinizin düşüncelerine saygı göstermek istiyor fakat içinizde önleyemediğiniz taşkınlıklarınız yüzünden kendi egolarınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Aşkta tartışmalardan uzak kalmalısınız.

YAY:
Birlikte çalıştığınız kişileri yargılamaktan çekinmiyorsunuz. Bugün çevrenize ters gelen davranışlar içinde olsanız bile, siz hala haklı olduğunuz konusunda ısrarcı bir tutum sergileyeceksiniz.

OĞLAK:
Duygusal yönleriniz ağır bastığı halde düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Yapacağınız atılımlar için desteğe ihtiyacınız olsa da, değerinizin anlaşılmasına izin vermiyorsunuz.

KOVA:
İç disiplininizin mükemmel oluşu yüzünden partnerinizin bazı kusurlarını görmezden gelemiyorsunuz. Partnerinizle aykırı davranışlar içinde olmanız, aranızda pürüzler oluşturabilir.

BALIK:
Ödün vermez yapınızın altında gizli olan insancıllığınız, saygıyı ve sevgiyi beraberinde getiriyor. Maddi konularda kesin çözümlere ihtiyacınız var. Kazançlarınızı yeniden düzenlemelisiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI