• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Şirketler arasında transferler olacak FİLİZ ÖZKOL

Şirketler arasında transferler olacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU
Günün ilk saatlerinde yaşanan kargaşalar akşama doğru bir dengeye kavuşacaktır. Duygularımızla mantığımız arasında seçim yapmak zorunda kalabiliriz. Kişisel düşüncelerimizin önem kazanması sonucunda, ikilem durumlar söz konusu olacaktır. Şirketler arası transferler gerçekleşecek ve bazı elemanların yer değiştirmesi gündeme gelecektir.Bugün dünya moda sektöründe önemli defileler gerçekleşecektir. Yaşam kalitesini arttırıcı ve hayatı kolaylaştırıcı pratik ev ürünleri piyasaya çıkarılacaktır.

BUGÜN DOĞANLAR
Hayatı sorgulayarak yaşarlar. Kaliteli ve güzel yiyeceklerden hoşlanır ve lüks yaşamayı severler. Ayrıntılar konusunda oldukça dikkatli ve titiz davranırlar. Lüks ve konforları için, her türlü imkanlarını kullanırlar. Çocukları ile ilişkileri kuvvetlidir. Enerji ve iradeleri sayesinde spor alanında başarırlar. Endişeli yapıları, iş yaşantılarının en belirgin özellikleridir. Genellikle kişisel rahatlıkları ile ruhsal yaşantılarında paralel gelişir. Olaylara sabırlı bir şekilde yaklaşarak, huzurlu yönlerini dengeleyebilirler. Ayni çerçeve içinde bulundukları insanlarla olan uyumları; onlar için bir yaşam tarzıdır. Karşı cinsle olan ilişkilerinde, mantık yürütemediği zayıf anları olabilir.

KOÇ:
Sevdiklerinizin sorunları gündeme gelecek ve sizden onlara destek vermeniz beklenecek. Bugün anaç duygularınızın atakta olması, yakınlarınızın yaşamını kolaylaştırabilir. İçinizde sakladığınız duygularınızı açığa çıkartmıyorsunuz.
BOĞA:
Yaratıcı yönlerinizi anlatma konusunda son derece başarılı davranıyor ve bilmediğiniz konularda, öğrenme içgüdünüzü kullanıyorsunuz. Yoğun enerjiniz sizi yorgun ve keyifsiz yapabilir. Bugünlerde dinlenmelisiniz.
İKİZLER:
Burcunuzda ilerleyen Güneş yaşam temponuzun hızlanmasına ve çevrenizde uyumlu bir performans sergilemenize neden oluyor. Çalıştığınız kişilerle aynı paralellikte olmanız sayesinde, iş potansiyeliniz yükseliyor.
YENGEÇ:
Ay tepe evinizde ilerliyor. Daha cesur düşünceler içinde olacaksınız. Duygularınızda her zamanki gizliliğinizden kurtuluyor ve konulara daha akılcı yaklaşıyorsunuz. Farklı değerlere sahip olduğunuzu biliyorsunuz.
ASLAN:
Yakın çevrenizle paylaşımlarınız pozitif geliştiği zaman, enerjinizin daha da yükseldiğini hissediyorsunuz. Yaşamınızın aktif bir dönemindesiniz. Özel yeteneklerinizi kullanmalı ve kendinizi ispat etmelisiniz.
BAŞAK:
Kendinize özgü davranışlar sergilerken, hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması, sizi üzebilir. Duygusal ilişkilerinize hiç kimsenin karışmasını istemiyorsunuz.
TERAZİ:
Sevdiklerinizle bir araya gelecek ve sıcak konuşmalar yapacaksınız. Ay'ın konumundan dolayı, iletişim konusunda yaşayacağınız duygusal yoğunluk, sizi anılarınıza götürebilir. Artık bazı olayların geçmişte kalması gerekiyor.
AKREP:
Maddi konularda sabit düşünceler içindesiniz. Çevrenizde ortaya çıkan zorluklar karşısında pes etmediğiniz için, kendi içinizde yaşadığınız olayları hiç kimseyle paylaşmıyor ve gizemli hareket etmeyi yeğliyorsunuz.
YAY:
Venüs aşk evinizde ilerliyor. Duygusal ilişkilerinizde kazançlarınızı düşünerek hareket edecek ve özel zevkleriniz için para harcamak zorunda kalacaksınız. Şansınızı istediğiniz gibi kullanabileceğiniz bir gün.
OĞLAK:
Ay burcunuzda ilerlerken, size sağlayacağı motivasyonu görmezlikten gelmemelisiniz. Partnerinizle farklı düşünceler içinde olacaksınız. Onun iyi niyetli yaklaşımları, sizin çevresel şartlarınıza uymayabilir.
KOVA:
Ay bilinçaltınızı olumlu etkilerken, fikir değiştirmek için bahaneler arıyorsunuz. Bugün bulunduğunuz ortamlardan hemen sıkılabilir ve kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Güçlü işbirliklerine ihtiyaç duyuyorsunuz.
BALIK:
Bugün Ay'ın bulunduğu konum duygusal saplantılarınızın olabileceğini gösteriyor. Bugün, bir çok ayrıntı üzerinde yoğunlaşacak ve kendinize destek verecek şartları oluşturacaksınız. Olayları doğru değerlendirmelisiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA