• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
BAL gibi çıkacak GÜRKAN ERTAÇ

BAL gibi çıkacak

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.06.2012, 00:00
Voleybol Erkekler 2.Ligi'nde Dörtlü Final'de Birinci Lige çıkış vizesini son anda kaybeden Bornova Anadolu Lisesi bu sezon banko şampiyon olacak bir kadro kuruyor. Başkan Ersan Odaman, kadroyu Birinci Lig'de mücadele etmiş oyuncularla zenginleştireceklerini belirterek, "İşi şansa bırakmayacağız. Kadroda geniş bir revizyona giderek durak yapmadan Birinci Lige çıkmak hedefindeyiz" dedi. Ege'nin en güçlü kuruluşlarından LEZİTA'nın BAL'a destek çıkmasından duydukları memnuniyeti de dile getiren Odaman maçlarını yeni yapılan Atatürk Spor Salonu'nda oynayacak olmalarını da ayrı bir avantaj olarak nitelendirdiklerini, BAL'ın tüm kulüplerce ieyi ilişkiler kurması neadeniyle desteklenmesinin memnuyiteni laşyadıklarını sözlerine ekledi.

Haydi Filenin Aslanları!
Türkiye voleybolda altın yılını yaşıyor. Filenin Sultanları 2012 Londra Olimpiyatlarına katılma vizesi alarak tarih yazarken ve de Dünya Grand Prix'sinde Tayland ve Küba gibi isim yapmış ülkeleri 3-1 ve 3-0 gibi nek skorlarla yenerek ilk üç arasına ismini yazdırırken Erkeklerde de önümüzde büyük bir başarı fırsatı var. Avrupa Ligi'nde Ankara'da Final Four oynuyoruz. Yarın saat 15.00'te İspanya ile karşılaşıyoruz. Yenersek, pazar gühü Hollanda-Slovakya maçı galibiyle şampiyonluk sınavına çıkacağız. Liberomuz Ramazan Serkan Çalık, "Ankaralıların desteğiyle Türkiye'yi mutlu edecek bir sonuca ulaşmamız sürpriz olmaz" dedi. Şimdiye dek başarılar hep Sultanlardan geliyordu. Bu imajı değiştirmek ve "Biz de varız" demenin tam sırası.

Karşıyaka Yengil'e teslim

Deneyimli yönetici Güçlü Aydoğdu başkanlığında önümüzdeki sezon AROMA Bayanlar Birinci Lig'e çıkmayı hedefleyen Karşıyaka, başantrenör olarak İsmail Yengil ile yeniden anlaşmaya vardı. Kaf-Kaf'ın çok uzun yıllar renklendirdiği Birinci Lig'de bulunmamasının İzmir'e yakışmadığını belirten Aydoğdu, "Güçlü bir kadro kuracak ve emaneten ayrıldığımız en büyük lige yeniden döneceğiz. Herşey çok daha güzel olacak" dedi. İsmail Yengil, hem milli takımda hem de liglerde elde ettiği başarılarla tanınıyor, özellikle altyapıya verdiği değer özellik taşıyor.


Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA