• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Egoların öne çıkması sorunlara yol açabilir FİLİZ ÖZKOL

Egoların öne çıkması sorunlara yol açabilir

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.02.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Egomuzun yönlendirmesi ile hareket edebileceğimiz bir gün. Kendi düşüncelerimiz ve isteklerimiz ön planda olacak. Yaşamı felsefi anlamda sorgulayacağız. Popüler olayların gündeme gelmesiyle, toplumda hareketlenme olacaktır. Arkadaş toplantıları ve birçok organizasyon çalışması yapılacak. Bu tür ortamlarda egoların çarpışması sonucu tartışmalar yaşanabilir. Birçok evlilikte de benzer nedenlerden dolayı problemler ortaya çıkabilir. Öte yandan romantik yönlerimiz daha belirgin hale geliyor. Süregelen bir ilişkimiz varsa, partnerimizle ortak zevklerimizi birleştirebileceğimiz bir gün.

BUGÜN DOĞANLAR:
Kendi fikirlerine önem verirler. Mantıklarına ters gelen olaylara şiddetle karşı çıkarlar. İnsancıl yapılarından dolayı toplumsal olaylarda başarılı çalışmalar yaparlar. Ailelerine ve sevdiklerine düşkündürler ve onların her türlü sorunu ile ilgilenmekten hoşlanırlar. Yüce gönüllü ve sevecen yapıları, onları herkesten farklı kılar. Dengeli yapılarına rağmen, kışkırtıcı bir tarafları vardır. İlişkilerinde daima sıradışı olmayı tercih ederler. İnandıkları konuları güçlü bir şekilde savunurlar. Eleştiriyi seviyor gibi görünseler de, bu özellikleri her şeyin mükemmel olması arzusundan ileri gelmektedir. Sosyal yapıları güçlüdür. Şanslı oldukları için cesur ve atak yapıları ön plandadır. Zor olaylar karşısında tepkileri güçlüdür fakat saldırgan değildir. Değer verdikleri kişileri koruma konusunda sadık bir yapıları vardır. Ayrıntılardan hoşlanmazlar. Hafızaları güçlüdür.

KOÇ:
Geçici heveslerle yaşamak istemiyorsunuz. İş konusunda güvendiğiniz biriyle çalışmak içinizi rahat ettirecek. Kazançlarınızda artış sağlamak için sınırlarınızı genişletmek isteyebilirsiniz.
BOĞA:
Yaşam enerjiniz yüksek seyrediyor ve duygusal yaşamınızı renklendirmek adına tanışacağınız kişilerle sıcak ilişkiler kuracaksınız. Çevrenizi gözlemlerken, olayları esprili yönlerini yakalayabilirsiniz.
İKİZLER:
Yaşam standartlarınızı yüksek tutmayı her zaman başaramıyorsunuz. Bugün, maddi bir güven arayışı içinde olabilirsiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerin farklı istekleri kafanızı karıştıracak.
YENGEÇ:
Ailenizle ilgili duygusal paylaşımlar söz konusu olacak ve aile fertleri arasında ortak çalışmalar gündeme gelecek. Yaşamı farklı noktadan gördüğünüz için, olayları irdelemek sizi mutsuz kılabilir.
ASLAN:
Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Bugün güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte, organize çalışmalar içinde bulunacak, beraberce yaptığınız grup çalışmalarınızdan kazançlı çıkacaksınız.
BAŞAK:
Ay'ın konumu, rutin iş gününüzün dışına çıkmanıza neden oluyor. Değişik ve orijinal fikirlere her zaman açıksınız. Yaratıcılığınızı engellemeyen ve içinizdeki coşkuyu ortaya çıkaran işler yapmayı seviyorsunuz.
TERAZİ:
Ay kombinasyon burcunuz Kova'da ilerliyor. Sosyal yaşantınıza ağırlık vereceğiniz bir gün. Bulunacağınız ortamlarda neşeli ve ilginç saatler geçirmeniz mümkün. Olaylara çabuk uyum sağlıyorsunuz.
AKREP:
Ay'ın bulunduğu konum, yakın ilişkilerinizi etkiliyor. Bugün, arkadaşlarınızla birlikte ortak çalışmalar içinde olmak isteyebilirsiniz. Mesleki anlamda başarınızı çevre desteğine borçlusunuz.
YAY:
Planlı programlı hareket etmekle çok şey kazanacaksınız. Başkalarının düşüncelerini benimsemek zorunda kaldığınız zaman, yaptığınız işten tatmin olamıyorsunuz. Kendinize zaman ayırmalısınız.
OĞLAK:
Bugün Ay'ın konumu, duygusal takıntılarınızı ön plana çıkararak kendinizi tanıma fırsatı verecektir. Yaşam kalitenizi yüksek tutmak için göstereceğiniz çaba, sizi her anlamda tatmin edecek.
KOVA:
Ay bugün burcunuzda ilerliyor. Düşüncelerinizin sizi olumlu yönlendireceğinden emin olabilirsiniz. Kariyerinizde yeni bir dönem başlamak üzere ve sevdiğiniz işi yaptığınız zaman mutlu oluyorsunuz.
BALIK:
Maddi konularla ilgili düşünceleriniz, birçok aktivitenin önüne geçebilir. Bugün, değişik arayışlar içindesiniz. Çeşitli kaynakları araştırarak size en uygun olan konuyu bulmaya çalışıyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA