• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kendimizi enerjik hissedeceğimiz bir gün FİLİZ ÖZKOL

Kendimizi enerjik hissedeceğimiz bir gün

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.05.2014, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Duygularımızın atağa kalkmasıyla, kendimizi enerjik ve güçlü hissedeceğiz. Yaşantımızdaki kişilerle ortak aktivitelere katılacağız. Sosyal statümüzle ilgili yeni yapılanmalar söz konusu olacak. Bununla birlikte, haberleşme konusunda ve yollarla ilgili beklentilerimizde geçici bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Gecikmeler ve istenmeyen hesaplaşmalar gündeme gelebilir. Ödenmesi gereken borçlarımız kafamızı kurcalayacaktır. Hafta sonuna kadar faturalar kafamızı meşgul edebilir. Katılacağımız toplantılarda kendi düşüncelerimiz konusunda ısrarcı bir tutum sergileyebiliriz. Güçlü dostların yardımıyla farklı konulara ilgi duyacağız. El sanatları ve çeşitli el becerilerin sergilendiği ortamlarda bulunacağız.

BUGÜN DOĞANLAR:
Edebiyata yetenekleri oldukça fazladır. Reklamcılık, basın ve sanatla ilgili işlerde başarılı olabilirler. İş ve sosyal hayatlarında çok fazla seyahat ederler. Flörtçü bir yapıları vardır. Aşk onlar için yaşanılması gereken güzel bir duygudur ve yaşamda birçok şeyi, duygular dahil mantık çerçevesi içinde çözerler. Amaçlarına hizmet eden kişilerle arkadaşlık etmekten hoşlanırlar. Zarif ve sevimli tavırlarıyla toplumda kendilerini sevdirmeyi başarırlar. Politika konularına ilgi duymalarına rağmen, aktif bir şekilde ilgilenmekten hoşlanmazlar. Dikkatleri çabuk dağıldığı için de, bir konu üzerinde odaklanmayı asla beceremezler. Fakat kapasiteleri ve kıvrak zekaları sayesinde ele aldıkları konuyu sonuçlandırmasını başarırlar ve dağınık çalışmaktan hoşlanırlar. Yabancı dil yetenekleri iyidir. Yurt dışı gezileri işle ilgili olabilir. Uzak ülkelerle ilgili düşleri vardır.

KOÇ:
Kendinize güvendiğiniz kadar, aynı duyguları karşınızdaki kişiden de bekliyorsunuz. Bugün, sizin için önemli olan grup çalışmalarına yönelebilir ve yapacağınız işlerden kişisel tatmin sağlayabilirsiniz.
BOĞA:
Enerjinizi tamamen yapacağınız işlere aktarıyorsunuz. Bugün, sonuçlarını merak ettiğiniz konuların cevabını almanız güçleşecektir. Çalışma yaşantınızda gereğinden fazla sorumluluk alıyorsunuz.
İKİZLER:
Kafanızda yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ikili ilişiklerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Bugün, daha çok sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız.
YENGEÇ:
Kendinizi yanlış ifade edeceğiniz bir gün. Ay'ın etkisi, hırslarınızda değişimlerin söz konusu olacağını gösteriyor. Fikirlerinizdeki iniş çıkışlar yüzünden yanlış kararlar alıyorsunuz.
ASLAN:
Kişisel enerjinizi artıracak çalışmalar içine gireceksiniz. Duygularınızı ikiye katlıyorsunuz. İnatçı tavırlarınız ve idealist yapınızla ilgili düşüncelerinizden ödün vermek istemiyorsunuz.
BAŞAK:
Bulunduğunuz konumla ilgili zor anlar yaşıyorsunuz. Yönetici gezegeniniz Merkür, kişisel ve toplumsal ilişkilerinizi olumsuz etkiliyor. Girişimciliğiniz konusunda enerji düşüklüğü yaşıyorsunuz.
TERAZİ:
Duygularınızı, yaratıcılığınızla kombine edeceğiniz bir gün. İdeallerinizi yapıcı bir şekilde sergileyeceksiniz. Kısa yolların ve seyahatlerin güncellik kazanması sonucunda, işlerinizi tamamlamalısınız.
AKREP:
Çevrenizde, enerjinizi doğru kullanmayı başarıyor ve kendinizi iyi hissediyorsunuz. Düşüncelerinizi yaşama geçirirken, birlikte çalıştığınız kişileri, yapıcı davranışlarınızla etkileyeceksiniz.
YAY:
Duygusal ve sosyal ilişkilerinizde hareketlenmeler söz konusu olacak. Bugün, katılacağınız toplantılarda olumlu hareketlerinizle birçok kişinin ilgisini çekeceksiniz. Enerjiniz yüksek seyrediyor.
OĞLAK:
Bugün Ay'ın bulunduğu konum, aile ilişkilerinize daha fazla özen göstermenize neden olacaktır. Onlara sürpriz bir ziyaret yaparak, birlikte paylaşım ortamları yaratmayı başarıyorsunuz.
KOVA:
Sezgilerinizde yanılmıyorsunuz. İnatçı ve başınıza buyruk davranışlarınız sizi faklı yaparken, tereddütlerinizi yenmenize yardımcı oluyor. Aşırı uçlarda dolaşmadığınızda daha verimli oluyorsunuz.
BALIK:
Yaratıcılığınızı ve değişkenliğinizi çok güzel lanse edebiliyorsunuz. Başarınızın altında yatan en önemli neden, yaşamınıza çok çabuk şekil verebilmenizdir. Bugün dengelerinizi korumalısınız.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA