• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.02.2015, 00:00
KOÇ:
Bugün müdahaleci yönlerinizi kullanmalı ve yanlış giden işlerinizi hızlı bir şekilde düzeltmelisiniz. Çalışma hayatınızda baskıya gelemiyor, özgürlüğünüzün kısıtlanmasına tahammül edemiyorsunuz.
BOĞA:
Siz güçlü savaşların insanı olduğunuz için, bugünkü sorunların üstesinden kolaylıkla geleceksiniz. Rakiplerinize dikkat etmelisiniz. Aşk konusunda, sevdiğinizi kıskanmakla hata yapıyorsunuz.
İKİZLER:
İş yaşantınızda ortaya çıkan pürüzler, canınızı sıksa da dostlarınız tarafından destek görerek ve bu durumu kolayca atlatacaksınız. Randevularınızı ertelememeli, fırsatları anında değerlendirmelisiniz.
YENGEÇ:
Sevdiğiniz kişi ile yaşadığınız duygusal problemlere artık son vermelisiniz. Kıskançlığınızı daha farklı bir şekilde ifade etmelisiniz. Çevrenizdeki gelişen olaylara çok fazla kafanızı takıyorsunuz.
ASLAN:
Duygularınızda derinlik arayışı içindesiniz. Sorguladığınız konuların cevapları sizi tatmin etmeyebilir. Ailenizin ve sevdiklerinizin sizinle birlikte olmasını arzuladığınız bir gün olacak.
BAŞAK:
Bugün çevrenizle iletişim konusunda yoğunluk yaşayacaksınız. Duygu ve akıl karmaşası yaşayabilirsiniz. Sizden beklentileri olan kişiler olacaktır. Onlara kendinizi ispat etmek zorundasınız.
TERAZİ:
Ay'ın olumlu etkisini fiziksel anlamda hissediyorsunuz. Bugün, birtakım özel konularınız gündeme gelebilir. İşinizle ilgili yenilikler peşindesiniz ve imkanlarınızı tarzınıza göre değerlendiriyorsunuz.
AKREP:
Duygusal yönleriniz ortaya çıktığı zaman, arkadaşlarınızı şaşırtıyorsunuz. Hayatınızda bazı değişikliklerin arifesindesiniz. Planlarınızı yaparken, partnerinizin fikirlerini de almalısınız.
YAY:
Bugün sadece sorumluluklarınızla ilgilenin. Hayal gücünüz oldukça yoğun ve rüyalardan çok etkileniyorsunuz. Düşünürseniz, gündüz kafanızı meşgul ettiğiniz konuları silemediğinizi göreceksiniz.
OĞLAK:
Arkadaş çevrenizde düşüncelerinizi sakınmadan konuşuyor ve yapıcı tavırlarınızla, karşı tarafa isteklerinizi aktarabiliyorsunuz. Hedeflediğiniz amaçlara ulaşmayı bir kariyer meselesi haline getirdiniz.
KOVA:
Bir konuda yapacağınız sübjektif değerlendirmelerinizle çevrenizi etkileyeceksiniz. Hareketli ve yerinde duramayan kişiliğiniz, işinizle ilgili baş eğmek zorunda kaldığınız konularda sizi gergin yapıyor.
BALIK:
Ele aldığınız konularda, yenilgiye tahammülünüz yok. Sevdiğiniz işleri yapmaktan hoşlanıyor ve pes etmiyorsunuz. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı artırmak isteyeceksiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA