• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Dostlarımızın yardımına bugün ihtiyaç duyabiliriz FİLİZ ÖZKOL

Dostlarımızın yardımına bugün ihtiyaç duyabiliriz

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 06.05.2014, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Bugün öfkemizi denetim altında tutmalı ve enerjimizi sportif aktivitelere yönlendirmeliyiz. Birçoğumuzun nedensiz sıkıntıları olacak. Olaylara her zamankinden daha duygusal ve sezgisel bakacağız. Bilinçaltındaki düşüncelerimizin bize baskı yapmasına izin vermemeliyiz. Çok özel dostlarımızın yardımlarına ihtiyaç duyabileceğimiz bir gün. Birçoğumuz, sıkıntılarımız nedeni ile psikologların kapısını aşındırabiliriz. Sivri davranışların bazı sorunlara neden olacağı bir gün. Davranışlarımızı ve sözlerimizi dikkatlice yönlendirmemiz gereken bir gün. Öfkemizi yaratıcı faaliyetlerle bastırmayı deneyebiliriz.

BUGÜN DOĞANLAR:
Sabit ve kararlı bir yapıları vardır. Kafalarına koydukları her şeyi tartışmasız yaparlar. Yaşamda ödün vermeden yaşamaktan hoşlanırlar. Onlardan asla hesap soramazsınız. Kuşkucu ve kuruntuludurlar. Gizli konuları araştırmaya bayılırlar. Az konuşurlar. Onlar için konuşmak, zamanı öldürmekten başka bir şey değildir. Aşk yaşamlarını herkesle paylaşmaktan hoşlanmazlar. Olaylara ketum bir şekilde yaklaşır ve sonuca doğrudan gitmekten hoşlanırlar. Meslek seçimlerinde de titiz davranırlar. Hep zor olanı sevdikleri için, imkansız olan şeyleri başarırlar. Evlenecekleri kişiyi seçme konusunda çekingendirler. Doğuştan lider özellikleri taşırlar. Cinsellik, yaşamlarında önemli bir yer tutar. Geçmişteki yanlışlarından ders almasını bilmezler. Amaçlarına sadık kişilerdir. Tutucu yönleri vardır. Bilinçaltlarında lüks ve eğlence tutkuları vardır.

KOÇ:
İsteklerimizde aşırıya kaçabileceğimiz bir gün. Ay'ın bulunduğu konum, maddesel ihtiyaçlarımız doğrultusunda hareket etmemiz gerektiğini söylüyor. Gizemli davranmayı yeğleyebilirsiniz.
BOĞA:
Partnerinizin duygusal değişimlerinizden etkileniyorsunuz. Aranızda bazı istenmeyen olaylar gelişebilir. İkiniz de farklı dünyaların insanları olmanıza rağmen, sorunlarınızı aşmamanız için neden yok.
İKİZLER:
Yönetici gezegeninizin zorluklar çıkarması sonucunda, arkadaşlarınızla iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Sizin istediğiniz şartlar her zaman aynı olmayabilir. İstekleriniz değişebilir.
YENGEÇ:
Duygusal anlamda kendinizi enerjik ve olumlu hissediyorsunuz. Partnerinizle aranızda güçlü bağlar oluşmakta ve bugün ona karşı derin duygular içinde olacaksınız. Çekim gücünüzün yüksek olduğu bir gün.
ASLAN:
Ailenizin sorunları karşısında kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz. Bugün inatla kendi fikirlerinizi savunmak isteyeceksiniz. Duygusal konularda fanatik düşüncelerinizin esiri olabilirsiniz.
BAŞAK:
Doğal yapınızı zorladığınız zaman kendinizi huzursuz ve mutsuz hissetmenizden tek sorumlu yine kendinizsiniz. Bugün, kişisel güvenliğinizi ön plana çıkaran değişik düşünceler içindesiniz.
TERAZİ:
Derin düşünceler içindesiniz. Yaratıcılığınızı istediğiniz gibi gösteremediğiniz zaman, kendi içinize kapanıyorsunuz. Ilımlı gününüzde olmanıza rağmen, düşüncelerinizi gizlemeyi tercih ediyorsunuz.
AKREP:
Duygusal derinliğinizi karşı tarafa yansıtmak isteyeceksiniz. Kıskançlıklar söz konusu olduğu zaman agresif ve kaprisli oluyorsunuz. Bugün, partnerinizin her söylediği sözden olumsuz etkileniyorsunuz.
YAY:
Özgürlükçü yapınızın zedelenmesinden korkuyorsunuz. Derin düşüncelerin altından kalkmanız zorlaşabilir. Dostlarınızdan yardım almalı ve bugünlerde olaylara daha esnek bakmayı denemelisiniz.
OĞLAK:
Arkadaşlarınızın yaratıcı yönleri hoşunuza gidiyor ve onlarla kombinasyon işler yapma düşüncesi içindesiniz. Şiddet eğilimlisi değilsiniz fakat bugün, gelişen bazı olaylara tepki gösterebilirsiniz.
KOVA:
Size en yakın kişilere öfkenizi yansıtarak, gerçek dostlarınızın kalbini kırıyorsunuz. Sevdiklerinizin sizinle aynı düşünce içinde olmamaları, bugün canınızın sıkılmasına neden olacaktır.
BALIK:
Ay burcunuzda ilerlerken, duygularınızı yaratıcı bir şekilde sosyal aktivitelere dökerek tatmin sağlayabilirsiniz. İnançlarınız doğrultusunda hareket etmekle bazı kişileri şaşırtabilirsiniz.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA