• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.03.2015, 00:00
KOÇ:
Disiplinli bir yapı sergilediğiniz için, iş arkadaşlarınızdan tepki alacaksınız. Pratik yapınızı her alanda gösteriyorsunuz. Enerjinizin depolandığını görecek ve kendinizi iyi hissedeceksiniz.
BOĞA:
Düşündüğünüz her şeyi ertelemeniz ve planlarınızı gizli tutmanızda fayda var. Kendinizi yenilemek istemenize rağmen, engellerin düzelmesini beklemelisiniz. Sabırlı olmanızda fayda var.
İKİZLER:
Çevre ilişkilerinizin güçlenmesi nedeniyle iş potansiyeliniz yükselecek. Güçlü kişilerden alacağınız destek, yaşadığınız iletişim sorunlarınızı çözüyor. Dikkat çekici bir gününüzdesiniz.
YENGEÇ:
Bugün,ilişkilerinize daha istikrarlı ve farklı yaklaşacaksınız. Bazı kararlarınızı geciktirme konusunda dikkatli olmalısınız. Partnerinize istemeden sarf edeceğiniz konuşmalar, tartışmaları da beraberinde getirecektir.
ASLAN:
Yatırımlar ve kazançlar konusunda bazı beklentiler içinde olacaksınız. Kişisel egolarınızın zararlı olabileceğini sizde fark ediyor ve hedefleriniz konusunda kendinize bazı sınırlamalar getiriyorsunuz.
BAŞAK:
İç disiplininiz mükemmel.Planlarınızın doğru bir uygulayıcısısınız. Bugün duygusal paylaşıma herkesten fazla ihtiyacınız var. Dostlarınızın duygularını dinlemek yerine biraz da siz düşüncelerinizi karşınızdaki kişiye empoze edeceksiniz..
TERAZİ:
Ay öğleden sonra burcunuzda ilerliyor ve duygusal ilişkileriniz ön plana çıkarıyor. İş yaşantınızda sevmediğiniz kişilerle çalıştığınız zaman, motivasyonunuz düşüyor.
AKREP:
Kendinizi ve kişisel özgürlüğünüzü sorgulayarak, adımlarınızı sağlam bir şekilde atmaktan yanasınız. Bugün araştırmalarınızı derinleştirerek, şimdiye kadar düşünmediğiniz konular üzerinde yoğunlaşabilirsiniz.
YAY:
Yaptığınız işin karşılığını almak, ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. İş disiplininiz mükemmel. Birlikte çalıştığınız kişilerin, en az sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz.
OĞLAK:
İş yaşantınızda özgür çalışmaya ihtiyacınız var. Bugün iş imkanlarınız genişleyebilir. Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştirecek ve kendinizi daha da verimli hissedeceksiniz.
KOVA:
Bugün tepe evinizde ilerleyen Ay, mesleki konularda ketum ve gizemli davranacağınızı gösteriyor. Size hiç yakışmıyor ama kıskançlığınız üstünüzde. Size söylenenlere aldırmıyor, kendi düşüncelerinizde ısrar ediyorsunuz.
BALIK:
Bugün daha hareketli ve aktif olacaksınız.Her şeyi herkesle paylaşmak istiyorsunuz.. Uzak yollarla ilgili planlarınız olacaktır. Düşüncelerinizde müthiş bir aksiyon var. Fikirlerinizi herkese kabul ettirmek zorunda değilsiniz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA