• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.08.2014, 00:00
KOÇ:
Mesleki konularda etkin kişiler istediğiniz şansı size verecekler. Her zaman güvendiğiniz kişilerle bir arada olma ihtiyacı içindesiniz. Gücünüzü ve bilginizi çevrenize ispat etmek isteyeceksiniz.
BOĞA:
Sevdiklerinizin fikri sizin için çok önemli. Daha bağımsız olmaya çalışmalısınız. Bugün, girişimci yönlerinizi özgürce kullanmak isteyecek ve kendinizi ifade ederken, evrenizden destek alacaksınız.
İKİZLER:
Çevrenizde sizi kuşatan akıllı kişilerden faydalanmasını bilmelisiniz. Bazı dostlarınızın iyi niyetlu yaklaşımları karşısında siz de gereken karşılığı vereceksiniz. Hayallerinize yaklaşıyorsunuz.
YENGEÇ:
Bugün hassasiyetiniz çok yüksek. Alınganlığınız ve kırılganlığınız doruk yapabilir. Özellikle yaşadığınız aşk varsa, birçok zorluklara maruz kalacak. Bazen kibirli davranışlar sergiliyorsunuz.
ASLAN:
Çevrenizde size yardım edecek ve enerjisini sizin için kullanacak arkadaşlarınız olacak. Girdiğiniz topluluklarda doğal cazibenizi kullanacak ve isteklerinizi hızla yaşama geçireceksiniz.
BAŞAK:
Projelerinizin alt yapısı üzerinde çalışmalar yapıyorsunuz. Bugün arkadaşlarınızla bir arada olmanın ve onların desteğini almanın keyfini yaşayacaksınız. İkna edici tavırlar sergilemeye özen gösterin.
TERAZİ:
İşinizde yükselmek, farklı bir mesleğe geçmek ve kendiniz için uygun koşulları hazırlamak konusunda ideal bir gün. Sizden yaşça büyük kişilerin etkisinde kalacaksınız. Fikirleriniz beğenilecek.
AKREP:
Yanlış anlaşılma korkusu yaşıyor olmanız, kişisel enerjinizi kullanma konusunda size kısıtlamalar getirecek. Partnerinizle sorunlarınızı konuşmalı ve bazı noktaları yeniden gözden geçirmelisiniz.
YAY:
Aşka her zaman çok önem veren bir kişi olarak bugün her zamankinden daha yoğun duygular yaşayacaksınız. Katılacağınız toplantılarda birçok kişinin dikkatini çekeceksiniz. Cazibeniz yükseliyor.
OĞLAK:
Mesleki anlamda iyi bir dönemdesiniz ve bazı problemlerin kendi iç bünyesinde çözüldüğünü göreceksiniz. Güvendiğiniz kişilerle yapacağınız iş birliği manevi anlamda rahatlamanıza neden olacak.
KOVA:
Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecek. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuz bir yapı sergiliyorsunuz.
BALIK:
Duygusal takıntılarınızın sizi yönlendirmesine izin vermediğiniz sürece, ele aldığınız konuları başarılı bir şekilde sonuçlandıracaksınız. Atacağınız her adımda dostlarınız size destek verecek.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA