• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Günün ilk saatlerinde karmaşa yaşanabilir FİLİZ ÖZKOL

Günün ilk saatlerinde karmaşa yaşanabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 23.10.2012, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Günün ilk saatlerinde yaşanan kargaşalar akşama doğru bir dengeye kavuşacaktır. Duygularımızla mantığımız arasında seçim yapmak zorunda kalabiliriz. Kişisel düşüncelerimizin önem kazanması sonucunda, ikilem durumlar söz konusu olacaktır. Şirketler arası transferler gerçekleşecek ve bazı elemanların yer değiştirmesi gündeme gelecektir. Bugün dünya moda sektöründe önemli defileler gerçekleşecektir. Yaşam kalitesini artırıcı ve hayatı kolaylaştırıcı pratik ev ürünleri piyasaya çıkarılacaktır.

BUGÜN DOĞANLAR:

Özgürlüklerine çok düşkündürler. Emir almaktan hoşlanmazlar. Hızlı işleyen bir zekaya sahiptirler. Kendilerini dünyanın merkezi gibi görmekten vazgeçmelidirler. Sanatçı kişilikleri, bulundukları ortamda hemen dikkat çekmelerine neden olur. Özgürlük duygularını kullanmak için hiçbir fırsatı kaçırmazlar. Her konuda özgüvenleri yüksektir. Aile kavramı onlar için yüce bir duygudur. Sevdiklerini çok kıskandıkları için, aşk yaşantıları sakin olmaz. Evlilikten hoşlanırlar. Kafalarına uygun ve akıllı bir eşin hayalini kurarlar. Seçtikleri eşin sosyal statüsü önemlidir. İlişkilerini, kişisel kazanç elde etmek için kullanabilirler. Sosyal ilişkilerinde şanslıdırlar. Damak zevkleri çok gelişmiştir. Yüksek tansiyon, kolesterol, şeker ve mide problemlerine adaydırlar.

KOÇ:
Arkadaşlarınız arasında farklı olduğunuz kesin. Düşüncelerinizi gizlediğiniz için, her şeyiniz merak ediliyor. İşinizde ideallerinize ulaşmak için, arkadaşlarınızın fikirlerini incelemelisiniz.
BOĞA:
Ay kariyer evinizde ilerliyor. Yaratıcılığınız konusunda imkansız detayları bile sorun yapmayacaksınız. Bugün partnerinize karşı takınacağınız tavırlar yüzünden eleştiri alabilirsiniz.
İKİZLER:
Bugün birlikte çalıştığınız kişilerle, çekişmeler yaşamanız mümkün. Sizin olaylara bakış açınız onlara göre uçuk ve imkansız gibi görülebilir. Fakat sizdeki başarma hırsı, hiçbir engel tanımıyor.
YENGEÇ:
Sezgilerinizin doğru çıktığını görmek sizi rahatlatacak. Bugün düşüncelerinizi saklama gereği duyabilir ve uluorta konuşmaktan çekinebilirsiniz. Yaptığınız işlerin sorgulanmasından hoşlanmıyorsunuz.
ASLAN:
Ay karşıt burcunuz Kova'da ilerliyor. Uğraş verdiğiniz konularda, hak ettiğiniz değerlere ulaşamadığınız zaman üzülüyorsunuz. Çabalarınızı yoğunlaştırabilirsiniz. Sezgileriniz size yardım edecek.
BAŞAK:
Bugün Ay'ın konumu ilişkilerinizi etkiliyor. İş yerinizdeki arkadaşlarınızla aranızda bazı problemler olabilir, fakat bunu önemsemeyin. Maddi sıkıntılar bu aralar sizi bir miktar üzebilir.
TERAZİ:
Ay kombinasyon burcunuz Kova'da ilerliyor ve sizi şüpheci ve temkinli yapıyor. Kendinizi esir ettiğiniz sınırlarınızdan kurtulmanın bir yolunu bulmalısınız. Fazlasıyla alıngan olduğunuz bir gün.
AKREP:
Aşkı algılama biçiminiz öylesine farklı ki, sizi anlamakta zorlanıyorlar. Duygusal olarak ne aradığınızı ayrıntılı olarak düşünmelisiniz. Çünkü, yaşadığınız kaoslar giderek dozunu artırabilir.
YAY:
Özel olduğunuzu hissettiğiniz zaman, yaşama bakış açınız daha da anlamlı oluyor. Bugün bilinçaltınız oldukça yoğun. Birçok düşünceyi aynı anda barındırmak, herkesin yapabileceği bir iş değil.
OĞLAK:
Fiziksel görüntünüze önem verdiğiniz bir gün. İnce detaylar üzerinde durduğunuz için, sizi çevrenizin anlaması zorlaşacak. Özellikle düşüncelerinizi farklı bir noktada odaklayacaksınız.
KOVA:
İdeallerinizi destekleyecek arkadaş grubuyla çalıştığınız zaman çok daha başarılı oluyorsunuz. Bugün kariyerinizle ilgili değişimlere hazır olmalısınız. Partneriniz sizi dikkatle izliyor.
BALIK:
Ay'ın konumu, ruhsal yaşantınızı renklendiriyor. Her şeyi çok çabuk hissediyor ve önleminizi ona göre alıyorsunuz. Bugün yapmak istediğiniz projeler için daha derin çalışmalar içindesiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA