• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bugün, zaman kayıplarına karşı dikkatli olmalıyız FİLİZ ÖZKOL

Bugün, zaman kayıplarına karşı dikkatli olmalıyız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Her türlü aktivitenin belli bir düzen içinde yapılması gereken, şirketler arası yazışmaların güncellik kazanacağı bir gün. Aile kavramının önem kazanması sonucunda ev değişimleri ve emlak alım satımları gündeme gelecek. Kafamız son derece işlek olduğu için, çözülmesi en güç problemleri bile anında çözebileceğiz. Matematiksel olaylarda başarılı çalışmalar içinde olacağız. Birçok organizasyon çalışmasının altına imza atabiliriz. Paylaşım içinde olduğumuz kişilerin desteğine ihtiyaç duyabiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR:

İnatçı yapıları oldukça belirgindir. Entelektüel zekaları ve konsantrasyon yetenekleri iyidir. Dikkat çeken cazibeleri ve bağımsız hareketleri, onları bulundukları toplulukta farklı kulvarlara getirir. Parlak ve sevimli yönleri çevrelerinde değişik bir hava estirirler. Renkli kişilikleri ve serüvenci ruhları ile çok sevilirler. Yaşam kalitelerini daima yüksek tutmak isterler. Çevreleri kalabalık olmasına rağmen, dost seçimlerinde oldukça titiz davranırlar. Aktif zekaları sayesinde çözümlemeyecekleri olay yoktur. Kendilerine çok güvenirler. Aşk yaşantıları oldukça renklidir. Kimseye ödün vermedikleri için, yaşamı kendi tarzlarına göre yaşarlar. Kişisel cazibe ve fiziksel çekiciliklerinin tüm avantajlarını kullanırlar. Arkadaşları ve dostlarıyla güçlü duygusal bağlar kurarlar.

KOÇ:
Madde evinizi güçlü tutmak zorundasınız. Harcamalarınız üst sınırda. Bugün her türlü olaya kapalı olmalısınız. Daha iyi pozisyonlara gelmek için, kendi özel koşullarınızı oluşturacaksınız.
BOĞA:
Yıllarca içinizde sakladığınız ve açığa çıkmasını beklediğiniz olayları tetikleyeceksiniz. Kişiliğinizi zorlamadan, yaşam enerjinizi dengeleyip, bazı isteklerinizi sınırlandırmalısınız.
İKİZLER:
Maddi konularda ilginç ve üstü kapalı planlarınız mevcut. Bazı düşüncelerinizi hiç kimseyle paylaşmak istemiyorsunuz. Bütçenizle ilgili canınızı sıkan olaylar karşısında suçu kendinizde aramalısınız.
YENGEÇ:
Aynı anda birçok işi bir arada yapmak sizi gereğinden fazla yoruyor. Tutkulu ve çalışkan kişiliğinizle göz dolduruyorsunuz. Sessiz çalışmayı yeğlediğiniz için, çalışmalarınız anlaşılmıyor.
ASLAN:
Bazı kişiler tarafından izleniyor olmak, kendinize olan güveninizin artmasına neden olacak. Aile bağlarınızın oldukça güçlü olması nedeniyle, onların sorunlarını da gönüllü olarak yükleneceksiniz.
BAŞAK:
Verdiğiniz kararlarınızdan dönmeyin. Her işin altından kolayca kalktığınız için, bugün çevrenizdeki kişiler problemlerine ortak olmanızı isteyebilirler. Güvenmediğiniz kişilerden hemen uzaklaşmalısınız.
TERAZİ:
Girdiğiniz eğlenceli ortamlarda çekici davranışlarınızla karşı cinsin ilgisini çekecek ve sizden yaşça büyük kişilerin hayranlığını kazanacaksınız. İkna kabiliyetinizin artacağı bir gün. Oldukça rahatsınız.
AKREP:
Liderlik yönünüz atağa kalkıyor. Yardımlaşma duygunuzun yoğun olduğu gün içinde, çevrenizde biriken insan topluluğu size prestij kazandıracak. Çevrenizden, hoşlanacağınız sözler duymak istiyorsunuz.
YAY:
Taviz vermeyen yapınızla çevrenizi şaşırtıyorsunuz. Siz eğer derdinizi söylemezseniz,onların anlamaları mümkün değil. Çevre koşulları sizi zorluyor. Sinirlerinizi sağlam tutmak zorundasınız.
OĞLAK:
Çevresel ilişkileriniz yeni bir boyut kazanacak. Sevdiklerinizle romantik günler başlıyor. angıcındasınız. Bugün, içinde bulunduğunuz gerçeklerle ilgili düşüncelerinizi etkili biçimde ifade edeceksiniz.
KOVA:
Üstün nitelikli kişilerle birlikte olmaktan ve gurur verici davranışlara maruz kalmaktan hoşlanıyorsunuz. Bugün kariyerinize uygun kişilerle birlikte olacak ve fikirlerinizle takdir göreceksiniz.
BALIK:
Bugün, bilinçaltınız yoğun. Çocuklarınızla birlikte yapacağınız küçük bir tatil size iyi gelecektir. Para harcama konusunda aşırılığa kaçıyorsunuz fakat aileniz için masraf yapmak size zevk veriyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA