• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hediye alıp vermek için güzel bir gün FİLİZ ÖZKOL

Hediye alıp vermek için güzel bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 02.04.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün, gökyüzünün bize sunduğu avantajlarla, özel yönlerimizi ortaya çıkarmalıyız. Yaratıcı yönlerimizle birlikte, yeteneklerimizi paylaşım içinde karşı tarafa sunarken, kendimizi çok daha özgür ve romantik hissedeceğiz. Hediye alışverişi hızlanıyor. Birçok dostumuzu ziyarete gideceğiz. Konuşmalarına güvendiğimiz kişilerin fikirleri bize ilginç gelecektir. Basın yayın kuruluşlarında hareket ve canlanma söz konusu olacak. Birçok evlilikte problemler ortaya çıkacak. Kişilerin özgürlük anlayışları yüzünden bazı ilişkiler sorun yaşayacaktır. Kısa vadeli aşklar gündeme gelecektir. Sessiz ortamlarda çalışabileceğiniz yerleri tercih edeceksiniz. Duygular her ortamda eleştiriye açık olacaktır.

BUGÜN DOĞANLAR:

Çalışkan, hırslı ve keskin bir zekaya sahip oldukları için, yaşamda daima başarılı olurlar. Çıkarcı davranırlar ve tepki almaları bile onlar için engel teşkil etmez. Duygusal yaşamları oldukça karışıktır. Bekledikleri sevgiyi bulmaları çok zordur. Olayları abartarak anlatırlar. Edebiyat ve sanata aşıktırlar. Mistik ve gizemli olaylara bayılırlar. Yaşamı kendi ölçüleriyle yaşamaktan hoşlandıkları için, yönlendirilmeye gelemezler. İnatçı yapıları oldukça belirgindir. Entelektüel zekaları ve konsantrasyon yetenekleri iyidir. Dikkat çeken cazibeleri ve bağımsız hareketleri, onları bulundukları toplulukta farklı kulvarlara getirir. Parlak ve sevimli yönleri ile de çevrelerinde değişik bir hava estirirler. Gözlemci ve araştırmacı yapıları, onlara farklı bir statü kazandırabilir. Meslek konusunda seçici ve detaycıdırlar. Sanatsal olaylar, ilgi gösterecekleri konular arasındadır.

KOÇ:
İdeallerinizi gerçekleştirmek için, gerekli tüm donelere sahipsiniz. Olabilecek aksilikler sizi üzmemeli. Bugün sevdiklerinizin bazı sorunları ile ilgileneceksiniz. Aktif bir gün geçirebilirsiniz.
BOĞA:
Bugün kombinasyon burcunuzda ilerleyen Ay, duygusal yaşamınızla ilgili bazı pürüzler çıkarabilir. Partnerinizle ortak görüşlere sahip olmayacaksınız. Alıngan tavırları yüzünden sinirlenebilirsiniz.
İKİZLER:
Kişisel çekiciliğinize duygusal derinliğinizin de eklenmesi sonucu, bugün olaylara farklı bir bakış açısı ile yaklaşacaksınız. İnatçı yapınız yüzünden olayları gereğinden fazla abartmaya başladınız.
YENGEÇ:
Kendinizi ve çevrenizi sorguluyor, kafanızda en mükemmel tabloyu oluşturmaya çalışıyorsunuz. Sizi yakından tanıyanlar için son derece farklısınız. Onları çelişkiye düşürmekten hoşlanıyor gibisiniz.
ASLAN:
Dostluk duygularınızın sizi yönlendireceği bir gün. Çevresel ilişkilerinizde etkilemek istediğiniz kişileri kendinize mıknatıs gibi çekiyorsunuz. Olumlu davranışlarınız size kazandıracak.
BAŞAK:
Bugün, aklınıza güveniyor ve çevrenizin telkinlerinden etkilenmek istemiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerle aranızda duygusal çekişmeler olabilir. Aşırı alıngan ve hassas bir gününüz.
TERAZİ:
İçsel çatışmalarınızın size zarar vermesini istemiyorsanız, duygusallığınızı denetim altına almalısınız. Yeni başlangıçlar için beklemelisiniz. İlişkilerinizde gereken desteği görmek istiyorsunuz.
AKREP:
Bugün, uzak yollarla ilgili bağlantılarınızın gündeme gelmesi, beklediğiniz gelişmeleri de beraberinde getirebilir. Olaylara akılcı şekilde yaklaşıyor fakat yanlış seçimler yapıyorsunuz.
YAY:
Enerjinizi dostlarınızdan aldığınız önemli desteklerle büyütecek ve işinize daha olumlu sarılacaksınız. Bugün enerjinizi ortaya koyacak işler yapmak istiyorsunuz. Olaylara duygusal yaklaşmamalısınız.
OĞLAK:
İsteklerinizden ödün vermek istemiyor ve direnme gücünüzü sonuna kadar kullanıyorsunuz. Bugün, hırsınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Size çekici gelecek kişilerle tanışabilir, onlardan etkilenebilirsiniz.
KOVA:
Ay, duygularınızı atağa kaldırıyor. Çevrenizde gelişen olaylara karşı tepkili bir tavır sergilemeniz mümkün. Takıntılarınızın esiri olmak istemiyorsanız, kendinizi sosyal ortamlara atmalısınız.
BALIK:
Olaylara duygusal yaklaşmanıza rağmen, ortak ilişki içinde olduğunuz kişilerin, farklı bir mantıkla yaklaşmaları, isteklerinizin gecikmesine neden oluyor. Ay sayesinde yaratıcılığınız körüklenebilir.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI