• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.08.2014, 00:00
KOÇ:
Kardeşlerle birlikte ortak kararlar almak için uygun bir dönem. Proje geliştirmek için, yeni bir araştırma içine gireceksiniz. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana olacak.
BOĞA:
Dostluklarınızın pekişeceği bir gün olacak. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz.
İKİZLER:
Pratik yönlerinizi rahatça kullanabileceğiniz alanlarda başarı sizi bekliyor. Çevrenizde entelektüel aktivitelere ilgi göstereceksiniz. Bugünlerde aşk ve iş hayatınızı karıştırmamalısınız.
YENGEÇ:
Çalışmanızın karşılığını alacağınız işler yapmak istiyorsunuz. Çevrenizde de sizin bu konudaki hırslarınıza eşlik edebilecek kişiler arayacaksınız. Duygusal hayatınız oldukça dalgalı seyrediyor.
ASLAN:
Sosyal konumunuzda yükselme olabilir. Bu anlamda katılacağınız aktivitelerde yeni kişilerle karşılaşacak, duygusal açıdan etkilenebileceğiniz anlar yaşayacaksınız. Baskıcı davranışlar sizi sıkıyor.
BAŞAK:
Fiziksel ve zihinsel aktivitelerinizle dikkat çekeceğiniz bir gün içindesiniz. İş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Enerjinizi, bilmediğiniz konuları araştırmak için kullanacaksınız.
TERAZİ:
Bugün, duygularınız bir hayli yoğun seyrediyor. Derin düşünce ve araştırmalar içindesiniz. Pratik ve hızlı düşünceler içinde meraklı olacak ve amaçlarınıza oldukça uygun hareket edeceksiniz.
AKREP:
Duygusallıkla akılcılığı birbirine karıştırmayı sevmediğiniz halde, bugün bir karmaşa içinde olacaksınız. Gizli planlar ve eski dostlarla yapılan düşünce bazında organizasyonlar önemli olacaktır.
YAY:
Sahiplenme isteğinizi kontrol etmelisiniz. Zihninizde yer edinen konumlar için gerekli tüm imkanlara sahipsiniz. Öğrenme merakınız artarken, şimdiye kadar denemediğiniz konulara yoğunlaşabilirsiniz.
OĞLAK:
Uzun süredir planladığınız atılımları kolay bir şekilde gerçekleştirecek gücünüzün farkındasınız. Sakin ve sessizce hedeflerinize yaklaşıyorsunuz. Üstünlük duyguları içindesiniz.
KOVA:
Dostlarınızdan önemli destekler gelecek. İstediğiniz kişilere çok kolay ulaşacaksınız. Gerçek dostlarınızla birlikte olmak size keyif verirken, alıştığınız kişilerin sevgisi hoşunuza gidecek.
BALIK:
Olabilecek yanlışlıkları düzeltmeniz zamanınızı aldığı için, kendi işinizi kendiniz takip etmek istiyorsunuz. Her konuda haklısınız. Sakin yapınızın altındaKİ fırtınaları kimse görmek istemiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA