• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dostlarımızın yardımına ihtiyaç duyabiliriz FİLİZ ÖZKOL

Dostlarımızın yardımına ihtiyaç duyabiliriz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Estetik algımızın ve yaratıcılığımızın güçlü olduğu bir gün. Evimizdeki eşyaların yerini değiştirebiliriz. Güzel kıyafetlere sahip olma isteğimiz, alışveriş tutkusunu da beraberinde getirecektir. Olaylara daha da duygusal ve sezgisel bakacağız. Bilinçaltındaki düşüncelerimizin bize baskı yapmasına izin vermemeliyiz. Çok özel dostlarımızın yardımlarına ihtiyaç duyabilir, birçoğumuz psikologların kapısını aşındırabiliriz. Toplumsal duygularımızı yaratıcı faaliyetlerle yönlendirebiliriz. Düşüncelerimizde sabit hareket edeceğiz. Kararlarımızdan ödün vermek istemeyeceğiz. İş adamı, şirket yöneticileri, banker ve politikacılar için önemli günlerden biri. Bazı özel anlaşmalar yapılacak. Şirketler arası transferler söz konusu olacak. Aile arası nişan ve söz kesmeler de günün anlamlı olaylarından. Yaşlılarla yapacağımız iş birlikleri bize maddesel kazançlar sağlayacak. Evimizi tamir ettirmek istiyorsak, uygun günlerden biri.

BUGÜN DOĞANLAR:
Platonik ve kronik aşklara yatkın olmalarına rağmen; ,içlerinde önleyemedikleri bir macera duygusu vardır.. Para için evlenebilirler ve kendilerine üstün bir eş seçerler. Maddesel kazançlar daima üzüntülerle birlikte gelir. Güvenli dostluklar, onlar için çok önemlidir. Yaşamlarını sürekli garanti altında görmek isterler. İşlerine hiç kimseyi karıştırmak istemezler. Derinden işleyen bir felsefe yetenekleri vardır.

KOÇ:
Birlikte yaşadığınız kişilerin ısrarcı tutumlarından rahatsız olabilirsiniz. Duygusal anlamda anlaşılmaya ihtiyacınız var. Başkalarının fikirlerinden hoşlanmadığınız için, bencillikle suçlanabilirsiniz.
BOĞA:
Sağlığınızla ilgilenmek zorundasınız. Şiddet eğilimlisi değilsiniz fakat bugün, çevrenizde gelişen olaylara tepki gösterebilirsiniz. Canınızın sıkılmasını istemiyorsanız, temkinli hareket etmelisiniz.
İKİZLER:
Bugün her türlü aktiviteye açık ve ılımlı bir gününüzde olmanıza rağmen, işin içine duygular girdiği zaman, partnerinizin sizi anlamasına izin vermiyor ve düşüncelerinizi gizlemeyi tercih ediyorsunuz.
YENGEÇ:
Gelişigüzel olayların sizi tatmin etmeyeceğini bildiğiniz için, seçicilik konusuna özen gösteriyorsunuz. Bugün, katılacağınız toplantılarda çevrenizi sınama şansına sahip olacaksınız.
ASLAN:
Bugün birlikte olacağınız topluluklarda kendi özünüze dönmek isteyebilir, çevresel olaylara ilgisiz kalabilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız.
BAŞAK:
Aklınıza gelen her şeyi paylaşma ihtiyacı içindesiniz. Her zamanki gibi yanlış anlaşılmaktan çekiniyorsunuz. Kendinize güvenmeniz gerektiğinin farkındasınız. Yatırımlarınız için biraz beklemelisiniz.
TERAZİ:
Neşeli ve iyi niyetli davranışlarınız duygusal etkileşimlere açık. İlişkilerinizde beklediğiniz güven duygusunu abartabilirsiniz. Değişimler size iyi gelecek. Sıkıntılarınızı dağıtmalısınız.
AKREP:
İşinizle aranızda duygusal bir bağ oluşturmalı ve özel duygularınızı yansıtacak işler yapmalısınız. Himayeci tarafınız oldukça yoğun. Sezgisel yeteneğiniz sayesinde her sorunu kolayca çözüyorsunuz.
YAY:
Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla iş yapma düşüncesi içindesiniz. Yaşamınızdaki aksilikler karşısında huzursuz olmanız için neden yok. Güvenliğinizi ön planda tutuyorsunuz.
OĞLAK:
İdeallerinizi gözden geçirmek ve kendinizi yenileyeceksiniz. Özellikle bir sistem kişisi olmanızdan dolayı, her şeyi denetimden geçirme huyunuz, karşı tarafın sizi yanlış anlamasına neden olabiliyor.
KOVA:
Duygularınızı açıkça ortaya dökebiliyor, bu özelliğinizle çevrenizde örnek olmak istiyorsunuz. Çocukları olanlar için, hareketli bir gün olacak. Bugün her zamankinden daha çok yorulabilirsiniz.
BALIK:
Duygularınızda hata yapmamaya özen göstermelisiniz. Bugün, Ay'ın bulunduğu konum, kişisel kazançlarınızı genişletmek için yeni fırsatlar aradığınızı gösteriyor. Kendi kurallarınızı kendiniz koymalısınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI