• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bugün sürekli hareket halinde olacağız FİLİZ ÖZKOL

Bugün sürekli hareket halinde olacağız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.04.2013, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Taklit etme ve oyunculuk kabiliyetimiz varsa, bugün bu özelliklerimiz ön plana çıkacak. Bulunduğumuz olumsuz ortamlardan duygusla anlamda çok çabuk etkileneceğiz. Yüz mimikleri ve el becerilerimizi, yetenekli olduğumuz alanlarda başarı ile kullanacağız. Kafamızın çok işlek olduğu ve yeni proje üretme konusunda becerikli olduğumuz bir gün. Gelen ilginç teklifleri anında değerlendirmek isteyebilir ya da elimizdeki işleri bir an önce tamamlamak isteyebiliriz. Çalışırken yorulma duygumuzu unutabiliriz. Sürekli hareket halinde olacağız. Arkadaşlarımızla paylaşım içinde olacağımız bir gün. Özgürlük duygularımız ön planda olacağı için, evli olanlarımızın kişisel problemleri olabilir.

BUGÜN DOĞANLAR:
Çalışkan ve sistemli yapılarıyla, bulundukları yerlerde gerekli düzeni sağlamasını iyi bilirler. Kültürlü ve her konuda kendini ispat eden bir yapıya sahiptirler. Çevrelerindeki kişilerin de bilgi donanımına sahip olmalarını beklerler. Aşk konusunda algılamaları çok yüksektir ve karşıdaki kişinin duygularını çabuk hissederler. Yalan söylenmesinden ve verilen sözlerin yerine getirilmemesinden olumsuz etkilenir ve aynı kişiye ikinci bir şans vermekten sakınırlar. Doğru düşünüp sağlam kararlar verirler. Dış görünüşlerine çok önem veririler. Doğuştan aristokrat havaları vardır. İletişim konularında başarılı performans sergiledikleri için, birlikte çalıştıkları kişilerin yaratıcı yönlerini ortaya çıkarmalarına özen gösterirler. Girişimcilik ve iş yetenekleri sayesinde, ticaret dünyasında isim yapabilirler.

KOÇ:
Sezgilerinizi kullanacağınız bir gün içindesiniz. Ay'ın bulunduğu konum, aşk yaşantınıza yoğunluk kazandırıyor. Bugün maddesel kazançlarınızın kaynağı konusunda yorum yapmaktan çekiniyorsunuz.
BOĞA:
Güçlü enerjinizi kullanacağınız gerekli potansiyele sahip olmanıza karşın, karşı tarafın sizi denetlemesi sonucunda, kısıtlamalar yaşamanız mümkün. Bulunduğunuz ortamda sessiz kalmayı yeğleyebilirsiniz.
İKİZLER:
Koç'ta ilerleyen Ay, duygusal ilişkilerinizde sorunlar yaşamanıza neden olacak. Sizin karşı tarafın düşünce ve duygularına vermeniz gereken önemin sorumluluğu karşısında, onun bocalaması mümkün.
YENGEÇ:
Akrep'te geri giden Satürn'den ilginç etkiler alıyorsunuz. Bugün Fy, çevre ilişiklerinizde oldukça etkili olacak. Özellikle grup çalışmalarınızda başarılı olabileceğiniz bir gündesiniz.
ASLAN:
Satürn ve Ay'ın sizi zorladığı gün içinde, duygularınızda ısrarcı bir tavır takınacaksınız. Kişiselliğinizin sorgulanmasından hoşlanmıyorsunuz. Özellikle ailenizle aranızda görüş farkı olabilir.
BAŞAK:
Çevre ilişkilerine kapalı ve eleştirici davranacağınız bir gün. Arkadaşlık bağlarınızı güçlü tutmayı sevmenize rağmen, son yıllarda fazla içinize kapandınız. Bugün seyahat planları yapabilirsiniz.
TERAZİ:
İşinizle ilgili hoşnutsuzluk devam diyor. Bulunduğunuz ortamlara çok çabuk uyum sağlamanıza rağmen, uzun süreçlerde değişime ve farklı aktiviteye ihtiyaç duyuyorsunuz. Bugün yardım alabilirsiniz.
AKREP:
Gücünüzün farkında olmanıza rağmen, hırslı yapınızı daha da körükleyecek sorumluluklar peşindesiniz. Zincirleme konuları birbirine bağlayan çalışmalarla başarılı bir grafik sizi bekliyor.
YAY:
Yaratıcılığınızla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu. Bugün, bilinçaltınızda yaşadığınız yoğunluklar, sizi olumlu bir şekilde etkiliyor. Planlı ve programlı bir şekilde hareket edeceksiniz.
OĞLAK:
Bilinçli bir şekilde düşünüp belleğinize yerleştirdiğiniz konu ile ilgili olarak, destek almaya başladınız. Kendiliğinden bir gelişme olan bu akışlar, yaşamınızın boyutlarını değiştirebilir.
KOVA:
Akrep'te geri giden Satürn'den sert etkiler alıyorsunuz. Kişisel hırslarınızı olumlu bir şekilde kullanmasını bilen ender kişilerdensiniz. Mantıklı davranmanın faydasını göreceksiniz.
BALIK:
Duygularınız ve mantığınız arasında gerekli köprüyü kurma çabası içinde olsanız bile, hatalara engel olamıyorsunuz. Düşüncelerinizi çevrenizle paylaşırken, hata yapmaktan da korkuyorsunuz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA