• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Nice Yaşlara TFL Altekma GÜRKAN ERTAÇ

Nice Yaşlara TFL Altekma

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.02.2014, 00:00
İzmir ve Türk voleyboluna yeni bir heyecan getiren Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi'nin renkli kulübü Tevfik Fikret Altekma, 15. yaşını Volley Otel'de gerçekleştirdiği kokteyl ile kutladı. Geceye Voleybol Federasyonu yetkilileri, Arkas Spor Kulübü, Bornova Anadolu Lisesi Spor Kulübü, İzmir Hakem Komitesi yetkilileri, takımın sponsorlarından Altekma, UHU, Alsancak Unlu Mamüller, Kelepir Kitapevi, Tendik Sigorta, Highlights ve Karaoğlu firmalarının yetkilileri ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede Tevfik Fikret Lisesi Altekma Spor Kulübü Başkanı Melih Durmuş mevcut yönetimin hem idari hemde sportif alandaki hedeflerinden bahsederken, Voleybol şube sorumlusu Can Gürsel kulübün 15 senedeki gelişimi hakkında barkovizyon sunumu eşliğinde bilgiler verdi. Gecede takımın ana sponsoru Altekma firmasının sahibi Sayın Melih Durmuş'a, Eski başkan ve yöneticilerden Sayın Mehmet Ali Doğanoğlu ve Erdal Başcı'ya, Tevfik Fikret Okulları Genel Müdürü Sayın Mehmet Ali Atakan'a, A Takım Antrenörü Nejdet Erdem'e ve diğer sponsorlara kulübe verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi. Gece yönetim kurulu ve A takım oyuncuları tarafından 15. Yıl pastasının kesilmesi ile son buldu. Basın Sözcüsü Cevat Başçı, 15. yılın kutlandığı bu güzel gecede kendilerini yanlız bırakmayan tüm dostlara teşekkür ederken bizde bu güzel voleybol aşığı insanlardan oluşan TFL Altekma'ya nice başarılı yıllar diliyoruz.

Konak'ın ışığını söndürmeyelim

Politika bizim işimiz değil. İzmir'in Konak ilçesinde önümüzdeki yerel seçimleri hangi partinin, hangi temsilcisinin kazanacağı da açık söyleyelim pek umrumuzda değil. Amacımız Hakan Tartan görevdeyken Konak Belediyesi'nin sporda yaptığı muhteşem hamlelerin devamı konusunda başkan adaylarının devam edeceği konusunda söz vermeleri. Kadın Futbol Takımı tarih yazdı, Avrupa Kupaları'nda Polonyalı rakibini mağlup ederek ilk kez ilk 16'ya girdi. Önce Altınordu'yla birlikte oynayan Konak Belediyespor Türk voleyboluna yeni bir renk, yeni bir soluk olarak geldi. Belediyelerin spor bütçelerinin kısılmasına rağmen Konaklı voleybolcular dimdik ayakta duruyor. Ve başarıdan başarıya koşuyor. Son 3-2'lik Ziraat Bankası zaferi bunun en çarpıcı örneği. Başantrenör Aykut Lale, iki yabancı oyuncusu Garrett ile Joshua'nın maddi yetersizlik nedeniyle gitmesine rağmen yine de yerli oyuncularla süper sonuçlar alıyor. Yerel seçimlerdeki adaylara sesleniyorum... Konak Belediyespor'un spor şahlanışını sürdürme yolunda söz versinler.

Avrupa'da Türk rüzgarı


Türk Takımları özellikle bayanlarda Avrupa'nın en başarılıları olarak göz kamaştırıyor. DenizBank Bayanlar ve Erkekler Avrupa Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finalleri'nin maç programı belli oldu. Bayanlarda Dörtlü Finaller, 15-16 Mart tarihlerinde Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yapılacak. 22-23 Mart'taki Erkekler Dörtlü Finalleri'nde maçlar, Ankara'daki TVF Başkent Salonu'nda oynanacak. Program şöyle: Bayanlar (Bakü) 15 Mart Cumartesi: 14.00 VakıfBank-Eczacıbaşı VitrA, 17.00 Dinamo Kazan-Rabita Baku. Erkekler: 22 Mart Cumartesi: 14.00 Belogorie Belgorod-Zenit Kazan, 17.00 Jastrzebski Wegiel-Halkbank.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI