• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yakın dostlarımızın sürprizleri olacak FİLİZ ÖZKOL

Yakın dostlarımızın sürprizleri olacak

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.05.2014, 00:00
GÜNÜN YORUMU:
Gün içinde, davranışlarımızı sürekli planlayarak hareket edeceğiz. İnatçı, kararlı ve öfkeli bir gün içindeyiz. Duygularımızı anlatırken aşırıya kaçabilir, birlikte çalıştığımız kişilerden duygusal anlamda rahatsızlık duyabiliriz. Bugün, sanatsal olaylar ağırlık kazanırken, yakın dostlarımızın sürprizlerine hazır olmalıyız. Edebiyatla ilgili entelektüel çalışmalara katılabiliriz. Bazılarımız, ruhsal anlamda kendilerini zayıf hissederlerken, zaaflarında artışlar olabilir. El becerimizi kullanabileceğimiz alanlarda kendimizi ispat edebileceğimiz bir performans içinde olacağız. Hobilerimizle ilgili tatminkar fırsatlarla karşı karşıya kalabiliriz. Mistik olaylara karşı ilgimiz artıyor.

BUGÜN DOĞANLAR:
Hırslı, ciddi ve sorumluluklarına önem veren bir kişidir. Amaçlarına ulaşma konusunda sebatkar ve azimlidirler. İnsan ilişkilerinde uzun vadeli dostlukları tercih ederler. Geleneksel yapıları ile klasik ve sade olanı tercih ederler. Yaşamda, gururlarından asla ödün vermezler. İhtiyatlı ve soruşturmacıdırlar. Gizli işlerden hoşlanmazlar. Yakın dostlarına karşı çok fedakardırlar. Onların her türlü ihtiyaçlarını gidermeye çalışırlar. Küçük yaşlarda otoriter bir ebeveyn tarafından büyütülmüş olabilirler. Kuruntulu ve baskıcı bir kişiliğe sahiptirler. Güven duygusu onlar için çok önemlidir. Yurtdışı bağlantılı bir işleri olabilir. Çalışma yaşamlarında, iş disiplini önde gelir. Yaptıkları işler konusunda kendilerine güvenirler. Güzel konuşmayı sever ve buna özen gösterirler. Hafızaları güçlüdür. Geç yaşta evlenebilirler.

KOÇ:
Olaylara duygusal bir derinlikte bakmak isterken, çalışmalarınızı bu yönde yoğunlaştıracaksınız. Amir durumunda olan kişilerle uyum içinde güzel çalışmalar sergileyeceksiniz.

BOĞA:
İdealleriniz konusunda tereddütleriniz var. Kararlarınızın sizi yanlış yerlere sürüklemesinden korkuyorsunuz. Yollarla ilgili planlarınız olabilir. Yaşayacağınız gecikmeler sizi demoralize etmemeli.

İKİZLER:
Çevrenizdeki olaylara karşı kayıtsız kalamıyorsunuz. Özellikle, meraklı yapınız sizi istemediğiniz sorunlarla karşı karşıya bırakıyor. Düşüncelerinizi açıklarken, kırıcı olabilirsiniz.

YENGEÇ:
Ay'ın konumu, ilişkilerinizde sizi güven arayışına itiyor. İlişkilerinizi sorgulamak adına başkalarını baskı altına almamalısınız. Siz üzerlerine gittikçe, insanlar kendilerini savunmak zorunda kalıyor.

ASLAN:
Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu bir beraberlik sergiliyor olabilirsiniz. Şüpheci ve baskıcı yönleriniz nüksettiği zaman, gereksiz tartışmalar çıkarıyor ve çevrenize olumsuz örneği oluyorsunuz.

BAŞAK:
İnce hesaplar peşinde koşarken, detaylar sizin için önemli olacak. Girişimciliğiniz takdir görmesine rağmen, yüklendiğiniz misyon kolay değil. İşinizle ilgili kuruntularınızın nedeni, güvensizliğiniz.

TERAZİ:
Çevrenizi sorgulayarak, haklı çıkmaya çalışıyorsunuz. Oysa, bazı konuları sonradan düzeltmek mümkün olmuyor. Satın almayı düşündüğünüz gayrimenkul ile ilgili tereddütlerinizin üstesinden gelmelisiniz.

AKREP:
İnatçı yapınızı daha da körükleyecek olayların ortasında bulunuyorsunuz. İçinde bulunduğunuz ortamlardaki gelişmelerle ilgili olarak, sürekli hata arayarak bir sonuca varamazsınız. Kalp kırmamalısınız.

YAY:
Maddi konularda sınırlarınızı genişletme çabası içindesiniz. Size gelecek olan iş tekliflerini düşünmeden kabul etmemelisiniz. Yaşça sizden büyük ve tecrübe sahibi olan kişilerin desteğini göreceksiniz.

OĞLAK:
Partnerinizin duyguları karşısında bocalamanız mümkün. Onun beklentilerine yanıt vermek isteseniz de, sizi aşan pozisyonlar söz konusu olacak. Mantıklı düşünmenin önemli olduğunu ona anlatmalısınız.

KOVA:
Maddi konularda beklediğiniz gelişmeyi henüz yakalayamadınız. Çevresel koşulların değişken tablolar çizmesi, kararlı bir rota çizmenizi engelliyor. Görüşeceğiniz kişilerin ilginç teklifleri olacak.

BALIK:
Birlikte iş yaptığınız kişilerin organizasyon yetenekleri sayesinde, başarı olasılığınız artıyor. Maddi olanaklarınızı genişletmek amacıyla başlatacağınız projelerinizde emin adımlar atmaya çalışın.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA