• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kaf-Kaf’a 3 kule GÜRKAN ERTAÇ

Kaf-Kaf'a 3 kule

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.11.2010, 00:00
Karşıyaka için canını veren 17 idealist cengaver, İZ-KA İnşaat ve Müteahhit Şirketi'nin ve Ufuk Kele'nin bayraktarlığında birleşerek yeşil-kırmızılı takımda olmazı olur yaptılar, taraftarın da desteğini alarak ligden çekilmesi an meselesi olan Karşıyaka Bayan Voleybol Takımını kurtardılar. Hem de ne kurtarış...Şimdi diriltilen bu takıma öyle transferlerle takviyeler gerçekleştirildi ki, Kaf-Kaf bırakın, ligde kalmayı, İzmir'e gelecek zirve adaylarının korkudan ödünü patlatacak. Üç yabancı kule şöyle: Hırvat Aaatonija Kaleb (1.90 metre), Sırp Dusanka Kariç (1.89 metre) ve son bomba Fransız Cara (1.90 metre).
Son transfer Cara Fransa Milli Takımının en gözde oyuncularından. Girişim Platformunun öncüsü Ufuk Kele bu üçlünün yetenekli genç Türk oyuncularla ligin en renkli takımları arasında yer alacağına inandığını söyledi. Karşıyakalı taraftarlar...Artık bu takıma basketbolda olduğu gibi destek vermek görevini olmsalı. Bu takımı Karşıyakalılar yarattı, Karşıyakalılar yaşatacak.

ARKAS'ı gelecek
Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'ne 3'te 3 yaparak başarılı bir giriş yapan Arkasspor, yarın İzmir'de ligin önemli takımlarından İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u konuk edecek. Atatürk Spor Salonu'ndaki mücadele saat 17.30'da başlayacak. Bayanlar Voleybol 2. Ligi'nde mücadele eden alan Arkasspor bayan takımı ise 7 Kasım Pazar günü İzmir'de Beylikdüzü Bayan Voleybol takımıyla karşılaşacak. Atatürk Spor Salonu'ndaki bu mücadele ise saat 12.00'de başlayacak. Basın Sözcüsü Uğur Özden, "Cumartesi günü güzel bir maç bizi bekliyor. Rakibimiz de kaliteli oyunculardan kurulu bir ekip. Taraftarlarımız bu maçta da tribünleri doldurursa galibiyete ulaşmamız daha kolay olur" dedi.

Eczacıbaşı turnuva düzenledi
Aroma Bayanlar Birinci Ligi ekiplerinden Eczacıbaşı Vitra yeni sezon öncesinde 4'lü turnuva düzenledi. Eczacıbaşı Spor Salonu'ndaki turnuvaya İtalya'dan Liu-Jo Voley Modena, Nilüfer Belediyesi ve İller Bankası takımları katılıyor. Eczacıbaşı VitrA Menajeri Nalan Ural, turnuvanın yeni sezon öncesinde iyi bir hazırlık olacağını kaydederek şunları söyledi: "Bu hazırlık turnuvasının, geride kalan sporcularımız ve konuk ettiğimiz takımlar için önemli bir fırsattır". Turnuvada bugünkü maçların yrogramı şöyle: 15.00 Eczacıbaşı VitrA-İller Bankası,17.00 Nilüfer Belediyespor-Liu-Jo Volley Modena.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA