• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kalp kırmamaya dikkat etmeliyiz FİLİZ ÖZKOL

Kalp kırmamaya dikkat etmeliyiz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Hızlı hareket etmemiz gereken bir gün. Kısa sürede çözümlememiz gereken sorunlar gündeme gelecektir. Deniz yollarını kapsayan yolculuklar söz konusu. Devletler arası taşımacılıkla ilgili gizlilikler kafaları karıştırabilir. Yasa dışı örgütlenmelerde dikkat edilmesi gereken durumlar ortaya çıkabilir. Karşılıklı ilişkilerimizde anılarımız önemli olacak. Aile bağlarımız ve partnerlerimizin aileleri ile olan ilişkilerimizin gündem kazanacağını göreceğiz. Ayrıca bugün yakın dostluklarımızda ve aile çevremizde kalp kırmamaya ve olayları abartmamaya dikkat etmeliyiz.

BUGÜN DOĞANLAR:

Duygusal ve merhametli kişilerdir. Aile bağları güçlüdür. Sevgi anlayışları çok gelişmiş oluğu için, gittikleri her yerde insan ilişkilerinde başarılı olurlar. Hafızaları çok güçlüdür ve anılarına olan bağlılıkları yüzünden eski dostlarından asla kopamazlar. Vatan sevgileri çok gelişmiş olduğu için, uzak yerlere gitseler bile, uzun süre kalamazlar. Çocuklarına ola düşkünlükleri yüzünden de, yaşamın asla istedikleri gibi tadını çıkarmazlar ve akılları hep sevdiklerinin sorunlarında takılı kalır. İç dünyaları karışık ve dağınıktır. Aşık oldukları zaman daha da huysuzlaşır ve içlerine kapanırlar. Sevdikleri kişilerle aralarına belirli bir mesafe koymaya bayılırlar.

KOÇ:
Bugün çevrenizde gizemli bir hava estireceksiniz. Planlarınızı saklamak isteyişinizin haklı nedenleri var. Huzursuz yapınızı önleyemiyorsunuz. Çocuklarınızın isteklerinin ön planda olacağı bir gün.
BOĞA:
Yakın dostlarınızın fikirlerine ihtiyacınız olacak. Onlarla birlikte ortak çalışmalar içinde olsanız bile, siz kendi düşüncelerinizin savunucusu olarak kimseye taviz vermek istemiyorsunuz.
İKİZLER:
Duygusal saplantıların zararını iyi bildiğiniz için, kendinizi hiçbir olaya kaptırmak istemiyorsunuz. Bugün, isteklerinizde ısrarcı davranacak ve düşüncelerinizden taviz vermek istemeyeceksiniz.
YENGEÇ:
Enerjinizin yoğunluğu karşısında bocalamak istemiyorsanız, düşüncelerinizi dağıtmayı öğrenmelisiniz. Bugün ruhsal dinginliğe ihtiyacınız olacak. Duygularınızı istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.
ASLAN:
Bugün ay aile ve yuva evinizi etkiliyor. Sevdiklerinize duygusal davranma ihtiyacı içindesiniz. Aklınıza taktığınız konularda ısrarcı fakat sessiz bir protesto davranışları içindesiniz.
BAŞAK:
Bugün, aktivitelerinizin yoğun olması ile güçlü egolarınız ön plana çıkacak. Bu nedenle çevrenizle problemler yaşayabilirsiniz. Estetik duygularınızın güçlü olmasından dolayı seçici davranabilirsiniz.
TERAZİ:
Ay, para evinizde ilerliyor ve kazançlar konusunda fazla hayale kapılmamanız konusunda sizi uyarıyor. Sosyal yaşantınızda karşılaşacağınız kişilerin farklı düşünceleri hoşunuza gidecektir.
AKREP:
Ay burcunuzda ilerlerken, duygusal ilişkileriniz ön plana çıkıyor. Bugün partnerinizle oluşturduğunuz ortak fikirlerin, sizi olumlu kılmasını istiyorsanız, duygusal sapmalardan uzak kalmalısınız.
YAY:
İçsel dengelerinizin çok önemli olduğu bir gün. Derin düşünüyor ve duygusal beraberliklere ihtiyaç duyuyorsunuz. Yaratıcılığınızı yanlış kullandığınız zaman huzursuz ve mutsuz olabiliyorsunuz.
OĞLAK:
Partnerinizle duygusal çekişmeler yaşayabilirsiniz. Bugün, birçok nedenlerden dolayı gereksiz problemlere kucak açıyorsunuz. Onun, geçmişten etkilenmesine neden olan doneleri ortadan kaldırabilirsiniz.
KOVA:
Maddi konularda istediğiniz verimi yakalamanız, birlikte çalıştığınız kişilerin potansiyeline bağlı. Yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, yaratıcılığınızı niteliğinize uygun kişilerle paylaşıyorsunuz.
BALIK:
Dostlarınızla bir araya gelerek, sürüncemede kalan işlerinizi gözden geçireceksiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu bir gün. Ani fikirlerin prestijini iyi düşünmeli ve hızlı kararlar almalısınız.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI